Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | Spormax Canlı

Kullandığınız kelimelere dikkat edin lütfen.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Farkı 4 sayıya indirdiğimiz sırada attıkları o iki üçlük maçın kırılma anı oldu. Ki o sırada savunma dozu iyice yükselmişti. O şutlar girmese çok farkı olabilirdi. Canları sağolsun diyorum. Ellerinden gelenin azamisini yaptılar. Elbette yapılan hatalardan, şunlardan bunlardan da bahsedilebilir ama şu noktada verdikleri mücadele ve geldikleri nokta herşeyi sıfırlar.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Ama kimse kusura bakmasin da burada sacma elestirileri biz de elestirelim kabul .. Lakin 4 macta toplam 50 den fazla fark yemisiz hala tutup destek alkis isteniyor. Insanlari anlamakta zorluk cekiyorum. Tabi ki elestirilecek finalde bu durumu yasatan oyuncular grubu

21 senedir finale çıkmayan adamlar bunu başardı onca zorluğa rağmen finale kadar getiren başkasıydı sanki yeter yav yeter

Forum moderatorleri iyi incelesin içimizdeki fenerlileri bulurlar ;)

Daha herşey bitmedi hala umudum var .

Seneye herşey çok güzel olacak .

:42:

Eziklerin kadro kalitesi vardı. Bizim malesef kadro kalitemiz iyi değildi..Efes çıksa bile yine zorlanabilirdik.Ona rağmen sporcularımza teşekkür ediyoruz. 21 yıl aradan sonra bize bu heyecanı yaşattılar.

Emir ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bu maçta herkese gösterdi.İlk yarıda 9 sayıyla öndeyken çıktı üçlüğü attı fenerbahçe ülker ayağa kalktı.2.yarıda ukiç'le birlikte oyuna ağırlığını koydu farkı açtı fenerbahçe.maçın sonlarında farkı 4 e kadar indirdik ancak yine 3 saniye kala çok zor bir şutta maçı aldı.söylenecek çok şey var aslında ama uzatmak istemiyorum.kısacası fenerbahçe ülker kadro olarak bizden çok daha üstün ve oldukça şanslılar.yaşanılan sakatlıklardan ötürü de kısıtlı olan rotasyon iyice daraldı ve oyuncularımızın yorgunluğu üst seviyeye çıktı.2 takımı da tebrik etmek gerekir.çok iyi bir mücadele ortaya koyuyorlar.Umarım önümüzdeki sezon yapacağımız transferlerle hem avrupa'da adımızdan söz ettiririz hem de şampiyonluğu kazanırız.bu taraftar ve kulüp bunu hakediyor.Bütün oyuncularımıza böyle bir sezon bize yaşattıklarından ötürü teşekkür ediyorum her ne kadar seri bitmemiş olsa da.

Galatasaray'ı tebrik ederim çok iyi oynadılar.. Efes'le oynamaktan Galatasaray'ı tercih ederim ..bu arada Emir zor atışları sokamasaydı şu an skor böyle olmayabilirdi

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-2 FB Ülker | Spormax Canlı

İnsanları provoke ediyor, can sıkıyorsun. Kafanı dağıt öyle gel.

Bu takıma buraya gelebildiği için helal olsun.

Bu takım bence fb den de başarılıdır.

Sene başında finalin takımlarından birinin fb olacağını tahmin edebiliyordu, ama kimse Galatasarayı beklemiyordu.

Benim gözümde bu senenin şampiyonu Galatasaraydır.

Avuçlarım patlayana kadar alkışlıyorum...

biz ülkerle değil anlımızın akıyla geliyoz..

21 senedir finale çıkmayan adamlar bunu başardı onca zorluğa rağmen finale kadar getiren başkasıydı sanki yeter yav yeter

Bisey demiyoruz ona . Finale kadar nasil destek ve ovgu verildi ise , iceride disarida boyuna yenilirsen elestirileceksin ,bundan dogal ne olabilir.

Her zaman söylediğimiz gibi Evren'le,Shipp'le,Haluk'la olacak işler değil bunlar.

Yine de canınız sağolsun seneye cc illetinden kurtuluyoruz nasıl olsa...

shipp len evren ne yapmış? saçmalamayın lütfen.Gs bugün oyuncu suçlancaksa bi tek andriç. yüzünden ve shumpert ın sakatlanması yüzünden yenildi.Hem rotasyonlu kadromuz yok,derin değil yani hep aynı kişiler oynuyo yoruluyo çok.Mücadelemiz üst seviyede ama.

İki takımın transfer bütçelerini biri yazabilir mi?

Yinede helal olsun aslanlarımıza

Aradaki kalite farkı mücadeleyle kapatılabilecek kadar olsaydı sahadaki 12 aslan ve Oktay hoca kapatırdı eminim. Yüreğinize sağlık.

Geri
Üst Alt