Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm seri boyunca berbat oynuyor zaten.
Su anda takimin MVP'si=Jerry Johnson'dur beyler.
'ama istikrarsiz yhaaaa X' demeyin. Hem banvit'e karsi çok iyidi hem bugunde zaten onun sayesinden aldik maçi.
+Omer'in belini oyle bir kirdiki (Arda - Chadli stayla) zaten ondan sonra birsey duymadik kendilerinden
renktaş lig tv nin sitesi maçtan sonra veriyor
Rakip taraftarın sitesi ama idare et.Özetler eklenmiş olabilir.
Ligtv.com.tr - Haber - Nefes kesen maç G.Saray'ın!
Sabaha karşı Show TV verecekmiş ..
Sabaha karşı Show TV verecekmiş ..
Tüm seri boyunca berbat oynuyor zaten.
Su anda takimin MVP'si=Jerry Johnson'dur beyler.
'ama istikrarsiz yhaaaa X' demeyin. Hem banvit'e karsi çok iyidi hem bugunde zaten onun sayesinden aldik maçi.
+Omer'in belini oyle bir kirdiki (Arda - Chadli stayla) zaten ondan sonra birsey duymadik kendilerinden
Ya şu maçta Ermal´i eleştirmeyin.Valla çarpışlırsınız.Evren dışında diğer oyuncular gayet katkı verdi.Evren´inde umarım son senesidir bu sene(bu maç için konuşmuyorum sadece)
Kalbim duracaktı vallahi billahi.. Öldüm öldüm izlerken, ağlıyordum en son sonra bi baktım 96-93
Neyse tebrikler POTANIN ASLANLARI!
Ormandan kestik çamı
TARAFTARA DA HELAL OLSUN!
11 Haziran da böyle güzel oynayalım, 2-2 yapalım maçı
2-2 mi 2-2 mi?![]()
v1A5yge_lc]https://www.youtube.com/watch?v=Dv1A5yge_lc[/video]Ömer zaten 18 sayı attı 12 sini Evren'in rezil savunmasına karşıydı, Caner savunduktan sonra 5 sayı atabildi 2'si Caner'in çok net blok koyduğu pozisyonda hakemin uydurduğu faulle, 1'i yine serbest atış, diğeri dış şuttu onda da Caner savunmuyordu.
Ya aga yapma gozunu sevim, son 2 dkk'da kendini Kobe Bryant sanip fade away fln denemesi neydi oyle ya.
Kabul, 3.5 periyot çok iyi oynadi ama biz ne zaman 4 sayi one geçsek savunmadaki adam'i (Lavrinovic)bombos sayi buldu. Orda maçi bile kaybedebilirdik.
şaka mı bu fenerin bizi yendiği maçları 1 saat sonra verdiler? bu mükemmel maç niye sabaha karşı?