pınar gültekin'i varile koyup yakan şahısa 23 sene ceza verilmesi

bu cani 27 sene sonra o da en fazla 27 diye yorumladım cartı curtuyla 15 senede salarlar, insan içine mi karışacak bu nasıl hukuk adalet

Rezillik kepazelik başka bir şeyler daha derdimde neyse.

''Haksız tahrik'' dedikleri mevzu ne ?

bu kanunları çıkaranların, bu kanunları çıkaranlara destek olan halkın, bu kararlara imza atan hakimlerin ...

''Haksız tahrik'' dedikleri mevzu ne ?
Haksız tahrik, kişinin haksız bir fiilin kendisinde meydana getirmiş olduğu hiddet ya da şiddetli elemin etkisi altında suç işlemesi durumunda ceza sorumluluğunu azaltan bir ceza indirimi nedeni olarak ifade edilebilmektedir.

Saka mi bu ya.

Diri diri yakilmamis miydi rahmetli? Bir insani yakan birisi nasil haksiz tahrik edilmis olabilir ki...

27 yıl nasıl belirleniyor ki anlamadım? Konudan haberim yok ama bu kızcağız ancak 27 yıl daha yaşardı hesabımı yapılıyor !

27 yıl nasıl belirleniyor ki anlamadım? Konudan haberim yok ama bu kızcağız ancak 27 yıl daha yaşardı hesabımı yapılıyor !
ağırlaştırılmış müebbetin yatarı 30 yıldır. katilin cinayeti işleme sebeplerinde hakim haklı yönler! bulursa cezasında indirim yapar. cezaevinde hiçbir şeye bulaşmazsa 30 yılın sonunda çıkar.

Son düzenleme:
Başlık 23 olmuş 5 sene daha mı düştü abv.

Geri
Üst Alt