Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shumpet, 4. maçta yokmuş diyorlar.
maçtan yeni geldim arkadaşlar tribünler nasıldı sesimiz geldi mi çok
Müthişdiniz. Nasıl yeni geldin![]()
tribünler çok sağlamdı
her maç böyle tribün olsa keşke
türkiye standartlarının üzerinde bana sorarsanız
hani basketbolda tribün kültürü oluştu diyebiliriz artık.. maça etki eden, nerede nasıl tepki vereceğini bilen bir tribün
böyle olmasaydı belki de recep ankaralı daha da batırırdı maçı..
tribünler çok sağlamdı
her maç böyle tribün olsa keşke
türkiye standartlarının üzerinde bana sorarsanız
hani basketbolda tribün kültürü oluştu diyebiliriz artık.. maça etki eden, nerede nasıl tepki vereceğini bilen bir tribün
böyle olmasaydı belki de recep ankaralı daha da batırırdı maçı..
Eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum.Hala bacaklarım tutmuyor.Sürüne sürüne masanın üstünden bilgisayarı alıp tekrar yatağa döndüm.
Bugüne kadar yaklaşık 150-200 Galatasaray maçına gitmiş olan ben, hayatımda ilk defa bu kadar terlediğimi hatırlıyorum.
Olağanüstü bir maçtı,mükemmeldik.
Maçı uzatmayabilirdik ama Shipp yedi bizi.Olsun, onun da canı sağ olsun.Maç boyunca onun da katkılarını inkar edemeyiz.
Maçın sonlarına doğru Emir Preldzic'in taraftara yaptığı hareketten sonra sahaya girmek isteyenleri zor tuttuk.
Bu arada bazen maçı bırakıp sadece Yalçın Dümer'i izledim.![]()
Her şey öyle muhteşemdi ki maç sonu hastalanmama rağmen coşkum bir an olsun azalmadı. Elimize 10'larca fırsat geçmesine rağmen bir türlü kullanamayıp bizi delirtseler bile sonu böyle güzel bitince hepsi unutuldu; ama bir sonraki maçta bu hataları minimuma indirmek şart. Seyircinin nasıl bir güç olduğunu zaten kaç maçtır görüyordum,bu maç hat safhaya ulaştı. Kaya Peker denen şahsiyet de aradaki farkın ne olduğunu görmek istiyorsa dönüp tribünlere bakması yeterli, tabi bi tarafları yerse.
arkadaslar macta hic drogba tezahürati falan oldu mu? Veya benzeri tezahürat, transfer istegi falan? olduysa Ünal Baskan nasil reaksiyon gösterdi...
Hücum süresinin dolduğunun farkına varamayan Kaya taraftarın diline düşünce kendini bir anda gerçekten salak gibi hissettiO anda maç Kaya için bitmişti zaten.