# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

song takımdan son sezon yaptığı kritik hatalar yüzünden yollanmıştı, ayrıca trabzon'da da song'un artık eski song olmadığını görüyoruz. yönetim yeni yapılanma içerisinde, yapacakları transferler günü kurtarmaya değil geleceğe yönelik olacaktır. ayrıca bizim song'u getirmemizin, fenerbahçe'nin daum'u getirmesinden bir farkı yoktur...

Bu konuda bnde çok şikayetçiyim fb nin bile Çubuklusu standart.değiştirmiyorlar

qzhoqo.jpg

yorumsuz.

Sanırım bu iyi bir şok değil :rolleyes:

Senderos la Eren i istioruzzzzzzz. Emre Güngör sağ kanattada oynayabilir bu arada

"hayatlarının şokunu yaşayacaklar" diyorlar. ki çok doğru diyorlar. Servet'in yerine Senderos'u alan takıma herkes bir taraflarıyla güler. Ediz, Senderos'tan daha iyidir.

Ama şunu unutmamak gerek; TSL,Senderos'a 2 gömlek küçük. Onlar bu durumu bilmiyor sanırım. ŞL'de de oynamayacağımıza göre. Senderos iş yapar bu takımda.

Bizde onların üzüleceği bir adam alalım o zaman onlardan.Adebayor nasıl.

Bir oyuncu da nasibini almasın artık istersen senden.

Hiçbir oyuncu kolay kolay gelmez Galatasaray'a .İçinde bulunduğun durumun farkında ol birazda.Bir Fener bir Arsenal kadar maddi durumumuz yok.Eminim senden daha çok istiyordur yönetim Puyol'u Terry'yi.

Sana Ediz gibi adamlar lazım.Sen Ediz'in Senderos'tan daha iyi olduğunu söyleyebilecek birisin.Aradaki boyut farkını gör artık.Ki Ediz'i de çok iyi tanıdığını sanmıyorum .

Bizim Arjentinde Brezilyada maçları ligleri takip eden bi ajanımız yokmu acep ?

Turkspor dan ses yok mu ya.

Bu gece 02:30 a davet etmiyorlar mı yine :D

benim anlamadıgım arsenal taraftarı kötü diyor diye kötü olacak hali yok hadi diyelim kötü milan neden aldı hadi diyelim milan yedek olsun diye aldı o zaman arsenal taraftarının kötülediyi niye milan aldı neden bu kadar kötü(!) oyuncuyu Arsène Wenger 115 maç oynattı Arsène Wenger topçudan ne anlar(!)

benim anlamadıgım arsenal taraftarı kötü diyor diye kötü olacak hali yok hadi diyelim kötü milan neden aldı hadi diyelim milan yedek olsun diye aldı o zaman arsenal taraftarının kötülediyi niye milan aldı neden bu kadar kötü(!) oyuncuyu Arsène Wenger 115 maç oynattı Arsène Wenger topçudan ne anlar(!)

Katiliyorum Ingileter gibi bir ligde Arsenal gibi bir takimda 115 mac borumu?Sonra kiralik gittigi takim Milan dusunun yani.Bence alinirsa buyuk is yapilmis olur.

Geri
Üst Alt