Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

Harbi Shumpert'ın son durumu neymiş? Oynayabilicek mi?

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

yanlız 4. maç orada olamayabilirim kaybedersek suçu bende aramayın :p

Valla müthiş bir maçtı. Donuma kadar terledim su oldum su :D

maç çıkışında bayılan oldu mu acaba.. kapıları tam açmamışlar bi saate zor çıktık valla camlarda kapalıydı tam bir rezaletti çıkış

çıkışta metrobüs kapattık şarkılar eşliğinde inlettik metrobüsü :D 10 dakikalık video var fırsat bulursam koyarım :D

arkadaslar, su an resmen agliyorum, bana lütfen yardimci olun, lütfennnnnn

Shumper ile ilgili bilgisi olan arkadaş varsa yazarsa son durumu sevinirim.

O değil de bu Emir çok fena adam.

Mahir ilk 2 maçta tüm takıma sallayanların başında sen geliyordun di mi?

maçtan anca anadaolu yakasına geçtim eve geldim.arabayla gidince yoğunluktan zor çıktık.muhteşem atmosfer,muhteşem taraftar vardı.. bravo takıma tek tek alkışlıyorum..

Mahir ilk 2 maçta tüm takıma sallayanların başında sen geliyordun di mi?

takimdan ziyade, bizim buradaki taraftara salliyordum, basketten fazla anlamam, ama fenerin gayet kaliteli kadrosu oldugunu gördüm, sadece burada "iyi mücadele ettik, yenilsende olur Galatasarayim" demelerine kiziyordum, cünkü biz Galatasarayiz, biz her zaman en iyisi olmaliyiz, hedef her macta galibiyet olmali. ne o yani, iyi mücadele tabi ki edecekler, o armayi ben tasisam sahaya yüregimi koyarim, onlarin yerinde olmak icin neler feda etmem ki, yani takimdan cok burdaki taraftara daha dogrusu taraftarin olaya bakisina kizdim, ama su an cok gururlandim cünkü fener koymusuk, ama üzüntülüyüm arkadas izleyemedim yahu, hangi maci izlemesem yeniyor bizimkiler olacak is degil, bari buradan yardim edin de macin tekrarini veya son bölümlerini izleyeyim, normal sürenin son 1-2 dakikasindan itibaren.

nerede bulabilirim öyle bir video, acil YARDIIIIIIIIIIIIMMMMM...

Sesim kısılana kadar bağırdım şuan zor konuşuyorum , eve gelene kadar kulaklarım hiçbir şey duymadı ama tüm takıma helal olsun . Bu aslanlar her şeyi hak ediyor . Bekliyoruz artık 4.maçı ...

Sesim kısılana kadar bağırdım şuan zor konuşuyorum , eve gelene kadar kulaklarım hiçbir şey duymadı ama tüm takıma helal olsun . Bu aslanlar her şeyi hak ediyor . Bekliyoruz artık 4.maçı ...

agzina saglik kardes.

Geri
Üst Alt