Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Yahu bir sezonluk basarisizlik mi ? Fenerle yarisip geride biraktigimiz bir brans var mi senelerdir ? 5 senenin 4 unde fb sampiyon oluyor baskette ,bizim esamemiz okumuyor , keza bjk nin de.. Hangi noktada cok ustunuz ? Borc sarmalinda mi ? Kombine satisinda mi , voleybolda mi ? Sponsor bulmakta mi ? Medyada mi ?

Kazanılan başarıları kıyasla arkadaşım. Tarih son 3-5 seneden mi ibaret? Ayrıca Voleybol'daki bir dünya şampiyonluğu dışında uluslararası tek bir kupa getirebilmişler mi? Daha bu sene Tekerlekli Sandalye Basketbol'da bir kupa daha getirdik. "Onlar yok" deme ama kursunlar madem o kadar büyükler. Tüm takım sporlarında uluslararası 8 tane kupamız var. 3-5 seneden dolayı kendinizi onların gerisinde hissediyorsanız size de yazık.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

sadece onlada bitmiyor fenerbahçe 100 yıldır basketbolda ezildi bizim karşımızda hem erkek hem bayan haa pardon voleybol da buna dahil çok uzun seneler yenemediler bizi hem basketbolda hem voleybolda bizim ise amatör branşlarda fenere karşı en fazla 2 sene felan galibiyet yüzü görmemişizdir fener şu 6 senedir yükselişte oda sponsorları sayesinde bizim tek bir şampiyonluğumuzda bile sponsorlarımızın imzası yok.

katılıyorum

Mutlaka size i olan Uzun oyuncu alınmalı.. Bunun haricinde 4-5 numara oynayabilen Furkan Aldemir yada Kerem Gönlüm ikilisinden biri muhakkak alınmalı.. yabancı 3 numara alınmalı.. Avrupada kendini kanıtlamış ve tecrübesi olan bir guard alınmalı..

Seneye avrupada iddalı, ligde direk şampiyonluğa oynayan bi takım istiyosak mevcut kadroyu mümkün olduğunca bozmadan bu takviyeler şart

Kazanılan başarıları kıyasla arkadaşım. Tarih son 3-5 seneden mi ibaret? Ayrıca Voleybol'daki bir dünya şampiyonluğu dışında uluslararası tek bir kupa getirebilmişler mi? Daha bu sene Tekerlekli Sandalye Basketbol'da bir kupa daha getirdik. "Onlar yok" deme ama kursunlar madem o kadar büyükler. Tüm takım sporlarında uluslararası 8 tane kupamız var. 3-5 seneden dolayı kendinizi onların gerisinde hissediyorsanız size de yazık.

o aldıkları kupada uluslararası hiçbir geçerliliği olmayan resmi olmayan ayarlanmış kupa geçen sene avrupa şampiyonu olan takım katılmadı turnuvaya

Ben burada ayni kulvarda yaristigimiz seyleri kaale alirim. Boksta fb sampiyon olsa umrum olmaz. Keza masa tenisinde de oyle.. Cunku orda ben yokum. Ama yaristigim 5 bransta da onlar sampiyon olup bu yolda da beni sayisiz kere yeniyorlarsa ve bu son 10 senede hemen her sene tekrarlaniyorsa. Medyayi yonetiyorsa , bize CC yi veren kurulusu arkasina alip birlesiyorsa , bir cok sermaye odaginin destegini bunyesine katiyorsa , tutup da ben kendimi ondan ustte gorup "ama tarihte bunlar oldu" diye avunamam. Zaten basimiza ne geldiyse yarini dusunmek yerine bugune hatta gecmise takilmaktan geliyor.

Onemli olan sey ivme .. Biz yaptik ve surekli ya geriliyor ya da yerimizde sayiyoruz.. Ama fb her bransta her sene gelisiyor. Halen daha hangi somut sebeple onlerinde oldugumuzu iddia edelim ?

Bugün taraftar da önceki maçı arattı.Son çeyrek Jerrynin 3lüklerine kadar yeterince destek gelmedi.Geldiğinde de iş işten geçmişti.

olayın özeti şu ülker fbye sponsor olmadan önce bizim 4 şampiyonluğumuz vardı fenerin 1 ülker sponsor oldu fenere son 4 yılda 3 şampiyonluk yaşadılar bu yıl da olunca 5 yılda 4 şampiyonluk olacak

G.Saray basketbolda en son hangi yil sampiyon oldu ?

Bizim basketbolda 11 sampiyonlugumuz var, fb'nin 4.

Joshua Shipp

Jerry Johnson

Melih Mahmutoğlu

Göksenin Köksal

Caner Topaloğlu

Preston Shumpert

Tutku Açık

Luksa Andric

Radoslav Rancik

Haluk Yıldırım

Evren Büker

Sertaç Şanlı

Ermal Kurtoğlu

Boldladığım oyuncuların seneye bence kadroda işi yok. Çok iyi kadro kurmamız lazım seneye.

Sertaç'ın ne suçu var ?

Sinan kes artık şunu fenerli yapmaz senin bu provakasyonlarını!

