Galatasaray avrupada en cok taninan kuluplerden bizi bilmemesi imkansiz , ama watford seneye premierlige cikacamizdan eminiz sen orda da en onemli oyuncularimizdan biri olacaksin filan diye ikna ettiyse bilmem
Galatasarayi bilirde bu ligde nekadar gelistirecek kendini ha verirsen 2-3 gelir. Ingiltere varken turkiyeye gelmezsin. Bana kalsa bende Galatasaraya giderim o baska. Yasantilar farkli iste. Bu lige iyi para verirsen geliyorlar

Galatasarayi bilirde bu ligde nekadar gelistirecek kendini ha verirsen 2-3 gelir. Ingiltere varken turkiyeye gelmezsin. Bana kalsa bende Galatasaraya giderim o baska. Yasantilar farkli iste. Bu lige iyi para verirsen geliyorlar

dedigim gibi watfordun ne vaat ettigi de onemli adamin yasi 26 yasli sayilmaz , o yuzden Turkiyeye gelmemesini anlayabilirim ama ben olsam bende Galatasarayi tercih ederdim

Buyrun:

"Watford, Championshipdeki en büyük kulüp ve Premier Lig'e çıkma şansı en yüksek kulüplerden biri, bu yüzden oraya gitmek istedim. “Her zaman dünyanın en büyük beş liginden birinde oynamayı hayal ettim ve benim için Watford Premier Lig'e ait. Şimdiye kadar inanılmaz. Tesisler mükemmel ve personel çok tatlı.

İsmi duyulmayan adamı bizimkiler almaz, kazık yemezsek uyuyamayız.

bundan 10 sene önce lazio ve uruguay'ın as kalecisini alabilecek para ve vizyonumuz vardı ama artık jozwiak ve zinckernagel transferlerinden gördüğümüz gibi oyuncular championship takımlarını bile bizim lige tercih ediyorlar

bundan 10 sene önce lazio ve uruguay'ın as kalecisini alabilecek para ve vizyonumuz vardı ama artık jozwiak ve zinckernagel transferlerinden gördüğümüz gibi oyuncular championship takımlarını bile bizim lige tercih ediyorlar

Melo , Drogba , Sneijder , Eboue , Riera , Ujfalusi bunlar dunyaca unlu futbolculardi simdi Zickernagel ikinci lig takimini tercih ediyor.

Watford'da 9 maçta 180 dk şans bulmuş, 1 gol.

Geri
Üst Alt