Pisa, Morutan’ı Zorunlu Satın Alma Maddesi ile Kiraladı İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim taraftara göre Ribéry ama nedense tek ikinci lig takımları istiyor… bide çocuk dedikleri kişi 24 yaşında

Abi bu adam şimdi kesin olarak gitti mi? Gittiyse kaç paraya gitti? KAP açıklaması var mı? Nasıl bu iş neden açık açık beyan edilmiyor hiçbir şey yahu.

Satış beceriksizliği örneklerinden biri değil, bu çocuk bir şekilde 5 e satıldıysa. 15 e mi satacaktın da kim alacaktı yani?! Kariyer seyrini göreceğiz, bizim seviyedeki bir takıma bir daha adım atabileceğini zannetmiyorum...

ÖZEL - Pisa, Olimpiu Morutan için Galatasaray’a 1.5 milyon Euro kiralama + 2.5 milyon Euro (şartlara bağlı zorunlu satın alma opsiyonu) teklif yaptı. (Ertan Süzgün)

Bosver Pisa miza yi. Ne oyle Serie B takimina genc oyuncu gondermek? Serie A' dan talibi varsa oraya gonderin, parasi olmayan kuluplerle pazarlik falan yapmayin artik.

ÖZEL - Pisa, Olimpiu Morutan için Galatasaray’a 1.5 milyon Euro kiralama + 2.5 milyon Euro (şartlara bağlı zorunlu satın alma opsiyonu) teklif yaptı. (Ertan Süzgün)
şarta bağlı opsiyon daha yüksek olur onun dışında kiralama bedeli iyi lakin Palermo'da çok istiyor o yüzden elimiz güçlü şarta bağlı opsiyon 4-5 civarına çekilir.

şarta bağlı opsiyon daha yüksek olur onun dışında kiralama bedeli iyi lakin Palermo'da çok istiyor o yüzden elimiz güçlü şarta bağlı opsiyon 4-5 civarına çekilir.
Serie A' dan bir talibi varsa oraya gonderelim iste, yoksa kalsin kendi ligimizden bir takima kiralik verelim.

Yetenekli dedikleri oyuncuya Pisa'dan başka kayda değer teklif yok. Neden acaba ? Sıkışan oyunu açamaz, CL seviyesinde de değil. Gönderilmesi makul.

pendik'e filan beleşe verelim, orda da sıyrılamazsa iadeli postayla yollarız seneye.

3.5 a almıştık sanırım bir sene önce kiralama ücreti artı şimdide 4 ve üstü bence çok makuldür

1.5 kiralama+ 2.5 opsiyon demişler.

Bedava bence. Morutan gibi bir topçu nasıl piyasa yapamadı hala bunu anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt