- 2 Temmuz 2011
- 132.708
- 55.610
- 5.338
Allahın belaları ,onun bunun cocukları.teknikdirektörsüz sampiyon olmus takıma karsı hala kaşınıyolar.donk,rodrgiues ve fatih hocanın cezalarını seve seve düşürecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal bi ülkede yaşasak o bakana 2 laf ederdim de neyse..... gecen yılki fb-bjk maçında olayin üstünu kapayan siyasetçiler bizi çarmıha geriyor. Yazıklar olsun demekten baska bişey diyemiyorumcezaların itirazdan sonra inme ihtimali yok mu beyler? Bakan da verdi odunu gerçi.
Normal bi ülkede yaşasak o bakana 2 laf ederdim de neyse..... gecen yılki fb-bjk maçında olayin üstünu kapayan siyasetçiler bizi çarmıha geriyor. Yazıklar olsun demekten baska bişey diyemiyorum
Kesinlikle katılıyorum.galatasarayın önü 2002 den itibaren kesilmeye başlandı.yoksa fb ve bjk çoktan tarih olmuştu arkamizda.ünal aysal döneminde yaşananlar hocanın akĺının çelinip milli takıma gotürülmesi. Şuan da fatih hocayı yıpratma taktiğiyle saldırıyorlarBu ülkenin Galatasaray düşmanlığı 2002'de başladı. Zulüm 2002'de başladı.
Biz de bunu diyoruz kaç gündür. Hakemin izleyip kart bile vermediği oyunculara hakemden uyduruk bir ek rapor alıp ceza verdirdiler. Kesinlikle itiraz edilmeli
Hukuk olsa