Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar yazılanları hayretle okuyorumSenderos'u beğenmiyorsunuz. Victorialı, Christianlı günleri ne çabuk unuttunuz, Arsenalde Milanda oynamış adama burun kıvırıyorsunuz, hayran kaldım size Fenerliler bile bu kadar azıtmıyor yahu
Cok agir be renkdaslar.
tövbe yarabbim. Arsenal'da, Milan'da oynamışsa ne olmuş yani? bu Senderos'u iyi yapmaya yeter mi? bence yetmez. Arsenal'da izledim ben bu adamı çok. hatalarıyla, yavaşlığıyla ünlü bir adam. Servet'ten kötü olduğu aşikar. Servet'i yollayıp bu adamı alırsak gülerler bize. zaten Servet'ten iyi olsaydı, Marseille 28 yaşındaki Servet'e 8 milyon € vermektense, 24 yaşındaki Senderos'a 5 milyon € vermeyi tercih ederdi.
Deniz abi, yok Milanda oynamis yok Arsenalda oynamis bu benim icin fark etmez. Unutmayalimki Frank de Boeri Barcelonadan aldik.
Bu sene ofansiv oynayacagimizi dusunursek, rakip hep defansimizim arkasina toplar atacagini dusunuyorum, ve Senderos yok agir.
Sen çok hata yapıyodu diyosun da İngiltere ligi mi burası o kadar seri futbol oynanmıyoru burda diceksin ki avrupa da ne olucak yürekle götürürüz biz yine işi uefa kupası içinde oldukça yeterli bir futbolcu Servet konusunda gelince bende karşıyım onun satılıp yerine oyuncu alınmasına Servet kalıp Senderos alınsa süper olurdu ama yapıcak bir şey yok.
Deniz abi, yok Milanda oynamis yok Arsenalda oynamis bu benim icin fark etmez. Unutmayalimki Frank de Boeri Barcelonadan aldik.
Bu sene ofansiv oynayacagimizi dusunursek, rakip hep defansimizim arkasina toplar atacagini dusunuyorum, ve Senderos yok agir.
tövbe yarabbim. Arsenal'da, Milan'da oynamışsa ne olmuş yani? bu Senderos'u iyi yapmaya yeter mi? bence yetmez. Arsenal'da izledim ben bu adamı çok. hatalarıyla, yavaşlığıyla ünlü bir adam. Servet'ten kötü olduğu aşikar. Servet'i yollayıp bu adamı alırsak gülerler bize. zaten Servet'ten iyi olsaydı, Marseille 28 yaşındaki Servet'e 8 milyon € vermektense, 24 yaşındaki Senderos'a 5 milyon € vermeyi tercih ederdi.
futbolu isimlerden ibaret sanan futbol cahilleriyle dolmuş burası.
En azından Milan'ı geçtim adam İtalya gibi fazla defans yapılan bir ligde 1 sene oynamış.Bu bile yeter,ben İtalya'da oynayan nerdeyse çogu defans oyuncusunun Türkiye'de çok rahat oynayacağını düşünüyorum.