# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

adam italyada oynamış ya tsl fazla bile gelebilir

bugünkü konu belli oldu gece türkspor net başka isim açıklayana kadar senderos konuşulcak :D:D

Senderos transferi gerçekleşirse iyi transfer olur ;):).Yanında ki defans adamıylada bir uyum yakalarsa çok iyi bi futbolcu ;).

007 bile 8'e alamaz Zapata'yı :) 6'ya senderos'u alırız kalan 2,5 + 1 futbolcuya da Güngörü alırız daha meira'dan gelen 6,5 € var ohoo alırız da alırız:D ki transfer butcemiz çok da az değilmiş..

Meira'dan gelen paranın kaldığını mı düşünüyorsun :o Oyuncuların maaşları, kulübün giderleri ve malumunuz borçlar...

Arkadaşlar yazılanları hayretle okuyorum :eek: Senderos'u beğenmiyorsunuz. Victorialı, Christianlı günleri ne çabuk unuttunuz, Arsenalde Milanda oynamış adama burun kıvırıyorsunuz, hayran kaldım size Fenerliler bile bu kadar azıtmıyor yahu

gelirse çok iyi transfer olur servet in yerini dolduramaz ama yapcak bişey yok

007 bile 8'e alamaz Zapata'yı :) 6'ya senderos'u alırız kalan 2,5 + 1 futbolcuya da Güngörü alırız daha meira'dan gelen 6,5 € var ohoo alırız da alırız:D ki transfer butcemiz çok da az değilmiş..

007'nin 8'e Zapata'yı alma ihtimali, Eren'i 2.5 + 1 futbolcuya alma ihtimalinden daha fazla bence.. :) Hele M.topuz'a 6, Özer ve Sercan'a 5 M verilen şu günlerde.. :)

Hakan Baltayı Servetin yerine sol bek e de İsmail Köybaşı alın size defans:D arkş daha demin böyle bi öneride bulunmuştu kafama yattı valla:D

Arkadaşlar yazılanları hayretle okuyorum :eek: Senderos'u beğenmiyorsunuz. Victorialı, Christianlı günleri ne çabuk unuttunuz, Arsenalde Milanda oynamış adama burun kıvırıyorsunuz, hayran kaldım size Fenerliler bile bu kadar azıtmıyor yahu

Deniz abi, yok Milanda oynamis yok Arsenalda oynamis bu benim icin fark etmez. Unutmayalimki Frank de Boeri Barcelonadan aldik.

Bu sene ofansiv oynayacagimizi dusunursek, rakip hep defansimizim arkasina toplar atacagini dusunuyorum, ve Senderos yok agir.

Geri
Üst Alt