Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

Atakan saat 02:00 ye doğru girmesi planlanıyor.Saatte oynama olabilir.

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

tebrik ederim seneye devamını da beklerim tabiki

[video=youtube;iVeVLuNYi-U]https://www.youtube.com/watch?v=iVeVLuNYi-U[/video]

[video=youtube;YdrWaC-jQ7c]https://www.youtube.com/watch?v=YdrWaC-jQ7c[/video]

savunma ıslığı..

ne maçtı ya halan kendime gelemedim :D

Yarınki maçı da alırsak seriye tamamen ortak oluruz tekrar. Daha 2 maçtan seri bitmiş gibi davranan medyaya ve Fülkere karşı iyi bir zafer kazanırız umarım.

Fenerin molalarından birinde Ukic döndü bizim tribünü izlemeye başladı resmen, sonra tabi tepki gelince bir anda farketti ve hemen önüne döndü. Dünkü seyirci eminim ki herkesi onun kadar etkilemiştir.

Fenerin molalarından birinde Ukic döndü bizim tribünü izlemeye başladı resmen, sonra tabi tepki gelince bir anda farketti ve hemen önüne döndü. Dünkü seyirci eminim ki herkesi onun kadar etkilemiştir.

Roko Ukic : Galatasaray taraftarının her maçta (normal sezonda)salonu

doldurduğunu biliyorduk.Bizim Taraftarımızın da bütün maclarda(normal

sezondada) salonu doldurmalarını beklerdik.

Sarunas Jasikevicius: "O kadar Euroleague maçı oynadım böyle bir atmosfere ilk defa şahit oluyorum."

......

WELCOME TO HELL . !

.

Bir kaç kişi Drogba için bir şeyler yapıldı mı? falan diye soruyordu.Benim arkadaş ufak bir video çekmiş.

Anmelden | Facebook

Ukic'den ziyade ben Preldzic'i beğeniyorum. Adamda bildiğin Saras kumaşı var. 2.06 boya sahip olupta 1-2 oynayabilen çok az kişi vardır. Özellikle 1!!

An itibariyle resmi sitenin yarınki maç için koyduğu görselde buldum kendimi ve arkadaşlarımı, bu günleri de mi görecektim. :D

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-2 FB Ülker | 11 Haziran | 20:00

shumpert ve rancik durumları hakkında bilgisi olan?

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-2 FB Ülker | 11 Haziran | 19:00

Showtv de suan özeti var maçın

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-2 FB Ülker | 11 Haziran | 19:00

Maçın özeti var Show'da, son kısım da olsa izlemek istenlerin bilgisine.

Geri
Üst Alt