# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

Fikrimi belirteyim ikisinide doğru dürüst izlediğini sanmıyorum.

Ben bu kadar da olmaz diyorum ama biri cıkıp ediz senderostan iyidir diyebiliyor bu forumda..

Yuh artık ...

arsenalde oynamış mılanda oynamış bilmem kaç defa milli olmuş biri

sıradan bır süperlig takımında stoperlık yapan bırınden kötü olduğu söylenebiliyor..

Pes artık......

Bırak izlemeyi ismini ilk defa duymuştur eminim...

Senderos ve Ediz'i karsilastiranlarin ciddi olmadigini varsayiyorum. Zira böyle bir karsilastirmaya Ediz bile güler..!

dilin kemiği yok arkadaş ya.biraz sonra şanlıurfadaki şamili de iyi edersiniz siz.kafanız yerindemi.sıcak çarpmadı demi.hayret ya

Bence senderos&ediz ikiside alınmalı! e.aşık,e.güngör ve semihte var stoperde sorun yaşanmaz...gerekirse h.balta,u.uçar ve m.sarpta stoper oynayabiliyorlar...daha ne olsun:)

Senderos yerine, Salcido gibi mücadeleci, çabuk, topu iyi kullanabilen bir adam daha iyi olurdu.

Salcido'ya 5-6 milyon € + Ediz'e 1-2 milyon € verilir en fazla. Salcido hem sol bekte de oynuyor, bu sayede fazladan 2-3 milyon €'ya sol bek almaya da gerek kalmaz.

Senderos yerine, Salcido gibi mücadeleci, çabuk, topu iyi kullanabilen bir adam daha iyi olurdu.

Salcido'ya 5-6 milyon € + Ediz'e 1-2 milyon € verilir en fazla. Salcido hem sol bekte de oynuyor, bu sayede fazladan 2-3 milyon €'ya sol bek almaya da gerek kalmaz.

Bize zaten solbek lazim degilki!

Hakan Balta, Alparslan Erdem ve ayriyetten alt yapıdan yetişen Anıl Karaer...

Bizim sol bek transferine zaten ihtiyacımız yok. Tabii Ashley Cole gelmediği sürece!

Yetenekli oyuncu diye almak istiyorlar. Zamaninda da Ugur var diye Gönül'ü almamislardi. Her transfer ihtiyac duyuldugu icin yapilmaz.

Alparslan, İsmail'den daha yetenekli ancak o bile parlayamadı. çünkü genç yetenekler dolu bir mevkide parlayamazlar. Gökhan Gönül dediğimiz adam Önder gibi sıradan bir adamın arkasındaydı. ilk fırsatta daha iyi bir adam olduğunu ispat edince hep oynamaya başladı. oynadıkça da gelişti.

Biz ne kumaşlar gördük, kullanılmadan çöp oldular. (ne laf ettim beah)

Kim volkanı alır ya:D:D:D

ne yazıkki volkan,yaser,barış,sabri,nonda elimizde patlıyacak gibi duruyorlar :(:(

Kim volkanı alır ya:D:D:D

ne yazıkki volkan,yaser,barış,sabri,nonda elimizde patlıyacak gibi duruyorlar :(:(

Volkan her anadolu kulübünde rahatlikla oynar, taliplisi olacaktir. Sabri, Baris bu takimin önemli oyunculari. Nonda da +2 icin ideal bir isim. Yaser de bedavaya geldi, bu sene de sans verilebilir, kullanamazsa sene sonu gider. Elde patlama durumu yok.

Geri
Üst Alt