# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

Arsenal yolluyor. 5 milyon € verene yollar hatta. Arsene Wenger kendini geliştirememesinden dolayı kapı önüne koyacak. Senderos'un yerine çabuk, soğukkanlı ve topu iyi kullanan Thomas Vermaelen geliyor Ajax'tan. isim olarak Senderos daha önde ancak Vermaelen geliyor yerine. ne kadar ilginç değil mi? hem de aynı yaşta sayılırlar. :wave:

Vermaelen'in bonservisinin ne kadar olduğunu öğrenmek istiyorum.

arkadaşlar arsenal taraftar forumlarında senderosun takımdan kesin satılacağını söylüyolar..senderosu everton ve boltonda istiyormuş.

Agree. He just doesn't fit our style of play. His lack of speed is terribly exposed because of the high line we play.

He will definitely look monstrous in clubs like Fulham, Everton and Bolton.

Senderos Attracting Interest From Fiorentina, Roma & Villarreal

16 Jun 2009 09:10:12

Photo GalleryZoomPhillipe Senderos - Arsenal (PA)

Related Links

Teams

Arsenal

Fiorentina

Roma

Villarreal

Players

Philippe Senderos

According to a report in the British broadsheet The Times, Philippe Senderos could leave Premier League club Arsenal on a permanent basis during the close-season.

Having fallen down the pecking order behind the likes of Kolo Toure, William Gallas, Mikael Silvestre and Johan Djourou at the Emirates Stadium, the 24-year-old was loaned out to Milan for the 2008-09 campaign.

It seems that with the 6ft 3in centre-back's contract due to expire next year, the Gunners may opt to sell him this summer.

Apparently, Serie A duo Fiorentina and Roma are keen on acquiring the 31-time capped Switzerland international's services, as are Primera Division side Villarreal.

Senderos made 14 league appearances for the Rossoneri last season as well as playing in five UEFA Cup games. He has represented Arsenal on 115 occassions, scoring four goals.

Ricky Brooks, Goal.com

Agree. He just doesn't fit our style of play. His lack of speed is terribly exposed because of the high line we play.

He will definitely look monstrous in clubs like Fulham, Everton and Bolton.

Bunu anlamayan var mı?

Oyun anlayışları defansı ortasahaya yakın kurmayı gerektirdiği için yavaşlığı ortaya çıkıyormuş.

Fulham, Everton ve Bolton'da daha iyi bir performans göseterebileceğini söylemiş bu yorumu yapan. Bunların ilgilendiklerini değil.

demekki herkes istediğine göre fırumda senderosu istemeyenler sendersu ister

İşin içine Roma, Fiorentina ve Villarreal girdiyse zaten bize gelmesi çok zor olur. Zira Mexes'in Milana gideceği söyleniyordu, Roma gerçekten istiyor olabilir.

Vermaelen'in bonservisinin ne kadar olduğunu öğrenmek istiyorum.

Sunday Mirror 8,5 milyon € yazmış. transfer kesinleşmedi. net bir fiyat yok şuanda.

ama benim bahsettiğim o değil. "Senderos'u beğenmiyoruz, Puyol'u mu alalım?" düşüncesine sahip adamlara bir laftı söylediğim. isimlerle değil, futbolcunun oyun tarzıyla ilgilenelim diyorum yani. Vermaelen, Senderos'tan daha isimsiz bir adam ancak Arsene Wenger Senderos'u değil, Vermaelen'i tercih ediyor.

roma,firentina,villareal kötü oyuncu olduğu için senderosu istiyolar herhalde.hem biz ne yapalım senderosu,basalım parayı en iyisini alalım.

Everton ne yapsın Senderos'u? Jagielka, Yobo ve Lescott var adamlarda.

Roma, Fiorentina ve Villarreal'in istediği de kesin bir bilgi değil.

bence fiorentiaya gidecek bir ara haberler cıkmıstı

Sunday Mirror 8,5 milyon € yazmış. transfer kesinleşmedi. net bir fiyat yok şuanda.

ama benim bahsettiğim o değil. "Senderos'u beğenmiyoruz, Puyol'u mu alalım?" düşüncesine sahip adamlara bir laftı söylediğim. isimlerle değil, futbolcunun oyun tarzıyla ilgilenelim diyorum yani. Vermaelen, Senderos'tan daha isimsiz bir adam ancak Arsene Wenger Senderos'u değil, Vermaelen'i tercih ediyor.

niye arsenalda 115 maç oynadı isimli diymi:eek:

Servet ~ Senderos, pek bir fark yok. Maliyet ve yabancı kontenjanına bakar iş, bir de yaş faktörü var tabi.

Geri
Üst Alt