# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

Ya Serhat kimsenin Salcido veya Vermaelen'i getirmeye gücü yetmez. Genç yetenekli alalım dersen, onada yürek yetmez. Bizim için bence eğer Servet gidecekse en doğru seçim Senderos'dur.

Toplam 113 maça çıkmıştır o. Arsenal'ın bir sezonda yaklaşık 50 maç oynadığını düşünürsek... :o

Arsenal su anda Ajax dan Vermalen ile anlasti....Bu sebebten Senderos a ihtiyac yok..

Antu.comda olan sacmalik burdada var.Yok iyi olsa birakmazlardi yok o kazmadir gelmesin istemiyor olabilirsiniz ama bunu daha mantiukli yollarla aciklarsiniz.Camur atar gibi kazmadir o yada iyi olsa birakmazlardi demenin anlami yok.O zaman bize gelen her oyuncu kotu sonucta iyi olsalar onceki takimlari birakmazdi.

Servet gidersen en mantıklı tercih Eren G. olur..

En mantıklı Eren olurda..Nasıl alacaz onu...Kayseri ne kadar para ister kestiremem..Hurmayı kandırabilirmisiniz hayır..Üstelik kayseri busezon satarmı hayır..Eren'i mümkünse geçin..Transferin olasılıgınıdak onusun derim..Kaysei yine bagırıp cagırsın istenmiyorum..

En mantıklı Eren olurda..Nasıl alacaz onu...Kayseri ne kadar para ister kestiremem..Hurmayı kandırabilirmisiniz hayır..Üstelik kayseri busezon satarmı hayır..Eren'i mümkünse geçin..Transferin olasılıgınıdak onusun derim..Kaysei yine bagırıp cagırsın istenmiyorum..

aslında 2-3 m euro +1-2 oyuncu verirsek alabilirz diye düşünüyorum.

Gayserililer pastırma ile sucuğa yok diyemezler:D

aslında 2-3 m euro +1-2 oyuncu verirsek alabilirz diye düşünüyorum.
Yok yav o fiyata kesin vermezler..

Türkiyede en kelepir yerli oyuncu bile 3M den gidiyor.Anadol takımları kazık atmak için ugrasıyorlar...Eren için nerden baksan 7 isterler..Topuz ünal transferi gibi buda uzat gider...Bizimde hiç zamanımız yok..

Yok yav o fiyata kesin vermezler..

Türkiyede en kelepir yerli oyuncu bile 3M den gidiyor.Anadol takımları kazık atmak için ugrasıyorlar...Eren için nerden baksan 7 isterler..Topuz ünal transferi gibi buda uzat gider...Bizimde hiç zamanımız yok..

aslında antepten ismail'i alsak hakan'ı stopere çeksek nasıl olur? ismailin takas+cüzi miktar para karşılığında transfer edilebileceğini düşünüyorm...

Hakan savunmada oynadıgı zaman ara pasları hep tehlikeli oynuyor..Hakan sol bekte yinede tecrübeli..Savunmaya bir tane çok yönlü birde normal stoper oyuncusu iyi olur..

Neill-Servet-Senderos-Hakan

İyi bir savunma olurdu..Yerli alternatif yok..Emre güngörede güvenemiyorum.

Geri
Üst Alt