Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.557
- 25.972
- 3.183
iddiaya göre evetkatile mi tecavüz edilmiş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iddiaya göre evetkatile mi tecavüz edilmiş?
oha doğruysa fecaatiddiaya göre evet
Palavra işte. Hani delil kim etmiş ne zaman etmiş eğer tecavüz varsa katile anal muayene yapılmış mı? Yalan dolan palavrakatile mi tecavüz edilmiş?
Kanıt var mı? Yok! Katile anal muayene yapılmış mı eğer tecavüze uğradıysa.iddiaya göre evet
Bu HERIF evliymis yav. Kız o yüzden ayrilmiskızın bu hırbodan ayrılıp başka bir insanla beraber olmasını haksız tahrik!! saymışlar.
fotolar sunulmuş mu?Avukatıyla güzel hikaye yazmış!!!
sanık cemal metin avcı: "arkamda bir erkek, yüzü fotoğrafta gözükmüyor. cinsel organı arka tarafımda." dedi. pınar beni evine çağırdı, şarap içtik ve ardından 3.5 saat kendimde değildim. uyandığımda her yerim ağrıyordu. söylemesi zor ama kalçamın arka bölgesi de ağrıyordu. 'ne yaptın ne içirdin bana, uyuşturucu mu hap mı' diyorum. 'yok bir şey' diyor." "ertesi gün iş yerime geldi ve bana 3 tane fotoğraf gösterdi. ben çıplak yüzüstü yatıyorum. arkamda bir erkek, yüzü fotoda gözükmüyor. cinsel organı arka tarafımda. diğeri ben yan şekilde ayaklarım ayrı arkamda yine erkek üzerime doğru." "fotoğrafları görür görmez elindeki telefona yapıştım. pınar, 'bana bakacaksın okulum bitene kadar, yoksa bu fotoğrafları sosyal medyada yayınlarım, hem senin, hem babanın iş yerine, eşinin iş yerine bastırıp bastırıp dağıtırım.' diyerek tehdit etti." cemal metin avcı, pınar gültekin'e bu süreçte 300 bin liradan fazla para verdiğini, bazı mafyatik grupların kendisini tehdit ettiğini iddia etti. "olay günü yanıma 19-20 bin lira para aldım. parayı verip fotoları alayım diye. yayla evinde telefonu ve parayı vererek fotoları istedim. 'çık hayatımdan' dedim. bana ömür boyu bakacaksın diyerek bağırıp çağırdı. çantasından bıçak çıkarıp boğazıma doğru salladı." "bu anlattıklarımı en başından anlatamadığım için çok özür dilerim. her şeyi doğru ama eksik anlatmıştım. çok utanıyorum anlatamadım. hala utanıyorum. bir erkek için çok zor" dedi.
Şantaj mevzusu doğru sanırım. Mahkeme tutanaklarına da geçmiş diye duydum. Pınar ilk kaybolduğunda kardeşi bu katili arıyor sana şantaj yaptığını biliyoruz nerede olduğunu biliyor musun diye soruyor.
İkinci olaysa çok sallamasyon geldi. Katil en başından beri bunu söyleyip durdu. Ben inanmadım.
Şantajı haksız tahrik sayabiliyorlar mı bilmiyorum. Açıklanması lazım içeriğin. Yine de müebbet 25 yıl. 2 yıl indirmişler. Ağırlaştırılmış müebbetin sanıyorum indirimi olmuyor. Onu da genellikle zaten "siyasi suçlulara" veriyorlar bizde.
Yok ya uydurma hikaye. Yok telefonundaydı sildi görüntüleri vs. diye hikaye yazmışlar. Dedikleri doğru olsa avukatı çarşaf çarşaf her yerde yayınlardı fotoları.fotolar sunulmuş mu?
o yüzden sordum.Yok ya uydurma hikaye. Yok telefonundaydı sildi görüntüleri vs. diye hikaye yazmışlar. Dedikleri doğru olsa avukatı çarşaf çarşaf her yerde yayınlardı fotoları.