# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

Sunday Mirror 8,5 milyon € yazmış. transfer kesinleşmedi. net bir fiyat yok şuanda.

ama benim bahsettiğim o değil. "Senderos'u beğenmiyoruz, Puyol'u mu alalım?" düşüncesine sahip adamlara bir laftı söylediğim. isimlerle değil, futbolcunun oyun tarzıyla ilgilenelim diyorum yani. Vermaelen, Senderos'tan daha isimsiz bir adam ancak Arsene Wenger Senderos'u değil, Vermaelen'i tercih ediyor.

Sence Vermaelen, Kolo Toure, Djorou, Gallas ve Silvestre'nin olduğu bir savunmada forma giyebilir mi, yoksa bu da Senderos gibi gereksiz bir yatırım mı Arsenal için?

Türkspor'un haberi Senderfos olacak diyorsun yani?!?! Cık, cık, cık...

Senderos iyi bi stoper fakat bize gelme ihtimali biraz düşük.

bize gelme ihtimali düşük olacak kadar kaliteli bir stoper olan senderosu bile beğenmiyoz.yeni gelecek oyuncuya allah sabır versin.işi çok zor.

Sunday Mirror 8,5 milyon € yazmış. transfer kesinleşmedi. net bir fiyat yok şuanda.

ama benim bahsettiğim o değil. "Senderos'u beğenmiyoruz, Puyol'u mu alalım?" düşüncesine sahip adamlara bir laftı söylediğim. isimlerle değil, futbolcunun oyun tarzıyla ilgilenelim diyorum yani. Vermaelen, Senderos'tan daha isimsiz bir adam ancak Arsene Wenger Senderos'u değil, Vermaelen'i tercih ediyor.

Vermaelen Arsenal için sağlık kontrolünde

Ajax’ın defans oyuncusu Thomas Vermaelen’in, cuma günü Arsenal için sağlık kontrolünden geçeceği iddia ediliyor.

Son birkaç haftadır ismi Arsenal ile anılan Vermaelen’in, cuma günü sağlık kontrolünden geçeceği iddia ediliyor. Ancak Arsenal menajeri Arsene Wenger’den henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Belçikalı milli futbolcunun, Arsenal’e transfer olmaya çok yakın olduğu ve dört yıllık bir sözleşmeye imza atacağı söyleniyor. İngiliz devinin de bu transferi gerçekleştirmek için Ajax’a 11.7 milyon avro ödeyeceği belirtiliyor.

Yıldızlardan çekinmiyor

Gazet van Antwerpen’e açıklamalarda bulunan futbolcu, “Henüz imza atmadım ama her şey yolunda gidiyor. Cuma günü Londra’ya sağlık kontrolünden geçmeye gideceğim. Ondan sonra da imza atmayı bekliyorum” dedi.

Vermaelen sözlerini, “Cuma günü Emirates Stadı'nı göreceğim için çok heyecanlıyım. Bu benim hayatımın fırsatı olacak. Dünyanın en iyi forvetlerine karşı mücadele edeceğim. Ancak bu beni korkutmuyor” diyerek noktaladı.

https://www.goal.com/tr/news/447/ingiltere/2009/06/18/1332390/vermaelen-arsenal-i%C3%A7in-sa%C4%9Fl%C4%B1k-kontrol%C3%BCnde

turkspor.net bu haberinde yalan çıkarsa daha çok tiraj kaybı yaşarsınn..

11.7 milyon Euro... Hmmm... Pahalıymış. Forma giyeceği de garanti değil. Belki onu da birkaç sene bekletip sonra satarlar 3e 5e.

Merhaba arkadaşlar.Bu ilk mesajım.İnşallah hayırlı olur.Yorumlarınızı okudum da senderos gibi adam beğenmeyen insanlar var.peki daha 2 sene önce orhan ak larla cihan larla lukunlularla oynayan takım taraftarı siz değilmisiniz.nasıl olurda böyle yıldızı istemesiniz.servetten yavaş diyen bile var.arsenalin dünyadaki en hızlı futbolu oynayan takımların başında geldiğinine çabuk unuttunuz?

Rijkaard'ın Senderos'u isteyecegini düşünmüyorum ...

Defansı orta sahaya kuracagımızı düşünürsek Senderos'un örnegin Youla'ya yakalaması için Leo Franconun topu 3-4 defa kurtarması lazım :D

arkadaşım senderos ne youla larla kapışmış futbolcu?arsenalda 115 maç?orda milana transfer olmuş.size hangi adamı getircekler.nesta mı?puyol mu?

Ne yani Arsenalde oynarken Youladan kötü adamlarlamı kapışıyordu.Senderos gelsin tamamdır.

Ben Senderos kötü demiyorum

Rijkaard'ın futboluna ters diyorum

Çok Kırmızı Kart yer ...

valla ya adam ne forvetler görmüş drogbası ronaldosu.bir kere servetten daha ağır nasıl dersiniz onu anlamıyorum.arsenal dünyanın en genç ve buna paralel en hızlı futbol oynayan takımların başında gelir.biraz nankörleşiyoruz galiba

emre aşık'ın yediği kartları senderos yesin fenamı olur

"Senderos gelmesin de Nesta mı, Terry mi, Puyol mu, Ferdi mi gelsin?" muhabbetlerini yapmayalım artık, burada amaç futbolcunun Galatasaray'ın oyun sistemine uyup uymayacağını tartışmak. Kimisi tecrübeli olduğunu, iyi kademe yaptığını, sağlam bir adam olduğunu ve uyacağını söylüyor, kimisi ağır kaldığını ve uymayacağını. Kimsenin burada Terry gelsin, Puyol gelsin derdi yok. Kim Galatasaray'a daha faydalı olacaksa o gelsin.

"Senderos gelmesin de Nesta mı, Terry mi, Puyol mu, Ferdi mi gelsin?" muhabbetlerini yapmayalım artık, burada amaç futbolcunun Galatasaray'ın oyun sistemine uyup uymayacağını tartışmak. Kimisi tecrübeli olduğunu, iyi kademe yaptığını, sağlam bir adam olduğunu ve uyacağını söylüyor, kimisi ağır kaldığını ve uymayacağını. Kimsenin burada Terry gelsin, Puyol gelsin derdi yok. Kim Galatasaray'a daha faydalı olacaksa o gelsin.

Aynen öyle

Ben Rijkaard'ın savunmayı orta sahaya kadar çekecegini düşünerek yorum yapıyorum ... Haa Defans hattımız normal bir şekilde olacaksa buyursun gelsin Senderos'dan daha iyisini bulacak degiliz ama sisteme ters bir stoper MADARA olur ...

Geri
Üst Alt