Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

oğuz savaş denyosu ne yaptı millet ekşide adama düz gidiyorlar :D

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Sanirim bir pozisyon once Shipp benzerini yapti diye karsilik verdi cunku macin son hucumlarinda herkes duruyordu oldugu yerde. Ondan olabilir tepkiler.

Beyler onu bunu bırakında bu kadar karalar bağlamaya gerek yok. Sonuçta 21 yıl sonra final oynadık ve bizimkilerde final serisinde ellerinden geleni yaptılarda biraz şanssızlık biraz beceriksizlik yüzünden kaybetmiş olabiliriz ama olsun seneye takviyelerle tadından yenmicek bir takım seyredeceğiz ...

ANDRİC yaktın lan bizii

Ben burada ayni kulvarda yaristigimiz seyleri kaale alirim. Boksta fb sampiyon olsa umrum olmaz. Keza masa tenisinde de oyle.. Cunku orda ben yokum. Ama yaristigim 5 bransta da onlar sampiyon olup bu yolda da beni sayisiz kere yeniyorlarsa ve bu son 10 senede hemen her sene tekrarlaniyorsa. Medyayi yonetiyorsa , bize CC yi veren kurulusu arkasina alip birlesiyorsa , bir cok sermaye odaginin destegini bunyesine katiyorsa , tutup da ben kendimi ondan ustte gorup "ama tarihte bunlar oldu" diye avunamam. Zaten basimiza ne geldiyse yarini dusunmek yerine bugune hatta gecmise takilmaktan geliyor.

Onemli olan sey ivme .. Biz yaptik ve surekli ya geriliyor ya da yerimizde sayiyoruz.. Ama fb her bransta her sene gelisiyor. Halen daha hangi somut sebeple onlerinde oldugumuzu iddia edelim ?

Geleceğe bakmayalım diyen mi var, ikisini karıştırmayın. Şu anda konum olarak onların pozisyonunun gerisinde de olabiliriz. Ancak genel olarak bizi ezecek kadar aşağı almış olmaları için 3-5 sene yetmez. 10-15 senedir bu böyle gidiyor olsa (tarihte hala önlerinde bile olsak) hadi diyeceğim tamam ancak öyle bir durum yok, birkaç sezondur genel olarak çok branşta önümüzdeler, gerçi futbolda bu sezon hariç onlar da başarısızlardı bu sene toparladılar ama olsun. Her konuda önünde olduğumuz rakibin 3-5 sezondur başarı olarak gerisinde kalınca bir anda yanlarında ezilecek duruma mı gelmiş oluyoruz?

Bu kadar basit değil öyle.

Ayrıca ne demek bizim olmadığımız dalda şampiyon olmaları önemsiz. Ezeli rakibin bir dalda şampiyon oluyor, hatta Avrupa'dan kupalar getiriyor sen orada takım bile kuramamışsın, asıl kötü durum budur. Finalde her maç 50 sayı fark yemekten kat kat büyük rezilliktir. Hatta utanmak için ezeli rakibin şampiyon olmasına da gerek yok. Türkiye'nin en büyük kulübü olma iddiasındaysan 3. ligde de yer alsa takımın olacak bir tane ve onu daha başarılı hale getirmeye çaba sarfedeceksin.

Caniniz sagolsun aslanlar.. Yureginiz yeter

Beyler onu bunu bırakında bu kadar karalar bağlamaya gerek yok. Sonuçta 21 yıl sonra final oynadık ve bizimkilerde final serisinde ellerinden geleni yaptılarda biraz şanssızlık biraz beceriksizlik yüzünden kaybetmiş olabiliriz ama olsun seneye takviyelerle tadından yenmicek bir takım seyredeceğiz ...

Hoşgeldin Bartu kardeş.Aklı selim için ayrıca teşekkürler.

Geleceğe bakmayalım diyen mi var, ikisini karıştırmayın. Şu anda konum olarak onların pozisyonunun gerisinde de olabiliriz. Ancak genel olarak bizi ezecek kadar aşağı almış olmaları için 3-5 sene yetmez. 10-15 senedir bu böyle gidiyor olsa (tarihte hala önlerinde bile olsak) hadi diyeceğim tamam ancak öyle bir durum yok, birkaç sezondur genel olarak çok branşta önümüzdeler, gerçi futbolda bu sezon hariç onlar da başarısızlardı bu sene toparladılar ama olsun. Her konuda önünde olduğumuz rakibin 3-5 sezondur başarı olarak gerisinde kalınca bir anda yanlarında ezilecek duruma mı gelmiş oluyoruz?

Bu kadar basit değil öyle.

Ayrıca ne demek bizim olmadığımız dalda şampiyon olmaları önemsiz. Ezeli rakibin bir dalda şampiyon oluyor, hatta Avrupa'dan kupalar getiriyor sen orada takım bile kuramamışsın, asıl kötü durum budur. Finalde her maç 50 sayı fark yemekten kat kat büyük rezilliktir. Hatta utanmak için ezeli rakibin şampiyon olmasına da gerek yok. Türkiye'nin en büyük kulübü olma iddiasındaysan 3. ligde de yer alsa takımın olacak bir tane ve onu daha başarılı hale getirmeye çaba sarfedeceksin.

