# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

arkadaşlar bu hafta büyük ihtimal 1 yada 2 transfer açıklanacak

Volkan Yaman'ı niye yazmadım çünkü bana göre Volkan, GS'de forma giyecek kapasitede bir oyuncu değil. Bu takımdan gitmesi gereken oyuncular listesinde kesinlikle yer alan bir oyuncu.

Ayrıca dediğim gibi, Alparslan gibi genç bir oyuncumuz varken Volkan'a gerek yok.

Sabri, Barış, Yaser, Nonda elimizde patlar diyenler içinse;

Sabri daha neyi patlatacak elimizde?..

Barış ise kendini geliştirmesi lazım. Çok yönlü ve yetenekli olduğuna inanıyorum ama çok düz yani aklını kullanmadan oynuyor.

Nonda'ya gelince verdiği katkılardan dolayı teşekkür edilmeli ve takımdan gönderilmelidir.

Yaser ise daha 21 yaşında. Baros oyundan çıkarken yerine Ü.Karan değilde Yaser girip oynarsa kendisinide tanımış oluruz...

Cv'sinde Arsenal ve Milan yazıyor adamın.Sadece bu bile yeterli alınması için.Daha da 24 yaşında.Daha ne olsun

Eğer bu transfer gerçekleşirse artık bilinki Haldun Üstünel'in olduğu yerde imkansız yoktur.:D

Arkadaşlar sizcede bakışları 'küçük Emrah'a benzemiyormu?İçinde gereksiz bir acı varmış,her an ağlayacakmış gibi duruyor.

Uzun suredir net takibim yok,

Ama Senderos yasiyla beni cok mutlu ediyor cunku ,aldigimiz oyuncunun elimizde kalmamasi iyi performans sonrasi harcanan parayi cikartacagini dusunuyorum.Hali hazirda iyi bir piyasasi da var.

Senderos futbol olarakda Servet in gitmesinden olusacak sertlik eksikligini zorlanmadan vericektir ayrica Servetten ayagina daha hakimdir ve oynadigi kluplerin ona kattigi tecrubeyle birseyler katabilir..

Umarim dogru bir haberdir..Dikkatimi ceken israrla 26 yas alti adamlarla ilgimiz oldugu..Rijkaard in isleri bunlar diyorum..

Eger Senderos ile ilgileniyorsak Servet in de takimdan ayrildigi gercegi gozumuze sokulmaktadir diye dusunurum..

Bugün aciklansin artik...Valla hasta olduk hepberaber

ribery'de de tecavüzcü tipi vardı ama oynadığı futbolla herkese parmak ısırtıyor. oyuncuları dış görünüşüne göre değil yaptığı icrata göre yargılıyalım lütfen ...

Omzu koydumu aglatiyor valla :D

Hem 3 milyon euroymus,servet 8 e gitti , al 3 e senderosu 5 de cepte kalsin :005:

Uzun zamandır yapmak zorunluluğunda olduğumuz strarteji.Valla Porto 3 oyuncudan 100milyon euro(ikisi stoper)kazandı neredeyse.Bizim ne eksiğimiz var?Ama anlamadığım o kadar parayı ne yapıyorlar?Transferlerinin en fazla maliyeti 10 milyon euro.İlginç.

Geri
Üst Alt