PFDK, Sergen Yalçın'a 1 Maç Ceza Verdi

O küfürü roporlayamayan hakeme
O küfürü gözümüze sokan görüntülere aldırış etmeyen kuruma
Aynen bende ediyorum

Nedense hiç umursamadım. Hatta normal geliyor.

Çok olmamış mı ya.

Fenerden beter olmaya basladilar son 2 yilda.

bu küfrü eden uyelerımıze ceza 1 gundur

Normal kufur rapora girmemis zaten girmesinde artik. Maçta kufur etmeyen hocamı var
Maçta küfür etmeyen futbolcu mu var?
Hocaları futbolun içinden ayıran nedir. Her önüne gelen birbirine sövsün. Her futbolcu her yanlış karardan sonra ....korum topunuzun diye topu diksin sonra hakeme doğru el kol hareketi yapıp ..... çocuğu desin futbol sonuçta bu herkesin sövmeye ihtiyacı var.
Maçta birbirine gerilmeyen oyuncu mu var marcao'ya niye 8 maç ceza verdiler ki.
Temaslı oyunda adam sakatlama doğal bir olay niye kırmızı kart çıkartıyorlar ki yanlış değil mi.
Tribün kapatma bloke niye var taraftarın sövme deşarj olma hakkını elinden niye alıyorlar ki. 6222 niye var sahaya bir şey atamaz mıyız kardeşim.

Erman Toroğlu: "Tüm Türkiye Sergen'in küfrünü gördü. Ama medya ve Beşiktaş lobisi çok güzel üzerini kapatıyor. Fatih Terim olunca 8 maç ceza vermesini ALGI yapmayı biliyorsunuz. Böyle kollamaya devam edin siz. Görürsünüz ne olacağını!"

Erman Toroğlu: "Tüm Türkiye Sergen'in küfrünü gördü. Ama medya ve Beşiktaş lobisi çok güzel üzerini kapatıyor. Fatih Terim olunca 8 maç ceza vermesini ALGI yapmayı biliyorsunuz. Böyle kollamaya devam edin siz. Görürsünüz ne olacağını!"
Bir halt olacağı yok .

Yahu belki hakem kabul ediyor öyle olduğunu. Hemen bjk ve sergene suç bulmayalım

Şu galiz küfürlerini örtbas etmek için medya hiç konuşmadı, tff ise trişkadan element uydurup olayı 1 maça bağladılar. Bu küfürleri Terim etseydi tüm medya bunu konuşur, en üst limitten 8 -10 maçta ceza alırdı. Şikecilerin taraflı Tff, Pfdk abileri varsa bizimde Allah'ımız var. Doğru olan dürüst olan sonunda muhakkak kazanır ve bu hilebazlar birgün kaybederler. İlahi adalet tecelli edecektir.

Oha ben şimdi gördüm haberi 1 maç ceza öyle mi, sizin yolunuzu yordamınızı silkelesinler, keşke hiç vermeseydiniz üzerine de çok güzel küfür ediyorsun kıyamadık deseydiniz daha ciddi olurdunuz.

Komik olmuş vermeseler daha iyiymiş.

Bu olay kaşınmalı

Sergen takımdan ne kadar uzak,biz şampiyonluğa o kadar yakın

Geri
Üst Alt