pierre-emile højbjerg

Bence iki sebebi var.

1. hemen başarı isteği. Yönetimler hemen iş yapacak oyuncuları alıp şampiyon olalım.

2. Hazırda işleyen bir sistem olmadığı için bunu kurmak riskli ve uzun vadeli bir iş olarak görülüyor. Eğer onlara direkt başarı sağlamayacaksa neden böyle zor bir işe girsinler? Erden Timur bile bu işlere hiç bulaşmak istemedi.

Yöneticilerden kimsenin umurunda değil geleceğin takımını oluşturmak. Zira onlar bugünün takımını yönetiyorlar.
Katılıyorum ama aslında ucundan köşesinden bu işe başladık.Gokdeniz Gurpuz Eyüp vb .Bu çocuklara süre vermekle baslayabiliriz.Bunlar bizim lisanslı oyuncularımız mesela mertens yerine oyuncu bakıyoruz.Gokdeniz kesinlikle denenmeli.Bu sezon defansta Emine süre vermeliyiz.Eyup süre almalı .Mesela buradan başlayabiliriz.

Katılıyorum ama aslında ucundan köşesinden bu işe başladık.Gokdeniz Gurpuz Eyüp vb .Bu çocuklara süre vermekle baslayabiliriz.Bunlar bizim lisanslı oyuncularımız mesela mertens yerine oyuncu bakıyoruz.Gokdeniz kesinlikle denenmeli.Bu sezon defansta Emine süre vermeliyiz.Eyup süre almalı .Mesela buradan başlayabiliriz.
Umarım Eyüp, Gökdeniz, Efe gibi gençlerden bir şey çıkar. Ama ben bunların scouting sistemi ürünü olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha bunu da yapmış olalım düşüncesiyle yapılmış. Yoksa bu işi iyi yapacak, kurgulayacak adam da var bünyemizde. Fatih Demireli. Ama o bile tek başına anlam ifade etmez.

Umarım Eyüp, Gökdeniz, Efe gibi gençlerden bir şey çıkar. Ama ben bunların scouting sistemi ürünü olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha bunu da yapmış olalım düşüncesiyle yapılmış. Yoksa bu işi iyi yapacak, kurgulayacak adam da var bünyemizde. Fatih Demireli. Ama o bile tek başına anlam ifade etmez.
Fatih Demirrli Almanya kanadı.Esas scoutinting başında Emre Utkucan var yıllardır.Aslinda Boey çok iyi örnek model olmalı.

Tete,ndombele,sergio gibi menejer transferleri yapmayıp düzgün planlanma olsa 2 yılda 1 çeyrek görürdük ama menejer transferi yapıp etrafta böbürleniyorlar büyük iş yapmış gibi.
Çünkü en kolayı bu. Adamların bir şey bilmesine, anlamasına gerek kalmıyor. Ver menajere parayı halletsin. Nasılsa para kendi cebinden de çıkmıyor.

Fatih Demirrli Almanya kanadı.Esas scoutinting başında Emre Utkucan var yıllardır.Aslinda Boey çok iyi örnek model olmalı.
İlla ki bir milyon alıp büyük kâr edeceğiz diye bir kural da yok. Mesela Nelsson gibi 7 verip alabilirsin. Yıllarca performans alırsın. Satacağın zaman asla zarar etmezsin.

İskandinav topçudan zarar gelmez en azından istikrar vereceğini bilirsin beğendiğim bir futbolcu.

İlla ki bir milyon alıp büyük kâr edeceğiz diye bir kural da yok. Mesela Nelsson gibi 7 verip alabilirsin. Yıllarca performans alırsın. Satacağın zaman asla zarar etmezsin.
Aslında adresler Okadar belli ki Fransa 2.ligi Norveç Danimarka İzlanda .Oradaki 2. Ligleri takip eden Türkler bile scouting yapabilirler.Fiyatlar 300-500 bin Euro ortalama .Varya inanılmaz oyuncular alabiliriz aslında.Bir Zaha parasına 10 oyuncu.2 tanesi iyi çıksa para çıktı.Simdi denecekki Mathias Ross aldık birşey olmadı.Cocuga 1 maç şans verdik gol attı.Sanirsin golcü:)Almakta önemli değil bir yerden sonra oynatıp arkasında durabilmek mesele .

Aslında adresler Okadar belli ki Fransa 2.ligi Norveç Danimarka İzlanda .Oradaki 2. Ligleri takip eden Türkler bile scouting yapabilirler.Fiyatlar 300-500 bin Euro ortalama .Varya inanılmaz oyuncular alabiliriz aslında.Bir Zaha parasına 10 oyuncu.2 tanesi iyi çıksa para çıktı.Simdi denecekki Mathias Ross aldık birşey olmadı.Cocuga 1 maç şans verdik gol attı.Sanirsin golcü:)Almakta önemli değil bir yerden sonra oynatıp arkasında durabilmek mesele .
Adresler belli elbette. Menajerlere yedirene kadar daha azını scouting bürolarına yedirsen yine avantajlı çıkarsın. Her ligin scouting raporlarını yapıyorlar. Nerede, kimler oynuyor, herkesi biliyorlar.

Adresler belli elbette. Menajerlere yedirene kadar daha azını scouting bürolarına yedirsen yine avantajlı çıkarsın. Her ligin scouting raporlarını yapıyorlar. Nerede, kimler oynuyor, herkesi biliyorlar.
Scouting bürosuna yedirmenr gerek yok ki.Bizim scoutingte program var 25000 USD lik hangi topçunun sulalesine kadar çıkarıyor.Hersey el altında kontrol altında aslında.

Daha önce 4-2-3-1 sisteminde 8 numara oynamış, şut çekebilen, dribbling yaparak top taşıyıp adam geçmişliği olan az buçuk tempolu orta saha mı bu eleman yoksa al verci pasör mü?

siz ne istiyorsunuz abi söyleyin bana ne istiyorsunuz

ne istiyorsunuz

Bize agresif ve tempolu topla çıkış yapabilen ortasaha lazım onun dışında alınacak her adam demirbaydan farksız olur

Kendisi 8 değil 6 numara. Okan hocanın bahsettiği 8 numara profiline uymuyor Kendisi

Aradığımız orta sahayı bence biz de bilmiyoruz o yüzden aradığımız orta saha olabilir de olmayabilir de

Kendisi 8 değil 6 numara. Okan hocanın bahsettiği 8 numara profiline uymuyor Kendisi
okan hocanın istediği profil 50 milyon. orhan uluca'ya hayalinden bahsetti orda diyebiliriz, alacağımızdan değil.

ona bakarsak assignon ve doue de farklı profil oyuncu deniliyor ama aynı anda ikisine de 6 m teklif vereceğiz, seçmece karpuz alıyoruz sanki.

Şu ismi internet şifresi gibi olan oyuncunun Galatasaray ile adının geçmesi bile saçmalık.
Bir numarası yok bu elemanın.
Dümdüz bir fulbolcu.

yillik 5 milyon euro verilecek topcu olmadigina kanaat getirdim.

Geri
Üst Alt