# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

şimdi yazsa resmi sitee Ryan BABEL & Philip SENDEROS GALATASARAY'DA diye ne olur var ya :D

Arkadaşlar yazılanları hayretle okuyorum :eek: Senderos'u beğenmiyorsunuz. Victorialı, Christianlı günleri ne çabuk unuttunuz, Arsenalde Milanda oynamış adama burun kıvırıyorsunuz, hayran kaldım size Fenerliler bile bu kadar azıtmıyor yahu

tövbe yarabbim. Arsenal'da, Milan'da oynamışsa ne olmuş yani? bu Senderos'u iyi yapmaya yeter mi? bence yetmez. Arsenal'da izledim ben bu adamı çok. hatalarıyla, yavaşlığıyla ünlü bir adam. Servet'ten kötü olduğu aşikar. Servet'i yollayıp bu adamı alırsak gülerler bize. zaten Servet'ten iyi olsaydı, Marseille 28 yaşındaki Servet'e 8 milyon € vermektense, 24 yaşındaki Senderos'a 5 milyon € vermeyi tercih ederdi.

eşşeğin s. alsak servetin yerini doldurabilirmi???senderos servetin yerini dolduramazmış:eek:

Cok agir be renkdaslar.

EURO 2008 de İsviçre ile yaptığımız maçta bir pozisyonda top sağ tarafa doğru gitti topa eşit mesafede olan Gökdeniz ve Senderos topa hareketlendi Gökdeniz çok az bir farkla topa yaklaştıki Senderos kaydı ve topu uzaklaştırdı.Yani Gökdeniz'e yetişebiliyorsa o kadarda ağır sayılmaz.

senderos iyi futbolcudur ama servette kötü değildir. bakalım zaman gösterecek ...

tövbe yarabbim. Arsenal'da, Milan'da oynamışsa ne olmuş yani? bu Senderos'u iyi yapmaya yeter mi? bence yetmez. Arsenal'da izledim ben bu adamı çok. hatalarıyla, yavaşlığıyla ünlü bir adam. Servet'ten kötü olduğu aşikar. Servet'i yollayıp bu adamı alırsak gülerler bize. zaten Servet'ten iyi olsaydı, Marseille 28 yaşındaki Servet'e 8 milyon € vermektense, 24 yaşındaki Senderos'a 5 milyon € vermeyi tercih ederdi.

Sen çok hata yapıyodu diyosun da İngiltere ligi mi burası o kadar seri futbol oynanmıyoru burda diceksin ki avrupa da ne olucak yürekle götürürüz biz yine işi uefa kupası içinde oldukça yeterli bir futbolcu Servet konusunda gelince bende karşıyım onun satılıp yerine oyuncu alınmasına Servet kalıp Senderos alınsa süper olurdu ama yapıcak bir şey yok.

Deniz abi, yok Milanda oynamis yok Arsenalda oynamis bu benim icin fark etmez. Unutmayalimki Frank de Boeri Barcelonadan aldik.

Bu sene ofansiv oynayacagimizi dusunursek, rakip hep defansimizim arkasina toplar atacagini dusunuyorum, ve Senderos yok agir.

Frank de Boer'la ne alakasi var. Adam geldiginde 33-34 yasindaydi. Senderos 24 yasinda, ve simdiden Arsenal ve Milan gibi önemli takimlarda oynayip tecrübe kazanmis. Servet'in bundan 4 yil önceki hali nasildi bi düsün istersen.. Agir evet, ama zaten bir de hizli olsaydi Real'in banko oyuncusu olurdu, gerci bu haliyle de olur Metzelder bile oluyorsa..

Gençler Arsenalde, Milanda oynaması nasıl bir şeyi değiştirmez. Bu takımlarda oynayabilmek kolay mı? De Boer olayını hiç açmayın adam geldiğinde kaç yaşındaydı? Senderos kaç yaşında? Ağır adam diyorsunuzda, yer tutmasını bilen, zeki nice ağır adamlar gördü bu yeşil sahalar.

Sen çok hata yapıyodu diyosun da İngiltere ligi mi burası o kadar seri futbol oynanmıyoru burda diceksin ki avrupa da ne olucak yürekle götürürüz biz yine işi uefa kupası içinde oldukça yeterli bir futbolcu Servet konusunda gelince bende karşıyım onun satılıp yerine oyuncu alınmasına Servet kalıp Senderos alınsa süper olurdu ama yapıcak bir şey yok.

Hem Servet hem Senderos hayatta olmaz,rakip takıma yazık.Düşünsene Servet sana bir omuz attı zar zor ayakta kaldın daha kendine gelemeden birde Senderos çakarsa al sana 3 ay sakatlık:D

Deniz abi, yok Milanda oynamis yok Arsenalda oynamis bu benim icin fark etmez. Unutmayalimki Frank de Boeri Barcelonadan aldik.

Bu sene ofansiv oynayacagimizi dusunursek, rakip hep defansimizim arkasina toplar atacagini dusunuyorum, ve Senderos yok agir.

rakibin defansın arkasına atacağı topları servet çok iyi kesiyordu haklısın.Allah Allah yaw arkadaşlar yapmayın böyle.yönetimin düşüncesi bana göre senderosu alıp yanınada yerli birini almak.

adam 5 sene arsenal forması giymiş.tamam bir takım sakatlıklar yaşadı normaldir ama şu an sorunu yok.1 senede milanda oynadı.24 yaşındaki oyuncu için bu kariyer oldukça önemli

Servet 24 yasindayken.. https://www.youtube.com/watch?v=sEZkAuMaEuk

bizde bu adam parlar..bu adamı bu yaşta Türkiyeye getirmek kolay iş değil ;)

Senderos iyi çocuk ya isterim transfer olmasını!

burda bazı arkadaşlar artık inamoto lukunku petre dönemlerine dönmek istiyor.düşünün bi defa bu zamanda kaliteli hızlı defans oyuncusu alabilirsin.mümkün değil.piyuasa zaten uçmuş.senderos bence mantıklı bir isim

Oyuncu beyenmiyoruz Sendoros u bile istemez hale geldik ne bekliyorsak Terry felan galiba:D

En azından Milan'ı geçtim adam İtalya gibi fazla defans yapılan bir ligde 1 sene oynamış.Bu bile yeter,ben İtalya'da oynayan nerdeyse çogu defans oyuncusunun Türkiye'de çok rahat oynayacağını düşünüyorum ;):).

Geri
Üst Alt