Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Arkadaşlar zaten sponsor sorunu çözüldü, bir aksilik olmazsa Medical Park seneye çok iyi bir bütçeyle sponsorumuz olacak. Zaten onlarla aynı bütçede olursak Oktay hoca ve taraftar farkıyla onların önünde oluruz.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Ya simdi bisey demiyim diyorum da Haluk Yildirimi dinlerken aklimi yitirecek gibi oluyorum. fb ulkeri 3 kere ust uste yenmek cok zor diyor , yahu senin kendi takimin 4 macta 3 kere yenilmedi mi fb ulkere.. Sonra diyor ki bos sutlar vardi sokamadik , neden sokamiyosun o zaman , sokamadigini biz de biliyoruz. Biri diyor shumpert sakatlandi , tamam yalniz marko tomas da sakatlanmadi mi.

Bahane kulturunden ne zaman kurtulacaz derken oyuncular bizden cok bahane uretiyor. Anlam veremiyorum ya

Çok korkuyordum 5 te 5 ten

başımıza geldi

bunu yapan başka takım yoktur

itibar maddiyat herşeylerini artırıyorlar

Darısı bizim başımıza

itiraf edelim Aziz Yıldırım çok başarılı

galatasaray hangi seneydi 87-88 mi yarıştığı 12 branşın 10unda şampiyon olmuştu !! bunu yapan başka takım varmı yokmu iyi araştır galatasarayın tarihine bir bak istersen ve ozamanlar f5 in arkasındaki sponsorluklar gibi astronomik fiyatlara kurulan takımlarıda yoktu galatasarayın

Takima laf soylediginde bir insan elestirebiliriz onu , ama utaniyorum demek kendi adina bir uzuntuyu disa vurmak demektir. Insanlara utanma ozgurlugu de mi vermeyelim yani ?

utansın da kendi içinde yaşasın duygularını.daha maç bitmemiş ortam yeterince gerginken insanlar tahrik oluyor,sinirleniyor böyle yorumlara.sence utanıyorum,rezil olduk gibi söylemlerin yazılması ne kadar doğru bu ortamda?

Arkadaşlar zaten sponsor sorunu çözüldü, bir aksilik olmazsa Medical Park seneye çok iyi bir bütçeyle sponsorumuz olacak. Zaten onlarla aynı bütçede olursak Oktay hoca ve taraftar farkıyla onların önünde oluruz.

nekadar veriyorki medical park 10 milyon usd diye duydum ben bence yeterli değil

hayırlısı bakalım, şanssızdık ama var gücümüzle göre savaştık. Hakemler ise hiç bizden yana olmadı. Tebrikler ÜLKER fb...

yüreğinize sağlık aslanlar seneye daha güçlü bir kadro ile alacaz kupayı bu sene yapılanlar da çok büyük başarı idi

Ya simdi bisey demiyim diyorum da Haluk Yildirimi dinlerken aklimi yitirecek gibi oluyorum. fb ulkeri 3 kere ust uste yenmek cok zor diyor , yahu senin kendi takimin 4 macta 3 kere yenilmedi mi fb ulkere.. Sonra diyor ki bos sutlar vardi sokamadik , neden sokamiyosun o zaman , sokamadigini biz de biliyoruz. Biri diyor shumpert sakatlandi , tamam yalniz marko tomas da sakatlanmadi mi.

Bahane kulturunden ne zaman kurtulacaz derken oyuncular bizden cok bahane uretiyor. Anlam veremiyorum ya

Sinan Bilgin git bi balkona çık nefes al gel.

Fark'ın 4'e indiği bölümde takım biraz taraftarın gazına geldi. Orda biraz sakin kalabilseydik daha farklı olabilirdi. Aslında üçüncü çeyrekte hücumda donup kalmasaydık iş oraya kalmazdı.

Bu maçı kazansaydık belki dışardaki maç için de şansımız olurdu ama hem çok yorulduk hem de moraller bozuk. Sonraki maçta seri biter büyük ihtimalle.

Bu yıl şampiyonluk hedeflenmeden kurulan bu kadroyla finale kadar geldik. Seneye takım kimliğine uygun isimlerin de katılımıyla daha iyi bir takım oluruz inşallah.

Maddi desteği alan amatör branşlarda götürür bu işin özeti bu

birleşmeye karşıyım

yıllardır "kupaları şirketlere bırakmayalım" diyoruz biz

sponsor anlaşması durumu farklı yalnız.. orda sadece isim hakkı alınıyor

fbülker gibi durumlarda ise bildiğin şirket takımı üzerine monte

istemem ben bunu şahsen

iyi bi sponsor bulunsun.. cafe crownla yürümez bu iş.. daha iyi bi bütçeyle seneye şampiyonluğu alırız inşallah.

utansın da kendi içinde yaşasın duygularını.daha maç bitmemiş ortam yeterince gerginken insanlar tahrik oluyor,sinirleniyor böyle yorumlara.sence utanıyorum,rezil olduk gibi söylemlerin yazılması ne kadar doğru bu ortamda?

Yanlis ,ama yazdi diye o kisiyi suclamak da yanlis. Herkes ayni dusunemez. Destek ile ilgili mesajlara da o kisiler mi tepki gosterip tahrik olsun ? Boyle bir yere varamayiz, kufur kiyamet olmadikca elbette oyunu begenen de olacaktir begenmeyen de.

gelecek maçta shumpert ve rancik 2si birlikte oynarsa, ermal da saçma sapan oynamazsa en azından maçın sonuna kadar direniriz diye düşünüyorum tabi bu ihtimaller çok düşük

Muhtar Kent ile neden görüşülmez Coca Cola 'nın şu anki patronu ve adam Galatasaray Kongre üyesi.

mesele sadece paa olayı değil bize sponsor olacak basketbolun içinde yer almalı örneğin efes ttelekom

Geri
Üst Alt