Ama onlarin olup da bizim yarismadigimiz branslar da var.

Bu guzel takima yonetimin mutlaka muthis oyuncular almasi lazim.

ANDRİC yaktın lan bizii

Neredeyse Uefa'yı kazandığımız günden beri bu kadar cok gururlandığımız bir günde eğer bir suclu arayacaksanız 9 sayı farktan macı veren takımda arayın sucu Andric'de değil.

Takım olarak kazanırız takım olarak kaybediriz hatalarıda sevaplarıda takım olarak yaparız.

Bugün de takım olarak kaybettiğimiz bir gündü.

Herşeye rağmen 4 numaralı Josh Shipp'den 23 numaralı Ermal'e kadar hepsi kelimelerle izah edilemeyecek sözleri hak ediyor.

Ama malesef kelimelere sığacak seyleri söyleyebiliyoruz suan için;

GURUR DUYUYORUZ !

Ama onlarin olup da bizim yarismadigimiz branslar da var.

Tamam ben iki taraf için de söylüyorum zaten. Tek taraflı anlatmadım. İki büyük kulübüz şu an Türkiye'de ve tarihi olarak genelde daha başarılı olan uzak ara olmasa da biziz. Sadece 3-5 senedir bariz üstünlükleri var o kadar.

Ayrıca maç bazında onlar birebirde bizi yenmiş orası benim hiç umurumda değil. Onlarla her maçta fark yiyelim ama şampiyon biz olalım umrumda olmaz (bunu bu sene için söylemedim tabi ama böyle düşünenler de var) Bu arada yanlış anlaşılma olmasın, ben de üzülüyorum, "yenildik, onlar şampiyon oldu ama umrumda değil" demiyorum, umrumda ve üzülüyorum ama 3-5 sene gerisinde kaldım falan diye tarihte birçok açıdan önde olduğum Fener'e karşı ezildiğimizi de asla hissetmiyorum. Benimle dalga geçmeye kalkacak fenerbahçeliler de umrumda bile değil çünkü takımımla genel olarak gurur duymamam için hiçir sebep yok. Bizim çıktığımız seviyelere, koyduğumuz çıtalara hala ulaşabilmiş değiller. Şu an o çıtaya biz de uzağız ama sonuçta o çıtayı biz koyduk oralara.

Neredeyse Uefa'yı kazandığımız günden beri bu kadar cok gururlandığımız bir günde eğer bir suclu arayacaksanız 9 sayı farktan macı veren takımda arayın sucu Andric'de değil.

Takım olarak kazanırız takım olarak kaybediriz hatalarıda sevaplarıda takım olarak yaparız.

Bugün de takım olarak kaybettiğimiz bir gündü.

Herşeye rağmen 4 numaralı Josh Shipp'den 23 numaralı Ermal'e kadar hepsi kelimelerle izah edilemeyecek sözleri hak ediyor.

Ama malesef kelimelere sığacak seyleri söyleyebiliyoruz suan için;

GURUR DUYUYORUZ !

salondaydım evet 9 sayılık farkı erittirdik tıpkı 3.maçta 13 sayılık farkı erittirdiğimiz gibi ama fark 4 e indikten sonra kaç top ezdi ayrıca Oktay Mahmuti neden Ermal'i oyuna ısrarla almadı anlayamadım..

galatasaray erkek basketbol takımı

yeni bir hoca.

yeni bir takim.

yeni bir yapilanma.

gelecege yonelik hamleler.

ilk senelerinde final oynamak.

rakip daha buyuk olan fenerbahce.

butce olarak daha buyuk.

kalite olarak daha buyuk.

ama asla yurek olarak daha buyuk degil.

bu takim bugun yenildi.

ama bu takim bu sene kazandi.

bu takim gelecegini de kazaniyor.

shipp, shumpert, johnson, rancik, andric

ermal, tutku, caner, haluk, evren

melih, sertac, goksenin

ve oktay mahmuti.

hepinizi ayakta alkisliyorum. hepinize helal olsun diyorum.

hakan ustunberk ve adnan polat'a* da bu takima verdikleri emek icin tesekkur ediyorum.

galatasaray erkek basketbol takımı - galatasaray sözlük

salondaydım evet 9 sayılık farkı erittirdik tıpkı 3.maçta 13 sayılık farkı erittirdiğimiz gibi ama fark 4 e indikten sonra kaç top ezdi ayrıca Oktay Mahmuti neden Ermal'i oyuna ısrarla almadı anlayamadım..

Ermal de iyi oynamadığı için çıktı zaten.Günün en tutuklarından biriydi Ermal.Çok fazla bile tuttu oyunda Oktay Hoca onu.Canları sağolsun.

bu kadroyla türkiye liginde maximum 2 mağlubiyet alıp play off larda önmüzüe geleni süpürür şampiyon oluruz,ama böyle kadronun kurulacağını zannetmiyorum,yönetimin ve taraftarın bu seneki konsantrasyonu tamamen futbol olacaktır...

Önce mali yapıyı düzeltmemiz lazım.

Geri
Üst Alt