pınar gültekin'i varile koyup yakan şahısa 23 sene ceza verilmesi

katile mi tecavüz edilmiş?
Palavra işte. Hani delil kim etmiş ne zaman etmiş eğer tecavüz varsa katile anal muayene yapılmış mı? Yalan dolan palavra

Katilin ailesi muğla'nın en zengin ailesi. Chp muğla milletvekili ölen kızın ailesine davadan vazgeçin diye baskı yapmıştı.

Şantaj ve tecavüz iddiaları doğruysa eğer verilen ceza makul.

Avukatıyla güzel hikaye yazmış!!!

sanık cemal metin avcı: "arkamda bir erkek, yüzü fotoğrafta gözükmüyor. cinsel organı arka tarafımda." dedi. pınar beni evine çağırdı, şarap içtik ve ardından 3.5 saat kendimde değildim. uyandığımda her yerim ağrıyordu. söylemesi zor ama kalçamın arka bölgesi de ağrıyordu. 'ne yaptın ne içirdin bana, uyuşturucu mu hap mı' diyorum. 'yok bir şey' diyor." "ertesi gün iş yerime geldi ve bana 3 tane fotoğraf gösterdi. ben çıplak yüzüstü yatıyorum. arkamda bir erkek, yüzü fotoda gözükmüyor. cinsel organı arka tarafımda. diğeri ben yan şekilde ayaklarım ayrı arkamda yine erkek üzerime doğru." "fotoğrafları görür görmez elindeki telefona yapıştım. pınar, 'bana bakacaksın okulum bitene kadar, yoksa bu fotoğrafları sosyal medyada yayınlarım, hem senin, hem babanın iş yerine, eşinin iş yerine bastırıp bastırıp dağıtırım.' diyerek tehdit etti." cemal metin avcı, pınar gültekin'e bu süreçte 300 bin liradan fazla para verdiğini, bazı mafyatik grupların kendisini tehdit ettiğini iddia etti. "olay günü yanıma 19-20 bin lira para aldım. parayı verip fotoları alayım diye. yayla evinde telefonu ve parayı vererek fotoları istedim. 'çık hayatımdan' dedim. bana ömür boyu bakacaksın diyerek bağırıp çağırdı. çantasından bıçak çıkarıp boğazıma doğru salladı." "bu anlattıklarımı en başından anlatamadığım için çok özür dilerim. her şeyi doğru ama eksik anlatmıştım. çok utanıyorum anlatamadım. hala utanıyorum. bir erkek için çok zor" dedi.

Avukatıyla güzel hikaye yazmış!!!

sanık cemal metin avcı: "arkamda bir erkek, yüzü fotoğrafta gözükmüyor. cinsel organı arka tarafımda." dedi. pınar beni evine çağırdı, şarap içtik ve ardından 3.5 saat kendimde değildim. uyandığımda her yerim ağrıyordu. söylemesi zor ama kalçamın arka bölgesi de ağrıyordu. 'ne yaptın ne içirdin bana, uyuşturucu mu hap mı' diyorum. 'yok bir şey' diyor." "ertesi gün iş yerime geldi ve bana 3 tane fotoğraf gösterdi. ben çıplak yüzüstü yatıyorum. arkamda bir erkek, yüzü fotoda gözükmüyor. cinsel organı arka tarafımda. diğeri ben yan şekilde ayaklarım ayrı arkamda yine erkek üzerime doğru." "fotoğrafları görür görmez elindeki telefona yapıştım. pınar, 'bana bakacaksın okulum bitene kadar, yoksa bu fotoğrafları sosyal medyada yayınlarım, hem senin, hem babanın iş yerine, eşinin iş yerine bastırıp bastırıp dağıtırım.' diyerek tehdit etti." cemal metin avcı, pınar gültekin'e bu süreçte 300 bin liradan fazla para verdiğini, bazı mafyatik grupların kendisini tehdit ettiğini iddia etti. "olay günü yanıma 19-20 bin lira para aldım. parayı verip fotoları alayım diye. yayla evinde telefonu ve parayı vererek fotoları istedim. 'çık hayatımdan' dedim. bana ömür boyu bakacaksın diyerek bağırıp çağırdı. çantasından bıçak çıkarıp boğazıma doğru salladı." "bu anlattıklarımı en başından anlatamadığım için çok özür dilerim. her şeyi doğru ama eksik anlatmıştım. çok utanıyorum anlatamadım. hala utanıyorum. bir erkek için çok zor" dedi.
fotolar sunulmuş mu?

rahmetlinin babasının isyanı haklı, kızın ailesinde CHP'ye üye birisi filan varsa katili serbest bile birakabilirlermis

Şantaj mevzusu doğru sanırım. Mahkeme tutanaklarına da geçmiş diye duydum. Pınar ilk kaybolduğunda kardeşi bu katili arıyor sana şantaj yaptığını biliyoruz nerede olduğunu biliyor musun diye soruyor.

İkinci olaysa çok sallamasyon geldi. Katil en başından beri bunu söyleyip durdu. Ben inanmadım.

Şantajı haksız tahrik sayabiliyorlar mı bilmiyorum. Açıklanması lazım içeriğin. Yine de müebbet 25 yıl. 2 yıl indirmişler. Ağırlaştırılmış müebbetin sanıyorum indirimi olmuyor. Onu da genellikle zaten "siyasi suçlulara" veriyorlar bizde.

ağırlaştırılmış müebbet cezasının da 32 yıl kadar yatarı oluyor. sanırım çete, terör gibi suçlarda indirim söz konusu olmuyor.

Muğla’da 27 yaşındaki Pınar Gültekin’i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı.

Katil zanlısı Avcı’nın birçok kadın cinayetinde karşılaşılan ifadelere benzer bir savunma yaptığı görülüyor.

Evli ve bir çocuk babası olduğu belirlenen Cemal Metin Avcı’nın Emniyet’te şunları söylediği öğrenildi:

* Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi.

* O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum.

* Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım.

* Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.

* Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum.

g. yeme hikayesini sonra güzel uydurup yutturmuşlar mahkemeye

Bu yargının da, adaletin de, rantın da, hepsinin Allah belasını versin. Ucundan kıyısından bu karara kim etki ettiyse olemesinler surunsunler inşallah. Öyle acılar çeksinler ki yalvarsinlar canlarını verebilmek için.

Kız toprağın altındayken hiçbir şey diyemezken, önce yakıp, beton döküp gömen adamın tahrik söylemine inanan bir yargı sisteminden bahsediyoruz. Diyecek bir şey yok gerçekten.

GscimbomMobile

bu cezayı verebilmek için 15. duruşmaya gerek var mıydı

İğrenç bir sistem.

Geri
Üst Alt