Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final | FB Ülker 2-0 Galatasaray C.C | 9 Haziran

genel itibarıyla umutlar tükenmiş..adamlar 3-5 gömlek üstün kabul de kendi sahamızda umutluyum ben.

Eğer aynı fiyatsa sorun yok.

Yine de var, bilet dağıtımı için forumlar ideal yerler değildir.

3-5 kötü niyetli kişi, aynı fiyattan deyip alıcıya ulaştıktan sonra fiyat artırabliyorlar. Bu tip kişilere de aracılık edemeyiz. O yüzden bedava bile verilse, bilet el değişimlerinin forumda yapılmasına karşıyız.

Atakan 'ı dediklerimden tenzih ediyorum ama herkes bir değil ve biz bunu bilemeyiz.

Basari hemen gelmez diyenler 2006 senesindeki fb nin yeri ile 2007 deki yerine baksin. Ve lutfen "ama onlar ulkerle birlesti" falan gerekcelerini ortaya koymasin , yontemi masaya yatirmiyoruz ama demek ki bir yolu var

Basari hemen gelmez diyenler 2006 senesindeki fb nin yeri ile 2007 deki yerine baksin. Ve lutfen "ama onlar ulkerle birlesti" falan gerekcelerini ortaya koymasin , yontemi masaya yatirmiyoruz ama demek ki bir yolu var

Aynı şey değil ama. Fb hazır olan altyapısı şubu busu ve zaten Şampiyon olan bir sistemin üzerine geçtiler çok normal. Biz var olmayan bir sistemi kurmak için bu sene başında adım attık. Ülkerspor diye başarılı bir sube ile birleşmedik. Bu geçiş döneminde finalde fb ile karsılasmak onlara yenilmek taraftarı sinirlendiriyo. Çok doğal bir tepki haklı tepki eyvallah. Ama basketbol gerçekleri farklıdır. Bi efese kaybetsek böyle olmazdı.

Bu arada twitter da fb liler tt icin kastılar ve cıkarttılar dalga geciyolar kısaca.

Cevap: Play-Off Final | FB Ülker 2-0 Galatasaray C.C | 9 Haziran | Spormax

f26e0logo_buyuk.gif

47579fbulker446.png
79be6iki.jpg
V.png
fe0e7sifir.jpg
0d413galatasaray-logo.png

057bdspormax.png

4 Haziran 2011 Cumartesi

19.00 Fenerbahçe Ülker 8159 Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

6 Haziran 2011 Pazartesi

20.00 Fenerbahçe Ülker 9574 Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

9 Haziran 2011 Perşembe

20.00 Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

11 Haziran 2011 Cumartesi

19.00 Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

Serinin uzaması hâlinde oluşabilecek muhtemel maç programı şu şekilde:

14 Haziran 2011 Salı

20.00 Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

17 Haziran 2011 Cuma

20.00 Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

19 Haziran 2011 Pazar

20.00 Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)​

....

rancikin oynayabilme ihtimali var mı önümüzdeki 2 maç ?

sampiyonluk gitti.

beyler ben bilet buldum(!) maça gidiyorum anlayacağınız:D ama pota arkasında yukarlarda biyerde koltuğum,yani bilette öle yazıyo,herhangi biyere zıplama şansım olablr mi sizce? hep sahaiçine gidiyodum bu sefer bulamadm yakın zamanda dolu staddaki maçlara giden arklar varsa bi yardımcı olursa sevinirim....

Güzel final olmuyor bizim için,gelecek sene kadroyu takviye ederek yine final oynamalıyız,kazanırsın kaybedersin ama finallerin gediklisi olmak sadece bu sene kupayı alıp diğer seneler yine çeyreklerde elenmekten iyidir.

Fenerbahçe,Ülker grubu ile birleşmesinin akabinde 3 gömlek atlamış bir basketbol takımı olarak piyasaya girdi ve lige ambargo koydu,4-5 senedirde bunun altyapısını oturttular ve şimdide meyvesini yiyorlar,bizim takımımız ise daha bu sene son derece kısıtlı bir bütçeyle kurulmuş,buna rağmen finale kadar gelme başarısını gösterdiler.

Alnından öpmek lazım bu takımı kuranları,yönetenleri,sporcuları,üzülmenize gerek yok.

Hedef finallerin takımı olmaktır.

şampiyonluğu kaybettik yönetim uyanık tabi 2-0 dan sonra bilet satsan kimse gelmez :D

Doğru tespitlerin var ancak Fenerbahçe Ülker'in bütçesi Galatasaray Cafe Crown'un 4 katı bunu da atlamamak lazım.

Ben onu hesaba katarak sizi başarılı bulduğumu söylemiştim. Sanırım seneye sponsor değişikliğiniz olacak va daha da güçleneceksiniz umarım arkasında sizin bizim gibi iyi bir taraftar desteği bulan Bjk de basketbola yatırım yaparak rekabeti kızıştırır, eseriz EL de Euro Cup ta.

