PFDK Skandal Ceza Kararlarını Açıkladı

Allahın belaları ,onun bunun cocukları.teknikdirektörsüz sampiyon olmus takıma karsı hala kaşınıyolar.donk,rodrgiues ve fatih hocanın cezalarını seve seve düşürecekler

Spor yazarlari döven adamlarin cezasini 5 mactan 3e düsüren federasyon normalde her oyuncunun cezasini 2 mac asya düsürür gelecek haftaya

bu cezalara sevinip alaya basvuranların da yüzüne tükürmek lazım,siz mi taraftarsınız

afferin beyler afferin.. O kadar düsmanimiz var siz birbirinize girin

Geçen yılki fb-bjk maçında çıkan 3.dünya savaşı sonrası ne ceza verdi bu kahpe sürüsü çok merak ettim

cezaların itirazdan sonra inme ihtimali yok mu beyler? Bakan da verdi odunu gerçi.

Ben Galatasaray için herşeye hazırım kaybedecek birseyimiz yok.

Galiba yavaştan gelecek sezon çalışmaları başlamalı. Bu cezalara yapabileceğim yorumlar sadece küfürlerden ve hakaretlerden ibaret olur. Ona da gerek görmüyorum. Ülkenin çivisi çıkmış, bunlar ne ki futbolumuz ne olsun.

Ya cezalari indirselerde indirmeselerde alayinin ...Tek aşkımız Galatasaray gerisi hikaye.

Moderatör tarafında düzenlendi:
cezaların itirazdan sonra inme ihtimali yok mu beyler? Bakan da verdi odunu gerçi.
Normal bi ülkede yaşasak o bakana 2 laf ederdim de neyse..... gecen yılki fb-bjk maçında olayin üstünu kapayan siyasetçiler bizi çarmıha geriyor. Yazıklar olsun demekten baska bişey diyemiyorum

Normal bi ülkede yaşasak o bakana 2 laf ederdim de neyse..... gecen yılki fb-bjk maçında olayin üstünu kapayan siyasetçiler bizi çarmıha geriyor. Yazıklar olsun demekten baska bişey diyemiyorum

Bu ülkenin Galatasaray düşmanlığı 2002'de başladı. Zulüm 2002'de başladı.

Bu ülkenin Galatasaray düşmanlığı 2002'de başladı. Zulüm 2002'de başladı.
Kesinlikle katılıyorum.galatasarayın önü 2002 den itibaren kesilmeye başlandı.yoksa fb ve bjk çoktan tarih olmuştu arkamizda.ünal aysal döneminde yaşananlar hocanın akĺının çelinip milli takıma gotürülmesi. Şuan da fatih hocayı yıpratma taktiğiyle saldırıyorlar

Hala o federasyonda yöneticilik yapan ali dürüste de sevgilerimi gönderiyorum. İnsanda biraz haysiyet olur, bir daha da Galatasarayı almasın o yavşak ağzına

Cezalar orantısız, tam bir TFF klasiği. Fırsat arıyorlardı, ellerimizle verdik.

Terim ve Donk ‘un cezası hiç iyi olmadı. Takım zaten düşüşte. Allah yardımcımız olsun.

İte kopuğa kızıp takımdan desteği çekecek değiliz...
—-
8 maçla yırtan Jailson piçini de Melo’ya ihale etmek lazım.

Geri
Üst Alt