Sercan Demir
Sarı Üye
- 30 Mayıs 2018
- 576
- 689
- 1.138
Sen ahmed ve recep çok zevzeksiniz..gidin antuda seviyenize göre takılın..aptal aptal konuşupta insanların asabını bozmayınIbrahim Tatlıses
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ahmed ve recep çok zevzeksiniz..gidin antuda seviyenize göre takılın..aptal aptal konuşupta insanların asabını bozmayınIbrahim Tatlıses
TamamSen ahmed ve recep çok zevzeksiniz..gidin antuda seviyenize göre takılın..aptal aptal konuşupta insanların asabını bozmayın
Ortaligi geren provoke eden fenev kasindik demek ama??birakin yavalla hiç aglayıp sızlamanın anlamı yok kaşındık ve aldık cezamızı ben daha fazla bekliyordum aslında
fakat bizim kulüpte avukat benzeri biri varsa iyi bir savunmayla 1-2 mac düsenler olabilir
Kes sesini artık..şu söylediklerinin içi çok boş..aklı sıra doğrucu davut gibi konuşmaya çalışan içi boş bilgisiz galatasaray ın yakın tarihini bile bilmeyen cahil birisin..taraftarın yüzde 95 i kör bir sen akıllısın öylemi..kendini ne sanıyorsun dünyaya yollanmış dahi falan mı sanıyorsun..zaten senin tezlerini çürüttüğümüzde mantıklı mesaj gördüğünde aklın basmıyor sus pus kalıyorsun..senin galatasaray taraftarı olduğun bile oldukça şüpheli..kimden torpilli isen artık..hala burada insanları tahrik ediyorsunİnsanların doğruları söylemesi ne zamandan beri kışkırtma oldu?
Gerçekleri algı oyunlari ile gizleyen ve okları sürekli başkasına çeviren teknik heyet sizi de çok güzel kandırıyor.
Şu an taraftarların %95'i kör bir şekilde olaylara bakıyor.
İleri de neler döndüğünü anladıklarında yaşadığımız bunca rezalet tarihimize çoktan yazılmış olacak.
Sahaya gireceksin hakeme ana avrat küfür edeceksin.
Elindeki maçı rakibine hediye edeceksin.
Birde gelene geçene yumruk atacaksin.
Sonra suçu başkasında arayacaksin.
Ne güzel dünya.
Ne farkı kaldı bunun emre ve arda'nin yaptıklarından?
Benim için hepsi aynı kefede.
Gerçekleri ne kadar çabuk görürseniz sorunu o kadar çabuk aşarız.
Adamin ismi bile fake lan Ahmet Arif Kesen nedir?? AAKFB gibiKes sesini artık..şu söylediklerinin içi çok boş..aklı sıra doğrucu davut gibi konuşmaya çalışan içi boş bilgisiz galatasaray ın yakın tarihini bile bilmeyen cahil birisin..taraftarın yüzde 95 i kör bir sen akıllısın öylemi..kendini ne sanıyorsun dünyaya yollanmış dahi falan mı sanıyorsun..zaten senin tezlerini çürüttüğümüzde mantıklı mesaj gördüğünde aklın basmıyor sus pus kalıyorsun..senin galatasaray taraftarı olduğun bile oldukça şüpheli..kimden torpilli isen artık..hala burada insanları tahrik ediyorsun
yasar usta geri döndübu cezalara sevinip alaya basvuranların da yüzüne tükürmek lazım,siz mi taraftarsınız
Bunlar neden bu kadar uğraşıp zahmete giriyor anlamıyorum.
Galatasaray'ın maçları olduğu gün tüm Galatasaray taraftarı, teknik ve futbolcu kadrosu için sokağa çıkma yasağı getirsinler olsun bitsin.
Sen Kadıköy'de oturduğun için orayı kapsamaz merak etme.Beni kimse durduramaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi