# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

Mutlaka öyle olur kardesim.Ama bunun garantisi yok.

Sonra bi yüklenecek Pujol ona, yine safti kayacak.

Sonra onu yollamakla ugras, yerine transfer edecegin kisiyle ugras.

Hepsi zaman kaybi.Bu senenin sakasi yok.Bi de ön elemelerde elenecek olursak ( Allah korusun ), cok yüklenirler yine yönetime.

Nasil mantiktir bu diye.Hadi Linderoth´da biraz ümit var, Nonda ne istir ya?

Ne yapti ki Nonda bu sezon?Özgürcan´in vereceginden fazlasini verebilir mi?

Sanmiyorum.4-5 gol Özgürcan´da atar devamli oynarsa.

Bosuna yabanci kontenjani

Nonda konusunda sana kesinlikle katılıyorum. Nonda ya vereceğimiz şansı Özgürcan a vermeyi bin kere tercih ederim.

sağlam bir Linderoth orta sahanın ortasında müthiş olur ama adamın sağlam halini bir göremedik ki

Senderos ise Servet gibi kalıplı bir oyuncu öyle bu adamın sağından solundan süratle kimse geçemez ayrıca burda söylenildiği kadar yavaş bir oyuncu da değildir

Tekrar tekrar söylüyorum sağlam bir Linde en kral transfer olur

İlk geldiği zamanları hatırlayın, ne şutlar çekiyordu, öldürücü cinsten

Benim anlamadığım geçen seneki rezil geçen sezonda futbolcuların hiçmi suçu yok? yönetim neden suçluların biletini kesmiyor? nonda kalsın,volkan yaman kalsın,yaser kalsın,aydın kalsın,m.güven kalsın,ferdi kalsın,lincoln kalsın ne bu ya!!! tek suçlu doğru dürüst oynamayan h.şaş ve ümitmiydi???

Benim anlamadığım geçen seneki rezil geçen sezonda futbolcuların hiçmi suçu yok? yönetim neden suçluların biletini kesmiyor? nonda kalsın,volkan yaman kalsın,yaser kalsın,aydın kalsın,m.güven kalsın,ferdi kalsın,lincoln kalsın ne bu ya!!! tek suçlu doğru dürüst oynamayan h.şaş ve ümitmiydi???
ben yönetimi suçlayınca bazı arkadaşlar savunma pozisyonuna geçiyor. adnan sezgin gibi şikeciyi menajer yapan bir yönetimi niye geleceğe dair planlar yapmıyorsunuz diye suçlayamayız.

Tam olarak emin değilim ama Hasan ve Ümit takım içi gruplaşmalara yol açtığı için gitti.Diğer oyuncuların kaderini kampta Rıjkaard belirleyecek.Yani galiba tüm oyunculara bir şans verilecek.

Evet Linde'yi Puyol deneyecek bence de. Bu konuda yönetimden çok Linde inatçı. Kendine yediremiyor geçen zamanı.

Linde çok sağlam bir adam. Yani karakter olarak. Bu kadar zaman kendisine gösterilen toleransın farkında ve bir faydası olsun istiyor. Bence iyi olacak.

Haydi türkspor, bu gecede patlat bir bombada uykusuz kalalım gene. :D

saim abi iyi geceler dün kara bela dedin rüyama girdi sabaha kadar zencilerle uğraştım şu kara belayı lütfen bugün açıkla çok korkuyorum rüyama girmesin abi bekleyelim mi ne olur cevap yaz açıklanacak mı :D :D

türkspordan bir arkdaşın yorumu . Transfer bekleye bekleye herkes delirmiş durumda gerçekten :D

saim abi iyi geceler dün kara bela dedin rüyama girdi sabaha kadar zencilerle uğraştım şu kara belayı lütfen bugün açıkla çok korkuyorum rüyama girmesin abi bekleyelim mi ne olur cevap yaz açıklanacak mı :D :D

türkspordan bir arkdaşın yorumu . Transfer bekleye bekleye herkes delirmiş durumda gerçekten :D

Aman bunu yazan renktaşımız dikkat etsin, rüyaya zenci girmesi hayra alamet değil :ka25::ka25:

Tam olarak emin değilim ama Hasan ve Ümit takım içi gruplaşmalara yol açtığı için gitti.Diğer oyuncuların kaderini kampta Rıjkaard belirleyecek.Yani galiba tüm oyunculara bir şans verilecek.

denencek bi tarafı olmayan ferdi,m.güven,yaser,volkan yaman,nonda,aydın gibileri rijkaardın önüne sunmak rijkaarda hakarettir ayıptır bence!!!

Turksporda fırtına öncesi sessizlik var bir bomba daha acıklanabilir .

Bu adam da gelme ihtimali yüksek bence;)

Geri
Üst Alt