PFDK, Mostafa Mohamed'e 1 Maç Ceza Verildiğini Açıkladı

Kardeşim ya 3 maç vereceksiniz (şizofren şekilde) kasti darbe var diyeceksiniz yada ceza vermeyip GALATASARAY kulübümüzden özür diler maçta görev yapan hakemleri 3 er hafta kızağa çektik diyeceksiniz, ne yaptıklarınız arkasında duruyorsunuz nede çözüm buluyorsunuz bunun adı halının altına süpürmek günü kurtarmaktır. OMURGASIZLAR GRUBU !

Bizim embesil sürüsü yönetime döve döve öğretmek lazım sene sonuna kadar susmamayi aglamayana emzik yok bu ülkede

Eee 3 puan gitti nasıl olacak. Cagne de Beşiktaş maçında haksız kırmızı gördü eee nasıl olacak şerefsiz köpekler bizim puanları kim verecek adı şerefsiz itler sizi.

buradan sosyal medyada algı yapan ibine fb'lilere sesleniyorum

mhy kupa maçında yerde adam adama tekme attığı için 1 maç aldı dikkatinizi çekerim

Fenerbahceye olsa, Iptal edilir bunu hepimiz biliyoruz

zaten sadece 1 mac ceza verip hata yaptiklarini anlamislar peki neden iptal etmiyorsunuz

Bu hakem yanlış karar verdi demektir. Bu yüzden hukuk gerekiyor diyoruz.

Evet çok tepki verdik diye bence. Yoksa emin ol en az 2 verilirdi.d

0 da veremezler bu arada onun için karta sebep olan hareketi o oyuncunun yapmış olmaması lazım. Rafael için, hakemin takdir ettiği hareketi Rafael yapmamıştı o yüzden iptal ettiler.

Ben de 2 bekliyordum. 3 olurdu ama 1 olmazdı. Tepki gösterince oldu demek ki.

Demek ki bundan sonra böyle yapmak lazım. Sustuk diye hakkımızı sömürdüler. Sergen kendi lehlerine hataların yapıldığı maçta bile aleyhlerine operasyon yapılmış gibi konuşup istediğini alıyor.

Tepki yetmez. Sivas macinda 3 dakika topa dokunmayin

1 maç ne? ya 3 ya hiç sen o zaman diyorsun ki kart hatalıydı e be kardeşim VAR denen zımbırtı varken bu hata nasıl oluyor? o zaman bu hata değil hata değilse o hakemler düdüğünü assın mantıklar çok basit ama yapı o kadar bozuk ki FB maçlarında hakem gol atsa şaşırmayacağız artık.

Geri
Üst Alt