pierre-emile højbjerg

Danimarkalı kerem demirbay sıfır takım oyunu ve sorumluluk alma. İhtiyacımız olan tipte bir topçu değil

Ofansif orta sahaya her zaman mertens gibi süper pres yapan ve akıllı pozisyon alan bir adam bulamazsın.

Dolayısıyla sol bek hücumcu, ofansif orta saha hücumcu, potansiyel sağ bek de eğer hücumcu bir adam olursa artık geride sağlam durabilecek, defansif özellikleri ön planda bir oyuncu istemek gayet mantıklı.

Ön alanda da torreira presi olacaktır.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-Danimarkalı kerem demirbay 2- sıfır takım oyunu ve sorumluluk alma. İhtiyacımız olan tipte bir topçu değil

1 ve 2 celisiyor renkdas. Dayi eksiklerine ragmen gayet takim oyunu oynuyor ve hatta sorumluluk aliyor. Mac icinde kaybolmasi ya da bazen fizik olarak yenilmesi baska konular. Oyun planimizla da alakali. Su iki yorumu haketmiyor Demirbay ne olursa olsun.

Bunlarla uğraşana kadar adam gibi bonservisini verip Torreira’nın yanına canavar gibi bir genç almak bizi ileri taşır. Epl’i bitirip gelmiş adamdan fayda beklemek, işte Yalı çocuğu, Aziz, Dursun Özbek gibi vizyonsuz adamların yapacağı işler. Eğer bu adamları Avrupa’dan bir kulüp istese Türkiye’yi aklının ucundan geçirmezler. Avrupa’da kimse istemeyip menajer oyunlarıyla ya Ali’ye, ya Dursun’a, olmadı Hasan’a çakıyorlar bunları.

1 ve 2 celisiyor renkdas. Dayi eksiklerine ragmen gayet takim oyunu oynuyor ve hatta sorumluluk aliyor. Mac icinde kaybolmasi ya da bazen fizik olarak yenilmesi baska konular. Oyun planimizla da alakali. Su iki yorumu haketmiyor Demirbay ne olursa olsun.
çelişmiyor renkdaş, kasımpaşa deplasmanı fener maçı deplasmandaki prag maçı. iyi topçu yetenekli klas özellikleri pasları var ama takım geri düşünce o da düşüyor. söylediğim maçları izle ne demek istediğimi anlayacaksın

çelişmiyor renkdaş, kasımpaşa deplasmanı fener maçı deplasmandaki prag maçı. iyi topçu yetenekli klas özellikleri pasları var ama takım geri düşünce o da düşüyor. söylediğim maçları izle ne demek istediğimi anlayacaksın

O, 3 mac icin ben daha fiyasko performanslar da verebilirim sana Ziyech, Zaha, Icardi vs... Izledim zaten :) Demirbay, fizik ve agresiflik konusunda bizim oyun anlayisimizda aldigi konuma zaten uygun degil. Ancak bu demek degil ki takim oyununa uymuyor ya da sorumluluk almiyor. Sorumluluk alanlari baya sayar misin bu maclarda mesela ?

Bu yaşta oyuncu için ciddi bonservis ödenmesini istemem. 3-4 yıl oynayıp gitse bonservis getirmez; alacağı yüksek maaşa bonservisi eklediğin zaman da toplam maliyeti acayip bir yerlere gider. Tam aradığımız profilde biri de değil. Ne çok sağlam bir 6, ne tam 'all rounder'. Benden pass...

Yüksek bonservis ödenecek futbolcu; ya ilerde bonservis karı getirme potansiyeline sahip biri olmalı ki azalmış yabancı kontenjanı ve öncelikli ihtiyaç olması sebebiyle zor, yahut -Torreira gibi- uzun yıllar takımı taşıyabilmeyi vaad etmeli...

0 gol 0 asist

daha kötüsünü bulamadınız mı

O, 3 mac icin ben daha fiyasko performanslar da verebilirim sana Ziyech, Zaha, Icardi vs... Izledim zaten :) Demirbay, fizik ve agresiflik konusunda bizim oyun anlayisimizda aldigi konuma zaten uygun degil. Ancak bu demek degil ki takim oyununa uymuyor ya da sorumluluk almiyor. Sorumluluk alanlari baya sayar misin bu maclarda mesela ?
o bahsettiğin maçlarda zaha ziyech kötü oynasa da sorumluluk aldı. birebir denediler şut denediler. oynadığımız kritik maçlarda geriye düştüğümüzde hepsinde ortasahada mücadeleden kaçtı demirbay mentalite olarak winner bir adam değil bunu röportajlarını izleyerek çok rahat anlayabilirsin

o bahsettiğin maçlarda zaha ziyech kötü oynasa da sorumluluk aldı. birebir denediler şut denediler. oynadığımız kritik maçlarda geriye düştüğümüzde hepsinde ortasahada mücadeleden kaçtı demirbay mentalite olarak winner bir adam değil bunu röportajlarını izleyerek çok rahat anlayabilirsin

Katılmıyorum renkdaş. Demirbay için bu söylediklerin net haksızlık. Ve Ziyech herhangi bir maç onun kadar sorumluluk almamıştır.

Kendisi tam olarak aradığımız profil mi tam emin değilim açıkçası.

Madem bu kadar para verebiliyorsak daha iyisini bulabiliriz/alabiliriz bence.

Bize ceza sahasına giren, atletik, topla çıkabilen bir oyuncu lazım, kaldı ki bu paralara neler alınır neler. McTominay bile çok daha yararlı olur, adam ceza sahasına giriyor koşu atıyor sürekli, bizim en büyük sıkıntımız statik kalmakta, o yüzden hareketli, topsuz oyunda daima alan yaratan oyunculara ihtiyacımız var.

Kemik gibi orta saha millet daha ne istiyor anlamıyorum. Bu adamın driblingi,oyun kuruculuğu olan versiyonu piyasada yok zaten. Torreira-Höjberg-Berkan-Demirbay gayet iyi bir 6-8 rotasyonu olur.

Bu adamı alan gs ye ihanet etmiş olur. Hiçbir ekstra özelliği yok fb nin krunic transferi gibi olur

Geri
Üst Alt