Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat 17:00 dan beri yokum forumda, bir gelişme yok sanırım hala?
(Not: Semih in Senderos ile akraba olduğu istihbaratı dışında)
Transfer sezonu açıldığından beri durum nasılsa aynı halaHerkesin içinde gene bir his var yarın transfer açıklancak diye
![]()

İstemezuk neden ;
Geriden oyun kurabilmesi açısından Coloccini'yi yada oyunu okuyabilen benzer bir oyuncuyu tercih ederim ,Senderos'un yanına kimi koyucaksın defans tan top çıkaracak Emre Güngör'ü mü Emre Aşık'ı mı.
Semih ile Murat Akça ya şans verilse Eren ler Edizler falan yalan zaten ama onlarında hem uluslararası hemde ciddi maç deneyimleri yok yoksa Eren ile Ediz kaç Şampiyonlar ligi maçı yapmış.Rijkaard da onları oynatıcak yürek var ama taraftarda bekliyecek sabır yok.
Komşunun tavuğu komşuya kaz gözükürmüş.
He o zaman tamam bende Senderos u kalitesiz buldugun icin boyle bir yorum yaptigini dusundum...
Ama zaten bizim forumda pek konusulmasada seneye defanstan top cikaracak adamin Hakan Balta olacagini yani defansin ortasinin Senderos - H.Balta ile olusturulabilinecegi kanaati ve gozlemi icindeyim..
Ben hiç dış görünüşüyle oyuncu yargılayan Galatasaraylı tanımadım.Bizimkisi işin şakası.Yoksa dediklerini herkes bilir.![]()
yabancı forumlarda kimsenin haberi yok bu işten nedense...
H.Balta stoper oyamamalı bence çünkü çok iyi bekte Balta.Bnce Servet gidecekse ya E.Güngör'ü kazanmamız lazım,ya da 2 stoper almamız lazım.
![]()
![]()
Bu arada konuyla çok alakasız ama bunları görünce "Rio n'aptın sen baba ya?" dedim ve şaşırdım.
Delikanlı çocuğa benziyordu aslında.![]()