PFDK Skandal Ceza Kararlarını Açıkladı

donktan hocadan cezaları alıp dk 50de mac bitmis gibi oley ceken koyunlara verselermiş keske

İnsanların doğruları söylemesi ne zamandan beri kışkırtma oldu?

Gerçekleri algı oyunlari ile gizleyen ve okları sürekli başkasına çeviren teknik heyet sizi de çok güzel kandırıyor.

Şu an taraftarların %95'i kör bir şekilde olaylara bakıyor.
İleri de neler döndüğünü anladıklarında yaşadığımız bunca rezalet tarihimize çoktan yazılmış olacak.

Sahaya gireceksin hakeme ana avrat küfür edeceksin.
Elindeki maçı rakibine hediye edeceksin.
Birde gelene geçene yumruk atacaksin.

Sonra suçu başkasında arayacaksin.
Ne güzel dünya.

Ne farkı kaldı bunun emre ve arda'nin yaptıklarından?
Benim için hepsi aynı kefede.
Gerçekleri ne kadar çabuk görürseniz sorunu o kadar çabuk aşarız.

Kes sesini artık..şu söylediklerinin içi çok boş..aklı sıra doğrucu davut gibi konuşmaya çalışan içi boş bilgisiz galatasaray ın yakın tarihini bile bilmeyen cahil birisin..taraftarın yüzde 95 i kör bir sen akıllısın öylemi..kendini ne sanıyorsun dünyaya yollanmış dahi falan mı sanıyorsun..zaten senin tezlerini çürüttüğümüzde mantıklı mesaj gördüğünde aklın basmıyor sus pus kalıyorsun..senin galatasaray taraftarı olduğun bile oldukça şüpheli..kimden torpilli isen artık..hala burada insanları tahrik ediyorsun

Kes sesini artık..şu söylediklerinin içi çok boş..aklı sıra doğrucu davut gibi konuşmaya çalışan içi boş bilgisiz galatasaray ın yakın tarihini bile bilmeyen cahil birisin..taraftarın yüzde 95 i kör bir sen akıllısın öylemi..kendini ne sanıyorsun dünyaya yollanmış dahi falan mı sanıyorsun..zaten senin tezlerini çürüttüğümüzde mantıklı mesaj gördüğünde aklın basmıyor sus pus kalıyorsun..senin galatasaray taraftarı olduğun bile oldukça şüpheli..kimden torpilli isen artık..hala burada insanları tahrik ediyorsun
Adamin ismi bile fake lan Ahmet Arif Kesen nedir?? AAKFB gibi

Bu cezaların inmesi şart.

Ndiaye-4
Terim-3
Donk-2
Rodrigues-1

olmalı en fazla.

Digitürk üyesi olan bütün taraftarımız iptal etmeli üyeliklerini! İnternet’e girebilen herkes zaten maçlarımızı izleyebilir ve kuş familyasından olan o sözde tarafsız yorumcuları da izleyip sinir olmazlar. O zaman görürüm ben bu şerefsiz fenerasyonu. Zamanında yayıncı kuruluşu bahane ederek şikecilere ceza vermediler.

Son düzenleme:
Kadıköy'de Belhanda / Soldado sürtüşse, Ndiaye Soldado'ya tokat atsa ve herkes birbirine girse Kadıköy'de bizim futbolcuları çiğ çiğ yerlerdi, bütün cezayı da bizim kadro alırdı.

Şüphesi olan var mı?

Allah Fenerasyonun belasını versin.

Aktuel kamera goruntulerinden ceza gelmis rodrigues ile donk a , tv goruntulerinden daha netmis , o yuzden VAR degil sonradan sevk yoluyle ceza cikmis

Serdar da yigit e saglam vurmus ama goruntu yokmus , cep telefonu videosu varmis ama yayinci kurulus goruntusu olmadigi icin sevk yapilmamis , belhanda da sari kart gordugu icin yirtmis

Saha olaylari ciddi boyuta ulasmamis , para cezasi yeterli gorulmus , bir kac bloga kotu tezahurattan kapama gelmis

Bir tek terim inki biraz fazla gorunuyor

Bunlar neden bu kadar uğraşıp zahmete giriyor anlamıyorum.

Galatasaray'ın maçları olduğu gün tüm Galatasaray taraftarı, teknik ve futbolcu kadrosu için sokağa çıkma yasağı getirsinler olsun bitsin.

Bunlar neden bu kadar uğraşıp zahmete giriyor anlamıyorum.

Galatasaray'ın maçları olduğu gün tüm Galatasaray taraftarı, teknik ve futbolcu kadrosu için sokağa çıkma yasağı getirsinler olsun bitsin.

Beni kimse durduramaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt