Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 23.925
- 10.798
- 2.223
Aslinda sovulecek kurum ne TFF ne Fb ne de medya. Sovulecek kisi bu kurumlarin hepsini babasinin parasiyla esir almis ezik bir insan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla belese gitmek isteyen varsa yazsin. Sicarim bu tffsine de kocunadaEvet kombineni devret Musap
bu muhabbet tanıdık geldiEvet kombineni devret Musap
@Arda KerimValla belese gitmek isteyen varsa yazsin. Sicarim bu tffsine de kocunada
Yok üstad alamiyorlar diye biliyorumO iyi bari, paralarini geri aliyorlar mi?
Ula düsündüm de. Fb maci öncesi benim blok ceza yerse ve giremezsem fena söverimYok üstad alamiyorlar diye biliyorum
ama sen maça gitmemişsen ve kombinen o bloktaysa yine gidemiyorsun bildigim kadariyla
Bunlara anons istenilene kadar sövmek gerek yenidenAdamlar her iç saha maçlarında hakemlere bütün stad küfür ettiler hiç böyle bi ceza aldılar mi ?
Degilsin@Keramettin TANRIVERDİ sen daha iyi bilirsin ben gitmedim ama benim blok ceza yemis. Simdi gitmek istesem bende mi cezaliyim
Aynen eklenmis.@nikuderler
Kulüp tarafından +1 devir hakkı eklendi. Cezalı Galatasaraylı kombine sahibi kardeşlerimizin biletlerini ücretsiz, gerçekten bağıracak arkadaşlarımıza devir etmesi ve bu düzene karşı gol atması gerekir. #kombinenidevret
Devir vardevredemiyorlarmi? bos mu kalacak tribünler?
tezahürat zannimca suydu:
A.... A.... K.... FENERBAHCE
bu tezahürattan dolayi tribündeki taraftarimizi kutluyorum
Kusura bakma admin ama tam bi ... bu