Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

Rancik donucek Shumpert olmayacak heralde.

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

maçtan yeni geldim arkadaşlar tribünler nasıldı sesimiz geldi mi çok

tribünler çok sağlamdı

her maç böyle tribün olsa keşke

türkiye standartlarının üzerinde bana sorarsanız

hani basketbolda tribün kültürü oluştu diyebiliriz artık.. maça etki eden, nerede nasıl tepki vereceğini bilen bir tribün

böyle olmasaydı belki de recep ankaralı daha da batırırdı maçı..

tribünler çok sağlamdı

hani basketbolda tribün kültürü oluştu diyebiliriz artık.. maça etki eden, nerede nasıl tepki vereceğini bilen bir tribün

sevindim çünkü çok çaba sarfettik takımı desteklemek için o kadar sıcakta devre arasında 5 tane su içtim çok sıcaktı

tribünler çok sağlamdı

Zaten biz olmasak neler olurdu kim bilir . Bu haliyle bile beni deli etti maçta .

ya bu arada show tv maçın tekrarını verdi mi fenerin kazandığı maçları vermişti

6. Adam Harikaydı :tiphat:

Eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum.Hala bacaklarım tutmuyor.Sürüne sürüne masanın üstünden bilgisayarı alıp tekrar yatağa döndüm. :)

Bugüne kadar yaklaşık 150-200 Galatasaray maçına gitmiş olan ben, hayatımda ilk defa bu kadar terlediğimi hatırlıyorum.

Olağanüstü bir maçtı,mükemmeldik.

Maçı uzatmayabilirdik ama Shipp yedi bizi. :) Olsun, onun da canı sağ olsun.Maç boyunca onun da katkılarını inkar edemeyiz.

Maçın sonlarına doğru Emir Preldzic'in taraftara yaptığı hareketten sonra sahaya girmek isteyenleri zor tuttuk. :)

Bu arada bazen maçı bırakıp sadece Yalçın Dümer'i izledim. :D

Eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum.Hala bacaklarım tutmuyor.Sürüne sürüne masanın üstünden bilgisayarı alıp tekrar yatağa döndüm. :)

Bugüne kadar yaklaşık 150-200 Galatasaray maçına gitmiş olan ben, hayatımda ilk defa bu kadar terlediğimi hatırlıyorum.

Olağanüstü bir maçtı,mükemmeldik.

Maçı uzatmayabilirdik ama Shipp yedi bizi. :) Olsun, onun da canı sağ olsun.Maç boyunca onun da katkılarını inkar edemeyiz.

Maçın sonlarına doğru Emir Preldzic'in taraftara yaptığı hareketten sonra sahaya girmek isteyenleri zor tuttuk. :)

Bu arada bazen maçı bırakıp sadece Yalçın Dümer'i izledim. :D

Yalçın Dümer süper ya bende onu izledim sürekli bizden çok o heyecanlanıyor :D

Yarına kadar seste bi düzelme olmalı yoksa maç sonunu getiremeyebiliriz :D

Oy kullanmak için Bursa'ya gideceğim Cumartesi günü, maça gidemeyeceğim.

Ama seri uzarsa bir sonraki maçta kesin oradayım. :)

Taraftar gerçekten muhteşem. Türkiye standartlarının üzerinde kesinlikle. Destek ve ambiyans olarak sadece Gate 13 ile yarışır bu taraftar.

Her şey öyle muhteşemdi ki maç sonu hastalanmama rağmen coşkum bir an olsun azalmadı. Elimize 10'larca fırsat geçmesine rağmen bir türlü kullanamayıp bizi delirtseler bile sonu böyle güzel bitince hepsi unutuldu; ama bir sonraki maçta bu hataları minimuma indirmek şart. Seyircinin nasıl bir güç olduğunu zaten kaç maçtır görüyordum,bu maç hat safhaya ulaştı. Kaya Peker denen şahsiyet de aradaki farkın ne olduğunu görmek istiyorsa dönüp tribünlere bakması yeterli, tabi bi tarafları yerse.

Her şey öyle muhteşemdi ki maç sonu hastalanmama rağmen coşkum bir an olsun azalmadı. Elimize 10'larca fırsat geçmesine rağmen bir türlü kullanamayıp bizi delirtseler bile sonu böyle güzel bitince hepsi unutuldu; ama bir sonraki maçta bu hataları minimuma indirmek şart. Seyircinin nasıl bir güç olduğunu zaten kaç maçtır görüyordum,bu maç hat safhaya ulaştı. Kaya Peker denen şahsiyet de aradaki farkın ne olduğunu görmek istiyorsa dönüp tribünlere bakması yeterli, tabi bi tarafları yerse.

Hücum süresinin dolduğunun farkına varamayan Kaya taraftarın diline düşünce kendini bir anda gerçekten salak gibi hissetti :) O anda maç Kaya için bitmişti zaten.

arkadaslar macta hic drogba tezahürati falan oldu mu? Veya benzeri tezahürat, transfer istegi falan? olduysa Ünal Baskan nasil reaksiyon gösterdi...

ünal aysal maalesef banvit maçındaki gibi reaksiyon göstermedi :(

Cumartesi günü aslanlarıma başarılar diliyorum tekrar. Ancak ufak da bir uyarı yapmak istiyorum.

Dün 3 lük sokamadılar, yüzdeleri çok düşüktü. Buna aldanıp boyalı alan savunmasını sertleştirip dış savunmayı zayıflatırsak hata yaparız. Tomas, Preldzic, Ukic, Saras ve Ömer'e asla boş şut şansı tanımamalıyız. Hatta Lavrinovic bile üçlük atabiliyor. En azında bir el sokmalıyız şuta. Ayrıca dün Kaya, Ülker'in en iyisi idi diyebilirim. Belki skora katkı yapmadı ama inanılmaz savunma yaptı. 4 tane top çalma, inanılmaz sert savunma vs. Eğer farkı açamadıysak bunun yegane nedeni Kaya idi.

Özetle dünkü boyalı alan savunmasını aynen uygulayıp adamlara dışarıdan boş şut imkanı vermezsek maçı yine kazanırız diye düşünüyorum. Tabii Ermal'den, Jerry Johnson'dan ve Caner'den dünkü mükemmele yakın oyunlarını tekrarlamalarını, Tutku'da ise özüne dönmesini bekliyorum. Dün çok tutuktu Tutku.

Hücum süresinin dolduğunun farkına varamayan Kaya taraftarın diline düşünce kendini bir anda gerçekten salak gibi hissetti :) O anda maç Kaya için bitmişti zaten.

Aslında maç başında bitmeliydi ama nedense Kaya'ya aşırı bir tepki olmadı, Oğuz'a daha fazla oldu. Gerçi ikisi de şapşallaştı orası ayrı. :D

Geri
Üst Alt