Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

Kaya Peker'e kocaman bir 0

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

Tüm seri boyunca berbat oynuyor zaten.

Su anda takimin MVP'si=Jerry Johnson'dur beyler.

'ama istikrarsiz yhaaaa X' demeyin. Hem banvit'e karsi çok iyidi hem bugunde zaten onun sayesinden aldik maçi.

+Omer'in belini oyle bir kirdiki (Arda - Chadli stayla) zaten ondan sonra birsey duymadik kendilerinden

tutku nun yanına shipp i de eklemek lazım çok etkisiz dış atışları kötüydü bu sefer denemedi bile, Allahtan turnikeleri ve hucüm ribaundları ile işi götürdü...

Kalbim duracaktı vallahi billahi.. Öldüm öldüm izlerken, ağlıyordum en son sonra bi baktım 96-93 :D

Neyse tebrikler POTANIN ASLANLARI!

Ormandan kestik çamı :D:D

TARAFTARA DA HELAL OLSUN!

11 Haziran da böyle güzel oynayalım, 2-2 yapalım maçı :D

2-2 mi 2-2 mi? :D

Kaya nasıldı?

Tüm seri boyunca berbat oynuyor zaten.

Su anda takimin MVP'si=Jerry Johnson'dur beyler.

'ama istikrarsiz yhaaaa X' demeyin. Hem banvit'e karsi çok iyidi hem bugunde zaten onun sayesinden aldik maçi.

+Omer'in belini oyle bir kirdiki (Arda - Chadli stayla) zaten ondan sonra birsey duymadik kendilerinden

Ömer zaten 18 sayı attı 12 sini Evren'in rezil savunmasına karşıydı, Caner savunduktan sonra 5 sayı atabildi 2'si Caner'in çok net blok koyduğu pozisyonda hakemin uydurduğu faulle, 1'i yine serbest atış, diğeri dış şuttu onda da Caner savunmuyordu.

Ya şu maçta Ermal´i eleştirmeyin.Valla çarpışlırsınız.Evren dışında diğer oyuncular gayet katkı verdi.Evren´inde umarım son senesidir bu sene(bu maç için konuşmuyorum sadece)

Ya aga yapma gozunu sevim, son 2 dkk'da kendini Kobe Bryant sanip fade away fln denemesi neydi oyle ya.

Kabul, 3.5 periyot çok iyi oynadi ama biz ne zaman 4 sayi one geçsek savunmadaki adam'i (Lavrinovic)bombos sayi buldu. Orda maçi bile kaybedebilirdik.

Kalbim duracaktı vallahi billahi.. Öldüm öldüm izlerken, ağlıyordum en son sonra bi baktım 96-93 :D

Neyse tebrikler POTANIN ASLANLARI!

Ormandan kestik çamı :D:D

TARAFTARA DA HELAL OLSUN!

11 Haziran da böyle güzel oynayalım, 2-2 yapalım maçı :D

2-2 mi 2-2 mi? :D

Taraftara helal olsun ama bi nokta da birşey söyleyim... küfüre hiç gerek yok boş yere anons ceza alma tehlikesi oluyor.. bir de savunmamızın tam sertleştiği yerde sahaya atılan madde yüzünden konstre dağılıyor hiç gerek yok 11 sayı öndeydik...

[video=youtube;Dv1A5yge_lc]https://www.youtube.com/watch?v=Dv1A5yge_lc[/video]

[video=youtube;czwTH02Yfi0]https://www.youtube.com/watch?v=czwTH02Yfi0&feature=related[/video]

bu sese kulak verin.

Ulan mac esnasinda heyecandan heralde ayak parmagima kramp girdi, kimildatamiyorum hala aciyor. :o

Ömer zaten 18 sayı attı 12 sini Evren'in rezil savunmasına karşıydı, Caner savunduktan sonra 5 sayı atabildi 2'si Caner'in çok net blok koyduğu pozisyonda hakemin uydurduğu faulle, 1'i yine serbest atış, diğeri dış şuttu onda da Caner savunmuyordu.

Biliyorum aga :) Caner muthisti zaten bunu inkar etmiyorum :)

Ya aga yapma gozunu sevim, son 2 dkk'da kendini Kobe Bryant sanip fade away fln denemesi neydi oyle ya.

Kabul, 3.5 periyot çok iyi oynadi ama biz ne zaman 4 sayi one geçsek savunmadaki adam'i (Lavrinovic)bombos sayi buldu. Orda maçi bile kaybedebilirdik.

O anlarda baya gerginlik vardı takım üzerinde,ona bağlıyorum.Üst üste 4 hücumdan boş dönmüştük.Ermal´in tek - si savunmasının çok yumuşak olması zaten.Zaza falan olsaydı içeride Lavrinovic´in sayı atmak için orası burası oynardı.

Jerry Johnson harika işler yaptı. Ama yine kendini tutamayıp 2-3 saçma top kaybı yaptı. :D

Gelecek maçlar için Preston'ın durumu çok önemli. Onun oyunda olmadığı anlarda hücum çok tıkanıyor. İnşallah Cumartesi oynayabilir.

koyduk çok iyi oldu maçtan hemen sonra bi banyo yaptım :D

Jasikevicius: Rakibimiz Galatasaray Cafe Crown’ı ve onların taraftarlarını tebrik ediyorum. Basketbol oynamak adına muhteşem bir atmosferdi.

Avrupa kulturu almis adam belli oluyor.

Gecen macta hangi fenerliydi Galatasarayla aramizdaki fark boyle spyle felan diye atip tutan...

İlk 3 periyodu izledim.Heyecandan son çeyreği izleyemedim.

Valla Bence Alba Torrensi Tanıtmalarıda çok iyi oldu kız hayatında böyle taraftar sanıyorum görmemiştir bir renkdaşım alba torrensin taraftara tanıtılmasının videosunu rica etsem paylaşabilirmi

beyler yanlız her maç 90+ sayı yiyoruz sinan erdemde kazanmak istiyorsak 75-80 civarında tutmamız lazım bu angut ülkeri

Geri
Üst Alt