Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Kuşlar geldi.. yemleyelim

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

yinede helal aslanlarıma !!

Fener 5te5 yapti ama bu 2 sampiyonluk net hakemle

- futbol

- bayan basket

bunu unutmayin..

Türkiyenin en büyük spor kulübü Galatasaray'dir...

Ünal Aysal'imizla sampiyonluklar yasacagiz !

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | Spormax Canlı

Kendi sahamızda yendiler resmen yazıklar olsun nerden çıktık finale lan ne hakkınız var bize bu acıyı yaşatmaya? Fenerlilerin dalga geçmediklei bir günümüz bile olmayak mı lan bizim? Allah'ım ya yeter artık ya

atın şunu forumdan ya

Çok korkuyordum 5 te 5 ten

başımıza geldi

bunu yapan başka takım yoktur

itibar maddiyat herşeylerini artırıyorlar

Darısı bizim başımıza

itiraf edelim Aziz Yıldırım çok başarılı

Millet içip içip geliyor heralde şu takımın şu şartlarda ne büyük başarı kazandıklarının farkında değil.

Eğitim şart arkadaş.

Şimdiden önümezdeki sezonun hazırlıkları yapılsın Oktay Hoca'yla derhal sözleşme uzatılsın.Eziklerde ki bütçe bizde olsa bakın o zaman Oktay Hoca bunları nasıl kevgire çeviriyor.

Takımımıza tebrikler. Buraya kadar gelmeleri bile büyük basariydi. Umarım daha kaliteli bir kadroyla sezona başlarız. Daha mac olduğunu biliyorum fakat fener kalite olarak bizden bariz üstün. Umarım bu eksiğimizi gelecek sezon kapatırız.

Deplasmandaki maçta da ellerinden geleni son bir kez daha yapsınlar yeter. Yenseler yenilseler farketmez.

adam gibi 3 tane uzun alacan

furkan,cevher kerem gönlüm,bir tane şütör bide ender aslan gelirse seneye bu takım şampiyon olur..

Ama kimse kusura bakmasin da burada sacma elestirileri biz de elestirelim kabul .. Lakin 4 macta toplam 50 den fazla fark yemisiz hala tutup destek alkis isteniyor. Insanlari anlamakta zorluk cekiyorum. Tabi ki elestirilecek finalde bu durumu yasatan oyuncular grubu

Finale çıkmasalardı diyosun yani...

bizim için hedef bi anda şampiyonluk deiğldi basamkları teker teker çıkmaktı

ama bu sene adeta basamkları beşer bşer çıktık ve şampiyonluğa yaklaştık

ilerleyen yıllardada çok daha iyi olacağımız düşünüyorum.

:tiphat::tiphat:

Takimimizla gurur duymayanlar kendilerini camdan atsinlar..

SEN ŞAMPİYON OLMASAN DA KUPALARI ALMASAN DA FENERE DE KOYMASAN DA SEVİYORUZ İŞTE VAR MI DİYECEĞİN... HEPİNİZİN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM ASLANLARIM 21 SENE SONRA BİZE BU DUYGUYU YAŞATTIĞINIZ İÇİN SİZ BÖYLE RUHUNUZU KOYUP OYNAYIN BİZ DAHA ÇOK 21 SENELER BEKLERİz

Kimse takma laf söylemesin. Normalde yarı final oynayamayacak takım final oynadı. Oyun açısından arada öyle ahım şahım bi fark yok.Gelecek sene takviyelerle Oktay hocayla şampiyon oluruz inşallah.

Tahrik mahrik ettiğim yok, bunca senedir böyle bir sezon yaşamadım ben. Farkında mısınız bilmiyorum ama beşte beş yaptı bu şerefsizler kahroluyorum resmen. Siz mutlu mesut devam edin laylayloma.

Kelimelerin pek dogru secilmemis ,o konuda tepki gormen normal ama soylediginin ruhuna 100% katiliyorum. Buradaki insanlar zannedersem bu kadar bransta ust uste rakibe maglup olmayi normal buluyorlar. Sen ben gibiler biz bulamiyoruz. Fark burada , kimseye kizmiyorum ben ama durum bu

Geri
Üst Alt