PFDK Skandal Ceza Kararlarını Açıkladı

valla hiç aglayıp sızlamanın anlamı yok kaşındık ve aldık cezamızı ben daha fazla bekliyordum aslında

fakat bizim kulüpte avukat benzeri biri varsa iyi bir savunmayla 1-2 mac düsenler olabilir

Ortada haksızlık yok diyen şerefsizler şu forum s. gidebilir mi? Nasıl Galatasaraylısınız lan siz? Fatih terim hasan şaş ile aynı cezayı alıyor. Üstüne üstlük donk 6 maç alıyor. Haksızlık yok terkedin bu forumu. Sizin gibi objektiflerden bu haldeyiz. Takımını savunmayı öğren çaresiz.

Kafayı atan Ndiaye Cezayı alan Donk ilginc :)

Fatih Terim düşmanları istediğini aldı dimi forumda? Hepinizin aynı türsünüz fenerlilerden farkınız yok.

hocanın cezası neden okadar fazla onu anlamadım fiziki saldırı olmadan sadece laflara ceza kesmişler

Ananızı sevsin Galatasaray!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan iki kavga edip maca aksiyon kattılar işte ne istiyor bu TFF.

Reziller haysiyetsiz şerefsizler.

şenol yavşağı geçen sene alenen ana avrat sövdü bütün türkiye gördü 1 maç bile almadı

Fatih Terim düşmanları istediğini aldı dimi forumda? Hepinizin aynı türsünüz fenerlilerden farkınız yok.

düşmanlık yok fakat mac sonu haklı bile olsak hakem yanlıs bile olsa o saldırılardan sonra bu cezalarda anormal degil yani dövdük madem cezasına katlanacaz artistligi bırakıp iyi bir savunma yapmamız lazım artık

2-0 dan oyunu vermelerinin cezasıdır bu. 2-2 biten maçla 2 puan değil en az 10-15 puan bıraktık. Yazıklar olsun sizlere(takım ve ft) , yeri değil ama söylemek istedim.

Cezaya gelirsek, Galatasaray'ı böyle bulmuşken, max geçirmiş şrfszlr

Skandal bir durum söz konusu dğl yaw. Aşağı yukarı beklenen cezalardı.

Soysuz şerefsizler kahpeler şikeci emek hırsızları. Yönetim de bir yere kadar desteklenir. Artık ne gerekiyorsa yapılacak.

besiktas macina orta sahasiz cikacaz demek

Fatih hocanın ve Donk'un cezası aşırı fazla. Ne yaptı bu adam? Hakeme felan tokat mı attı?
Oyuncuların cezası beklenen cezalardı zaten. TFF fırsatı bulunca döktürmüş!

Geri
Üst Alt