# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

--------------Taffarel-------------

--Capone-Popescu-Bülent--Ergün---

-----Okan------Suat------Emre----

----------------Hagi---------------

-----------Arif-------Hakan--------

bu takım 4-3-1-2'dir gençler. ne 4-3-3'ü?

Aynen öyle. Maç içinde kaymalar olabilir taktiksel olarak. Ama standart dizilişimiz böyle idi...

Daha 2 sayfa önce yazdım bütün bunları... :)

Fatih Terim bir röportajında şöyle demişti;

- O sezona 3-5-2 ile başlamıştık. Ancak Ergün ve Capone devamlı ileri geri gidip geldikten sonra, ikinci yarıya halleri kalmıyordu. Bizde sonra o sıralar avrupada, özelliklede italyan takımlarında moda olan, 4-3-1-2 taktiği ile oynamaya başladık.

her neyse taktiklere girdik konu daha fazla sapmasın

eger gelirse bizim icin senderos popescudan sonra gs'a gelen en iyi yabancı defans oyuncusu olur takımada cuk oturur kanaatindeyim

saygılarımla

Birçok maçta düzgün oynadı. Mesela Monaco maçı.

refikcim monaco macı uefa kupası ve haliyle fatih terimden sonra oynandı

hatta o macı dun gibi hatırlarım o macta asy'de yerimi almıstım ve hagi esliğinde GS yine sova baslamıstı

ne günlerdi bea

saygılarımla

refikcim monaco macı uefa kupası ve haliyle fatih terimden sonra oynandı

hatta o macı dun gibi hatırlarım o macta asy'de yerimi almıstım ve hagi esliğinde GS yine sova baslamıstı

ne günlerdi bea

saygılarımla

Tartışmaya girmek istemiyorum sadece Hakan Ünsal 'ı da kazma yaptığınıza dikkat çekmek için alıntı yaptım. Biraz saygılı olmak lazım diye düşünüyorum.

Tartışmaya girmek istemiyorum sadece Hakan Ünsal 'ı da kazma yaptığınıza dikkat çekmek için alıntı yaptım. Biraz saygılı olmak lazım diye düşünüyorum.

bence az bile söyledim o terbiyesize

yani fenerli olsa onun yaptıgını yapamaz galatasaraya

gecen sene gs'ı karıstırmak icin ne laflar söyledi

aklı sıra galatasaraydan intikam alıcak

vefasız klüp ya gs ona göre

her neyse agzımı bozmayayım şimdi

Konuyu daha fazla sapıtmayalım ve umarım senderos futbolculugunun yanı sıra

karakteri ilede gs'a yakısır bir futbolcu olur diyelim

saygılarımla

gun__1245425430_vermaelen_thomas1.jpg

Thomas Vermaelen ya da yeni lakabıyla The Verminator imzaladı. Senderos'un yollanacağı kesinleşti.

senderos bu takıma mükemmel bir transfer olcaktır.böyle bir adamı beğenmeme gibi bir lüksümüz yok bizim.

bu arada arsenal in forması da yakıyor haa.artık bizimde standard bir formamız olmalı.yanar dönerli formalar olmasın artık.mesela parçalı formamız.her sene aynı şekil çıkması lazım.büyük takımlara bakınız:real madrid,barcelona,juventus,milan vs.. en ufak bir oynama yok formalarda.fakat şu da var.o kulüplerin taraftarları malum ekonomik sorunu yok.biz mesele her sene yeni farklı bişeyler bekliyoruz.hani alırsak aynısı olmasın diye.

Severt yerine Song'u alalım. Hem ucuz, hem bizi tanıyor. Lig için yeterli..

song takımdan son sezon yaptığı kritik hatalar yüzünden yollanmıştı, ayrıca trabzon'da da song'un artık eski song olmadığını görüyoruz. yönetim yeni yapılanma içerisinde, yapacakları transferler günü kurtarmaya değil geleceğe yönelik olacaktır. ayrıca bizim song'u getirmemizin, fenerbahçe'nin daum'u getirmesinden bir farkı yoktur...

Vermaelen alindigina gore , Senderos"un Arsenal"e tekrar donmesi zor gibi.

arkadaşlar arsenal in stadına bakarmısınız.burdan bakınca bizim aslantepeyi andırıyor sanki

Geri
Üst Alt