Basketbol futbol gibi değil, futbolda büyük paralar döküp çok iyi transferler yapsanda sonu hüsranla bitebilir,ancak basketbolda yatırım yapıp parayı bastığında başarı geliyor. Bak Miami ye aldılar 3 tane adam çatır çatır finale geldiler, kulüplerin birbirini bu alanlara yatırım yapmaya zorlamasıyla önümüzdeki senelerde Avrupa'da çok güzel yerlere geleceğini düşünüyorum.

2-0 geriye düşmüş olabiliriz. Desteğe devam edeceğiz her zaman. Ayrıca yönetim dediğiniz gibi yaptıysa, başarılı olmuş demektir. Zira FB takımının 1.maç biletleri bittiğinde, bizim 3. ve 4. maçın biletleri de bitmişti :)

Ayrıca biletler 7 TL. 2-0 geriye düştük diye maça gitmeyecek olan, zaten gitmez ..

Maalesef umudum çok azdı, 2 maç sonunda hiç kalmadı. Kadromuzun bunu başarması bile güzel. Tek üzüntüm bunlara kaybetmek. Efes'e 10-0 kaybetsek bu kadar zoruma gitmez. Yine de futbol takımımızın bizi kahrettiği, yerin dibine soktuğu bu sezonda başımızı dik dolaştırdılar. Teşekkürler.

beyler ben bilet buldum(!) maça gidiyorum anlayacağınız:D ama pota arkasında yukarlarda biyerde koltuğum,yani bilette öle yazıyo,herhangi biyere zıplama şansım olablr mi sizce? hep sahaiçine gidiyodum bu sefer bulamadm yakın zamanda dolu staddaki maçlara giden arklar varsa bi yardımcı olursa sevinirim....

sanırım 7liralık tribünü kastetmişsin istediğin yere geçebilirsin kardeşim salon senin :D

fb nin abartildigini dusunuyorum. Euroleague ye eski ulkerin lisansi ile katiliyorlar ve benim gorusumdur ancak o donemki ulkerden daha iyi degiller euroleaguede.. klasik fb durumu yani , avrupada nal durumlari.. ligimizdeki en iyi takim ama adamlar onu yapti bunu yapti diye abartmaniz da yersiz. bir iki tane eli duzgun oyuncusu var o kadar. biraz omer , biraz mirsad , sirf bizim maclarda cosan lavri ..

maclarin onemsiz zamanlarinda barcelonayi filan yenmis olabilirler ,ama disarida yendiklerine daha buyuk farklarla iceride yenildiler. cholet basket gibi komik takimlara yenildiler. ve final four da final olur mu derken birak finali birak final four u , birak final four un elemesine bile katilamadilar.

bu yuzden biraz beklenenden ekstra mucadele ile ,hele de devreyi 2 sayi onde kapamisken mac kafa kafaya oynanirdi.

fb nin abartildigini dusunuyorum. Euroleague ye eski ulkerin lisansi ile katiliyorlar ve benim gorusumdur ancak o donemki ulkerden daha iyi degiller euroleaguede.. klasik fb durumu yani , avrupada nal durumlari.. ligimizdeki en iyi takim ama adamlar onu yapti bunu yapti diye abartmaniz da yersiz. bir iki tane eli duzgun oyuncusu var o kadar. biraz omer , biraz mirsad , sirf bizim maclarda cosan lavri ..

maclarin onemsiz zamanlarinda barcelonayi filan yenmis olabilirler ,ama disarida yendiklerine daha buyuk farklarla iceride yenildiler. cholet basket gibi komik takimlara yenildiler. ve final four da final olur mu derken birak finali birak final four u , birak final four un elemesine bile katilamadilar.

bu yuzden biraz beklenenden ekstra mucadele ile ,hele de devreyi 2 sayi onde kapamisken mac kafa kafaya oynanirdi.

Katılıyorum. Ancak bu sene gösterdikleri performans ile Azize ve ekibi iyice hırs yapmışlar. Bu sene bir de TR de olacak 4 lü finaller. Adamlar muhtemelen kudurmuş gibi flaş transferler yapacaklar deniliyor. Hatta Bogdanovic ve Pargo ile anlaşmışlar. Matej Palme ile de anlaşmak üzerelermiş. Yani demek istediğim bizim seneye çok iyi bir kadro kurmamız şart. Bu seneki Ülker olmayacak karşımızda. Çok daha iyisi olacak.

Dolayısıyla Keremler (Tunçeri ve Gönlüm), Sinan Güler, Seibutis veya Ogilvy ve çok çok iyi iki şutör lazım bize. Mevcut kadro tamamen değişmeli. Sadece Tutku hırsı ve oyun zekası nedeni ile tutulmalı diye düşünüyorum.

...

Geri
Üst Alt