PFDK'dan Galatasaray'a 1 Maç Seyircisiz Oynama Cezası!

renkdaş passolige yeni başvurdum kartım elime gelmedi ve TC Kimlik No ile aldım bileti passolig hesabıma mı iade olur para

hakettik. Ama olan hep kulüplere oluyor, magandalar yaptıklarıyla kalıyor. Erman gibi heriflere de malzeme çıkıyor

Bunun mantığını bir açıklasınlar artık allah aşkına bıktım yıllardır.

-Adamlar kafasına göre dolduruyor stadı merdivenler bile full.
-Stada meşale sokmak yasak ama 100 tane meşale çıkıyor ortaya.
-Bu olaylarda kişilere ceza vermek için pasolig çıkarıyorsun ama bu maçta uygulamıyorsun.

Ama bütün suçlu Galatasaray futbol takımı ve camiası öyle mi hadi ulan ordan yatacak yeriniz yok.

arkadaş böyle toptan kapatma diye bir ceza gelecekse eğer o pasoligleri tüpçü münasip şekilde kullansın,o meşaleleri atanlar da meşaleleri ........

Bunun mantığını bir açıklasınlar artık allah aşkına bıktım yıllardır.

-Adamlar kafasına göre dolduruyor stadı merdivenler bile full.
-Stada meşale sokmak yasak ama 100 tane meşale çıkıyor ortaya.
-Bu olaylarda kişilere ceza vermek için pasolig çıkarıyorsun ama bu maçta uygulamıyorsun.

Ama bütün suçlu Galatasaray futbol takımı ve camiası öyle mi hadi ulan ordan yatacak yeriniz yok.

Bir mantığı yok. Spor bakanı açıklama yapıyor maç bitimi. Olaylara karışan 10 kişi yakalandı. Daha fazlası da aranıyor diye. Yönetici levent bey çıkıp cezayı şimdiden kabullenmiş. İşlerine geliyor tabi seyircisiz maç. Ellerinde olsa tüm sezonu seyircisiz oynatırlar. Bu ceza çekilirse mevcut yönetimin yatacak yeri yoktur.

0fad6c23dabc3f2924f9018fee9c0f9a.gif

bu meşaleleri atan hiyar topluluğu ceza alacak mi. almiyorsa sçayim böyle cezaya

erman toroglunun dedigi gibi provokatörler.
ettiler taraftari camiayi acilis macindan.
millet 3 aydir mac bekliyordu.
bunlari yapan GS taraftari degil.

Hakettik yazanlar stadta meşaleyi atanlar heralde.

Ben haketmedim kardeşim.Ben mi attım meşaleyi ? Pasolig niye var ? Yapmadıgım bişey için cezayı neden ben yedim

Ulan maç bileti aldım 2 saat sonra seyircisiz oynama geldi. Bir de 75 TL'ye yedek klübesinin arkasıydı.
Şimdi o meşaleyi atan vasıfsız yüzünden cezayı neden ben çekiyorum?
Passolig'in amacı nedir?

boş bir passolig çıkartıyorsun, kupada geçerli yapmıyorsun, cezasını takım çekiyor böyle iş olmaz. Passolig'i her yerde kullanacaksın ve bu meşaleyi atanları yakalayacaksın onlar çekecek cezalarını. Ne kadar boş adamlarsınız siz, o meşaleyi oraya nasıl sokturuyorsunuz? Sizden cidden bi halt olmaz, takıma değil, kişiye vereceksin cezayı.

Sen de 2-3 tane meşale attım demiştin sanki :D

İyi oldu zaten stad boş kalacaktı

bu kadar saçma şey olmaz.maçın sahibi TFF nin kendisi.bir zahmet adamların üstünü arasaydınız.nasıl ve kimler tarafından sokulmuş o meşaleler? adamlar neredeyse roketatarla içeri girecek güvenliğin haberi yok!!!

O kadar meşaleyi oraya sokan parça parça sniper bile sokar milleti vurur gidin içeri soktularanlara ceza verin

bu yönetim bundan sonra ua denilen dürzülerin stada girmesini engellemelidir eğer adamlarsa.

Geri
Üst Alt