# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

serhat senderos emre aşıktan yavaş öylemi?bir kere bu fizik kurallarına uymaz.birisi 24 yaşında biri 36 yaşında.bunu nasıl söylersin şaşıyorum.kaç kere maçını izledin senderos un.

dünyanın en hızlı futbolunu oynayan takımda yavaş adamı oynatırmı arsen wenger söylermisin??

Senderos ve Coloccini veya Cecaresden den güzel bir ikili oluşturabiliriz

inşallah hiçbiri gelmez kardeş.emre aşıkla devam ederiz.herkes böyle istiyo.

Rijkaard 4-3-3 oynatırken bildiğiniz gibi bekleri yani 4'ün 2'sini de hücuma çıkarmayı seven bir hoca. Bu sebeple bekler çıktığında ortasahadan bir oyuncu mutlaka ortasaha çizgisi civarında kalıyor ve rakip forveti önde karşılıyor. Bu sayede stoperler defansa yerleşebiliyor ve pozisyon kaybetmiyorlar. Tabi bu oldukça teorik oldu kağıt üstünde ama aklınıza getirin şimdiki Barcelona'da dahi Abidal ve Alves ileri çıktığında Yaya Toure hep orta yuvarlak civarında çakılı kalıp kontraları kesiyordu.

Yani Senderos ağır bir oyuncu diye, ki Servet'te bayağı ağır bir oyuncu, her poziyonda yerlerde sürünecek diye birşey yok. Vücudunu kullandığında ağırlığının getirdiği dezavantajı avantaja dönüştürebilir (bilmiyorum bu size kimi hatırlattı).

biz niye hiçbirşeyi beğenmiyoz.herşeye neden bir kulp takıyoz.

Aynen öyle

Ben Rijkaard'ın savunmayı orta sahaya kadar çekecegini düşünerek yorum yapıyorum ... Haa Defans hattımız normal bir şekilde olacaksa buyursun gelsin Senderos'dan daha iyisini bulacak degiliz ama sisteme ters bir stoper MADARA olur ...

Bizim yıllardır oynadığımız sistem bu ki.Biz hep defansı öne çıkartıyorduk zaten...Hem senin söylediğine göre rijkaard ın sistemine ters ise rijkaard daha gelmeden serveti gönderin demiş olmalydı...Bu oyuncu ağır youla gibi hızlı oyuncuları yakalayamaz gibi düşünmek komik çünkü tek hamleli oyuncular bunlar.Yani ilk hamlede yapacağını yapar zaten ya da hata yapar...

Rijkaard 4-3-3 oynatırken bildiğiniz gibi bekleri yani 4'ün 2'sini de hücuma çıkarmayı seven bir hoca. Bu sebeple bekler çıktığında ortasahadan bir oyuncu mutlaka ortasaha çizgisi civarında kalıyor ve rakip forveti önde karşılıyor. Bu sayede stoperler defansa yerleşebiliyor ve pozisyon kaybetmiyorlar. Tabi bu oldukça teorik oldu kağıt üstünde ama aklınıza getirin şimdiki Barcelona'da dahi Abidal ve Alves ileri çıktığında Yaya Toure hep orta yuvarlak civarında çakılı kalıp kontraları kesiyordu.

Yani Senderos ağır bir oyuncu diye, ki Servet'te bayağı ağır bir oyuncu, her poziyonda yerlerde sürünecek diye birşey yok. Vücudunu kullandığında ağırlığının getirdiği dezavantajı avantaja dönüştürebilir (bilmiyorum bu size kimi hatırlattı).

´´Vücudunu kullandığında ağırlığının getirdiği dezavantajı avantaja dönüştürebilir (bilmiyorum bu size kimi hatırlattı).´´

funkuuuu:D

Philippe senderos'u beğenmeyenler çok eminim ki onu hiç izlemediler , sağdan soldan duyumlarda kötü futbolcu diyorlar.Senderos henüz 24 yaşında ,eğer onu alırsak ilerde iyi bi fiyata satabilirz (servet örneği),bu yüzden Senderos inşallah Gs ile anlaşır.Hava hakimiyeti müthiş,sürpriz gollerde bulabiliyor yani bir stoperde olması gereken bütün özellikler onda mevcut.

Arkadaşlar bu senderos denilen insan:) yası 33 olduğunda bile Avrupa'nın büyük klüplerinde futbol oynayabilecek bir oyuncu.Şimdi size soruyorum 25 yasındayken ve bir sakatlık geçirip piyasası az da olsa düşmüşken almak mı iyi yoksa biz istemiyoruz diyip Lyon'un Porto'nun almasını izleyip 2 sene sonra 15-20 milyon eurolara transfer olunca vay bee bir zamanlar biz istemedik bu oyuncuyu demek mi iyidir..

Bence seneye Servet'i 15 milyon Euro'ya geri alalım Marsilya'dan.

Ama şöyle bir gerçekte var ki Hocamız Rijkaard'ın transferinden sonra bu kadar zaman geçmesi bizi buhranlara doğru sürüklüyor..Ben çok sıkılmaya başladım bu transfer olaylarından...Bir an önce Sezer mi olur İsmail mi olur, salatayla başlayalım diyorum yani yemeğe :):)

Ama şöyle bir gerçekte var ki Hocamız Rijkaard'ın transferinden sonra bu kadar zaman geçmesi bizi buhranlara doğru sürüklüyor..Ben çok sıkılmaya başladım bu transfer olaylarından...Bir an önce Sezer mi olur İsmail mi olur, salatayla başlayalım diyorum yani yemeğe :):)

Salataylada olsa baslayalım :D koptum

:asd:şöyle balzamic soslu permasanlı bi salatayla başlasak misal dos santos gibi ....

katılıyorum abi ama rijkaardın verdiği liste de var biliyorsun ki.Ve yönetim kendi almak istedikleriyle 4-5 aydan beri görüşürken rijkaardın almak istedikleriyle maksimum 1 haftadır görüşüyor.Transfer de kolay bitmeyeceği için biraz beklemek lazım.

katılıyorum abi ama rijkaardın verdiği liste de var biliyorsun ki.Ve yönetim kendi almak istedikleriyle 4-5 aydan beri görüşürken rijkaardın almak istedikleriyle maksimum 1 haftadır görüşüyor.Transfer de kolay bitmeyeceği için biraz beklemek lazım.

Tabi ki cnm..Bizimkisi maksat muhabbet olsun..Yoksa kolay değil transfer yapmak öyle 1-2 hafta içerisinde..

ben yeni üyeyim kardeşlerim bu arada arkadaşlar ben proflime resim koyamasdım yardımcı olabılırmısınız tesekkürler

Geri
Üst Alt