Hayir hakikaten bilmiyorum. Ekleyecegim sey suydu aslinda. fb degil sorun diyecektim. Biz de problem var.. Sorun fb ye yenilmek degil yani. G.Saray futboldaki basarisizliga cok takilarak amator sporlari da unuttu. Sutopu disinda son donemde hic bir bransta basimizi kaldiramiyoruz. fbulker konusu olmasaydi ,yine sampiyon ya efes ya ulkerdi ..voleybolda eczacibasi ya da vakifbankti .. yani problem fb degil .. O soruyu ondan sordum.. Sanki 2006 daki ulker fb birlesmesinden sonra basarisizlik oldu bizde gibi bir intiba var ama biz sanirim 10 senedir filan sampiyon olmadik zaten baskette

Andriç basketbol'un Mustafa Sarp'ıdır..

Sertaç'ın ne suçu var ?

Bir suçu yok. Seneye kiralık verilmesi lazım. Çok iyi bir oyuncu olduğu söylenemez ve gelecek sene de hem Euroleague, hem lig derken bir patlama yapamaz. Sen kafanı endekslemişsin sadece Türkiye'ye. Euroleague'de oynayacak takımın oyuncusu olmamalı Sertaç bana göre.

@Ömer bey bir de nedenini açıklarsanız cok sevinirim.

@Atakan bey ara ara kötü maclar oynasada Ermal cok iyi sezon gecirdi 1 mac da hakkını yemeyelim

Hayir hakikaten bilmiyorum. Ekleyecegim sey suydu aslinda. fb degil sorun diyecektim. Biz de problem var.. Sorun fb ye yenilmek degil yani. G.Saray futboldaki basarisizliga cok takilarak amator sporlari da unuttu. Sutopu disinda son donemde hic bir bransta basimizi kaldiramiyoruz. fbulker konusu olmasaydi ,yine sampiyon ya efes ya ulkerdi ..voleybolda eczacibasi ya da vakifbankti .. yani problem fb degil .. O soruyu ondan sordum.. Sanki 2006 daki ulker fb birlesmesinden sonra basarisizlik oldu bizde gibi bir intiba var ama biz sanirim 10 senedir filan sampiyon olmadik zaten baskette

İyide bu sene bence gelecek sezon icin büyük yatırımlar yapıldı ve yapılıyor bayan basketbolda mesela seneye bakıcaz. erkek Basketbol da güclü sponsorluk geliyor. Farkındaysan taraftar daha bu sene yavas yavas destek vermeye baslıyor. Bu farkındalık bile güzel. Son 10 senede klüp o kadar saçma sapan şeylerle uğraştı ki amator branşları hatırlamaması çok anormal değil.

Ukic ve Emir çok büyük oyuncular çoook. Emir'i de devşirdiler ki onlardan iyisi yok şimdi. 2.06 boyu olup da 1 ve 2 oynayabilen başka bir oyuncu var mı çok merak ediyorum. Bileği de inanılmaz yumuşak. Bogdan Tanjevic'in hediyesi oldu Fenere. Gerçi milli takımımızda da oynayacak. En azından bu kısmı sevindirici.

Takımımıza gelince; Gerçek inanılmaz bir mücadele verdiler. Böyle bir mücadeleye cigerleri ancak 20 dakika dayanabilidi. 3. çeyrekte yorgunluktan ayaklarımız tutmuyordu artık ve maçı orada kopardı Fenerbahçe. 3. çeyrekte dinlenince 4. çeyrekte yine müthiş bir savunma direnci gösterdik, farkı 4 sayıya kadar indirdik ama Ukic ve Emir'i malesef durduramadık. Ukic o tuhaf basketlerine de ayar oluyorum. İlk başta şans diyordum ama adamın stili imiş meğerse. Çok şaşırdım. Böyle stil mi olur ya? Velhsıl kelam Ukic'de çok büyük bir oyuncu. Tanjevic sağolsun. Nerde genç yetenekli Hırvat, Sırp varsa buldu getirdi Fenere!!

Evvelden de söylemiştim ancak beni basketboldan anlamamak ile suçlamışlardı. Malesef bizim kadromuzda karşıyakının kadrosuna girecek kalitede kimse yok. Bunu kabul etmek durumundayız.

Herşeye rağmen takımımı canı gönülden kutluyorum. Onlar bu sene bizim gururumuz oldu. Hatta bayanlar şubemizi de yanlarına ilave etmek gerekir. Artık olan oldu. Önümüzdeki maçta da Galatasaray'a yakışır mücadele versinler başka bir şey istemem. Ama lütfen fark yemiyelim ya. :(

İyide bu sene bence gelecek sezon icin büyük yatırımlar yapıldı ve yapılıyor bayan basketbolda mesela seneye bakıcaz. erkek Basketbol da güclü sponsorluk geliyor. Farkındaysan taraftar daha bu sene yavas yavas destek vermeye baslıyor. Bu farkındalık bile güzel. Son 10 senede klüp o kadar saçma sapan şeylerle uğraştı ki amator branşları hatırlamaması çok anormal değil.

Ben farkli bir sey soylemiyorum ki zaten. Ama bir arkadas cikip da sirf bu sezon fb nin gerisinde kaldik onemli degil bu derse komik olmuyor mu ? Once durumumuzu bilecez ki duzeltmek icin calismaya baslayacak noktayi dogru belirleyebilelim. Bunda ayip bir sey yok , ama mevcut durum reddedildiginde yerimizde sayar dururuz. Ayrica fb enternasyonel olarak basarili degil ki . Bunu iddia eden de yok. Ama lokal karsilasmalarimizda bize surekli ustunluk kuruyorlar. Bu da son derece aleni olmaya basladi.

Geri
Üst Alt