# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

yok yok bize pujol filan lazım.. alabileceğimiz en iyi adamlardan birini alıyoruz ki başka önerisi olan varmı tartışırız..

Senderos, Servet'ten iyi mi? :eek: Senderos, Servet'in yarısı etmez.

Senderos öyle çok çok iyi bir topçu değil, haklısın. Ama Servet'in yarısı falan da biraz uçuk kaçmış.

Senderos=Servet derim, Senderos'un eksisi yabancı statüsünde olması; ama yaşça da genç olması artı. Çok fazla ayıramıyorum bu ikisini...

Servet'i 8'e satıp,3 civarı Senderos'a vereceksek olur...

Arkadaşlar muhtemel senderos transferini bu başlık altında konuşalım..

Philippe Senderos için,Haldun Üstünel'in İsviçre de oldugu söyleniyor..uA'dada konuşuluyor...

Kaynak sadece turkspor degil;)Senderos iyi transfer olur kanatindeyim..Gürcü falan gelmesinde:D,

iyi de renkdaş uA'da o bilgiyi veren abimiz de turkspor'da editör :f68.gif:

Benim önerim ;

Cristian Zapata

1161532507_0.jpg

22 Yaşında.

1.87 Boy.

Değer 10-12 milyon euro.

Servet'ten gelecek 8 M'nin üstüne biraz daha koyularak 2-3 sene içinde dünyanın sayılı defans oyuncularından biri olacak bir oyuncuyu almış oluruz. 3 sene sonra aldığımızın iki katına satarız.

Hızı, çevikliği ve tekniğiyle Rijkaard'ın sistemine de cuk oturur..

Açıkları Servet mi veriyorda sağ bekte ne yaptığı bilinmez bir Sabri sezon başında ne yaptığını bilmeyen bir Meira. Meira gittikten sonra bir kaç maç durmadan değişen ikinci stoper ve sonra da sakatlığı biraz mantıklı düşünelim.Suç atmak kolay.

Servet önemli maçlarda yapıyor hatalarını.Ağırlığından yada bilmiyorum oyunu okuyamayışından...80 dakika iyi oynuyor sonra takımı yakıyor.Ayrıca geçen sene leverkusen maçını hatırlarsan duvar pasıyla filan goller yemiştik.Sağ bekte barış oynutyordu orda ama göbekteki ikilinin de büyük payı vardı.Sorunun kısaca cevabı:Sağ bekimiz vasat bir savunma yapsa bile servetin zayıf halka olduğu ortaya çkıyor bence.Song la oynarken düşün top sevete geldiğinde herkes korkuyordu...

Açıkları Servet mi veriyorda sağ bekte ne yaptığı bilinmez bir Sabri sezon başında ne yaptığını bilmeyen bir Meira. Meira gittikten sonra bir kaç maç durmadan değişen ikinci stoper ve sonra da sakatlığı biraz mantıklı düşünelim.Suç atmak kolay.

Servet önemli maçlarda yapıyor hatalarını.Ağırlıında yada bilmiyorum oyunu okuyamayışından...80 dakika iyi oynuyor sonra takımı yakıyor.Ayrıca geçen sene leverkusen maçını hatırlarsan duvar pasıyla filan goller yemiştik.Sağ bekte barış oynutyordu orda ama göbekteki ikilinin de büyük payı vardı.Sorunun kısaca cevabı:Sağ bekimiz vasat bir savunma yapsa bile servetin zayıf halka olduğu ortaya çkıyor bence.Song la oynarken düşün top sevete geldiğinde herkes korkuyordu...

Benim önerim ;

Cristian Zapata

1161532507_0.jpg

22 Yaşında.

1.87 Boy.

Değer 10-12 milyon euro.

Servet'ten gelecek 8 M'nin üstüne biraz daha koyularak 2-3 sene içinde dünyanın sayılı defans oyuncularından biri olacak bir oyuncuyu almış oluruz. 3 sene sonra aldığımızın iki katına satarız.

Hızı, çevikliği ve tekniğiyle Rijkaard'ın sistemine de cuk oturur..

Cıkk...

Zapata çok pahalı tamam çok kaliteli ama çok pahalı.. başka ;)

adam kaç sene arsenalde oynadı kimi istiyorsunuz siz????????????????????????????????????????????????????gidin kendiniz getirin o zaman siz şu zurab khizasfkgdflkg ye layiksiniz

Geri
Üst Alt