Iki kanat alip, Feghouli ve Emre Kilinci yazina kadar OS olarak kullanmak belki mantikli olur. Hele Falcao gidiyorsa ve hoca Babeli forvet olarak görüyorsa.
Gelirse Onyekuru
Fegh
Arda
Emre
Ogulcan
Kerem

kanat rotasyonu var bir sekilde. Ki Falcao giderse bir forvet gelir Terim öyle birsey kabul etmez bir daha. Yani babelnde kanat rotasyonunda var. He Zinker + onye güzel olur. Daha kaliteli rotasyon olur ama bakalim

bir gsli olarak soyluyorum FENERBAHÇE ile transfer savaşına girip ne zaman kazandik ki
1608116916949.webp

Ulan eger iyi kullaniyorsa sadece duran top icin gelsin. Dun Karagumrukluler 2.5 metre yukseklikten gudumlu roket gibi duran top kullanirken bizimkiler topu 10 metre havaya dikip bombeli orta yapiyor.

Her gün sövdüğünüz lige herifler gelmek istemeyince bu kez onlara sövüyorsunuz. Kim niye gelmek istesin buraya

başak istemiş gelmemiş ztn şamp liginde olmasına rahmen

Sadece biz görmüyoruz bu oyuncuyu herkesin gözü üstünde , ekonomik olarak cazip bile sayılmaz bizim lig.
Geçti o savurma günleri.

bu ve
hauge 'un kariyerini merak ediyorum baya.

Önceki senelerde aşırı hyplenan skovlardan bir bok olmadı. İzlediğinde yetenek var diyorsun da ligleri o kadar leş ki yanıltıcı oluyor çoğu zaman

bu ve
hauge 'un kariyerini merak ediyorum baya.

Önceki senelerde aşırı hyplenan skovlardan bir bok olmadı. İzlediğinde yetenek var diyorsun da ligleri o kadar leş ki yanıltıcı oluyor çoğu zaman

Skov Hoffenheim'da 3 stoperin önünde Sol Bek olarak baya iyi performans gösteriyordu. Tuhaf olan sey, sag acik oynadigi an o kadar iyi oynamiyor...

Geri
Üst Alt