Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 94-90 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 94-90 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | Maç Sonu

Muhteşem maçtı ya Kemp biraz acı çektirdi ama zor da olsa kazandık. İnşallah play-off boyunca bu performansın altına düşmeyiz hem seyirci hem takım olarak.

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 94-90 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | Maç Sonu

şu istikrarsız andrici de katabilirsin listeye.

Evet unuttum onu yazmayı.Bugün maçta berbattı.Bazı maçlar çok iyi oynuyor bazı maçlarda ortalıkta gözükmüyor.Başarı istiyorsak istikrar şart.

Bir de son topta Jerry'nin yine 3lük kullanmasına ayar oldum. Ya dal içeri ya da Shumpert'a falan ver ya.Son 3 hücumu Jerry kullandı, şansa o top potadan girmese şimdi çok başka şeyler konuşabilirdik.

Son toplar jerry'e bırakılmamalı..

Haluk,Ship,Jerry seneye gönderilmeli..Haluk tecrübeli falan diyoruz ama gençlerden daha çok haat yapıyor.Boş yere atışlar deniyor..Neyse diğer konu açılmış ona konsantre olalım..

Ergin Ataman: Galatasaray seyircisi özellikle önde girdiğimiz son periyotta yaptığı baskıyla maça doğrudan etki etti.

Bu sene gittiğim maçlar arasında en keyif aldığım maçtı.Taraftarın devreye girmesiyle maçı lehimize çevirdik.Ama orada çok dikkatli olmak gerekir o kadar çok şutörleri varki el üzeri,mesafe dinlemiyorlar.

Karşılıklı tezahuratlar güzeldi,o zaman tribün daha bir keyifli oluyor.Giriş sıkıntılı oldu maçın ortasında girebildik ama herşeyiyle çok güzeldi.Bir de protokolde birşeyler oldu ama tam çözemedim Beşiktaş tarafıyla ilgili bir sorun olabilir.

Üstünberk reis.

B_ef290b66c1d330db8cfdeb8d9620d80b.jpg

kral adam,cok net ve düzgün birisi,taurasi transferini abartmayın dedi:D

Geri
Üst Alt