Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

renktaşlar fb şampiyon olursa 5. şampiyonluğu olacak bizim 4 şapiyonluğumuz var

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Takım bileğinin fazlasını yaptı tebrikler aslanlar..

İşallah her maç böyle oynarsınız ruhunuz yeter bu sene gönüllerin şampiyonu olduk..

Passatçılar satılmış hakemler vs vs tüm bunlar varken bide ülkeri yenmeniz zaten zordu tekrar helal olsun hepsine sizdeki ruh bu yıl futbol takımımızda olsaydı..İnanın son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi verirlerdi tıpkı sizin gibi helal olsun tekrar

Seneye transfer bütçemiz kaç olacak? Çok iddialı bir takım kurmaya yeter mi?

Yanlis ,ama yazdi diye o kisiyi suclamak da yanlis. Herkes ayni dusunemez. Destek ile ilgili mesajlara da o kisiler mi tepki gosterip tahrik olsun ? Boyle bir yere varamayiz, kufur kiyamet olmadikca elbette oyunu begenen de olacaktir begenmeyen de.

destek amaçlı atılan mesajlardan insanlar tahrik olabilir ki?destek olmayıp ne yapacaz.tabi bu da kendi doğrundur abi bişey diyemiyecem sana:)

Emir Turk milli takiminda oynama hakki mi aldi ?

destek amaçlı atılan mesajlardan insanlar tahrik olabilir ki?destek olmayıp ne yapacaz.tabi bu da kendi doğrundur abi bişey diyemiyecem sana:)

O da onun dusuncesi , diyebilir ki "her bransta yarisip her bransta benim boynumu buken adamlara neden destek olayim" ... Ben demiyorum ama biri dediginde bisi diyemezsin ki , o da onun fikridir.

Seneye euroleague' e katılıp katılmayacağımız çok önemli. keşke girebilsek roma'nın yerine.(son 1 haftada bir gelişme oldumu bilmiyorum)

Şu an oynayan ilk 5 imiz , yapılacak transferlerle ikinci 5 olsa final four'a bile kalırız.

1 numaraya : Yıldız oyuncu almamız lazım : Önerim : Diamantidis (kimse gelmez filan demesin,paraya bakar)

2 numaraya : Sinan Güler (en iyi seçenek)

3 numaraya : Ersan İlyasova , gelmezse amerikadan bir skorer

4 numaraya : Kerem Gönlüm

5 numaraya : Amerikalı size ı olan bir siyahi

Elimizdeki ''tutku-caner-evren-shumpert-ermal'' 5 lisini ve göksenin-sertaç genç ikilisini tutup bu 12 kişilik kadroyu kurarsak şampiyonluğu ve girebilirsik euroleague'de başarıyı getirebiliriz.

Yazdığım 5 kişiyi almak hayal değil. İstersek kurarız.

Sinar Güler ve Kerem Gönlüm almamız çok önemli.

Seneye euroleague' e katılıp katılmayacağımız çok önemli. keşke girebilsek roma'nın yerine.(son 1 haftada bir gelişme oldumu bilmiyorum)

Şu an oynayan ilk 5 imiz , yapılacak transferlerle ikinci 5 olsa final four'a bile kalırız.

1 numaraya : Yıldız oyuncu almamız lazım : Önerim : Diamantidis (kimse gelmez filan demesin,paraya bakar)

2 numaraya : Sinan Güler (en iyi seçenek)

3 numaraya : Ersan İlyasova , gelmezse amerikadan bir skorer

4 numaraya : Kerem Gönlüm

5 numaraya : Amerikalı size ı olan bir siyahi

Elimizdeki ''tutku-caner-evren-shumpert-ermal'' 5 lisini ve göksenin-sertaç genç ikilisini tutup bu 12 kişilik kadroyu kurarsak şampiyonluğu ve girebilirsik euroleague'de başarıyı getirebiliriz.

Yazdığım 5 kişiyi almak hayal değil. İstersek kurarız.

Hayal değil zaten Sinan ve Kerem muhtemelen gelecekler ama Diamantidis çok ama çok zor

bazı tarihbilmezlar fenerbahçenin 5 te 5 başarısını dünyada eşi benzeri olmayan bir başarı olarak görüyor ali tanrıyar zamanında 13 branjta şampyion oldugumuzu hatırlatır bu ülkede yapılan sporların %80 nin bunu içinde basketbol dahil türkiyeye galatasarayın getirdiğini ve öğrettiğini hatırlatırım kimse sporun beşiği olan bir camiadan umudunu kesemez fenerbahçe sadece başarılar elde eder galatasaray ise daima ondan büyük daha başarılar elde eder ben değil tarih diyor...

pff yenilmişik

muhtar kent coca colanın ceosu ama sahibi değil birde coca cola bu tür sponsorluklara pek girmek istemiyor diye biliyorum boykot muhabbeti falan..

Biliyorum ceo 'su oldugunu ama karar veren kisi konumunda suan sirketi o yönetiyor evet bende öyle bisey duydum ama iste beklenti.

Takima laf soylediginde bir insan elestirebiliriz onu , ama utaniyorum demek kendi adina bir uzuntuyu disa vurmak demektir. Insanlara utanma ozgurlugu de mi vermeyelim yani ?

Utanabilir ama bunu bu kadar eziklik seviyesinde yaşamamak lazım. "Bu sene çok başarısısız, utanıyorum bu durumdan" dese sakince tamam ama "adamlar bizi eze eze yendi, dalga geçtiler resmen, off, rezil olduk, yine dalga geçecekler" diye 123472934 kere yazmak artık başarısızlıktan değil Galatasaraylı olmaktan ve Fener'e yenilmekten dolayı ekstra utanmak anlamına gelir. Aslında kısa süreli yenilgiler, sezonluk başarısızlıklar aman aman utanılacak şeyler değildir. Çünkü zaten her sezon sen şampiyon olamazsın. Eğer ezeli bir rakibin varsa zaman zaman onlar kazanır zaten. Böyle durumlardan bu kadar utanacaksak yazık taraftarlığa. Ezeli rakibinin her konuda çok gerisinde kalırsan utanırsın, rezil olursun anlarım, ama son sezonlardaki başarısızlığımıza rağmen hala çoğu açıdan önlerindeyiz bu kadar utanmak niye? Eğer milletin dalga geçmesini bu kadar takıyorsanız o çocukluk olur. Üstelik zaten açık ara favori oldukları dalda yenildik.

Kısaca sezonluk başarısızlıktan dolayı üzülünsün, utanılsın ama "Fener'e ezilmekten" utanılmasın çünkü öyle bir durum yok, Fener'in bizi ezmiş olması için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. Onları yazan arkadaş rakibimiz Fener değil Efes olsa, yine böyle yenilsek bu kadar utanmayacağını belli ediyor çünkü.

ülkerintakım kadrosu maalesef çok iyi,biz bu farkı savaşarak kapatmaya çalıştık ama hakem faktörü artı adamların balllı olmasından dolayı sonuç böyle oldu.teşekkürler aslanlar..

Geri
Üst Alt