Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Son

Beyler şampiyon olmadık,dikkat ederseniz.Galibiyet sevincini yaşamalıyız,ama abartıya kaçmak anlamsız.Avantaj hala Fenerbahçe'de. :)

Maçi izledinmi bilmiyorum ama izlediysen bizim gibi orgazm yasaman gerekir kardes. Ben boyle maç gördugumu hatirlamiyorum :016:

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Son

Beyler şampiyon olmadık,dikkat ederseniz.Galibiyet sevincini yaşamalıyız,ama abartıya kaçmak anlamsız.Avantaj hala Fenerbahçe'de. :)
Şunu söylüyorum. Böyle zamanlarda küfür değil dua edeceksin. Küfürle bir yere varılmaz. Allah'ın izni ile şampiyon olacağız. KONSANTRASYON

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

dikkatinizi çektimi bilmem ama biz koyunca konuk sayısında ciddi bir azalma oldu

Maçi izledinmi bilmiyorum ama izlediysen bizim gibi orgazm yasaman gerekir kardes. Ben boyle maç gördugumu hatirlamiyorum :016:

Tamam haklısın,ama (koyduk mu?) çok abartı değil mi? :)

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

Evde Annenizi Sokakta Sevgilinizi Okulda Defteriniizi .........te geldik bu pankartı asmamız lazım 2.Maçta

gene soyluyorum digiturkwebtv allah belanızı versin lan sizin

K.O

asil önemli olan bu sinerjiyi gelecek seneye daha iyi kadroyla üst düzey mücadele ettigimzde hatte euroleague gidersek oralara tasimak lazim

GS tv şifresiz olunca artık muhtaç kalmayacağız.

Arkadaslar beni aydinlatirmisiniz?

19 Haziran'da son mac olacak Sinan Erdem'de.

Arada 3 fark olmazsa, uzama ihtimali var mi? Yoksa o tarihte 1 farkla önde olan falan direk kazaniyor mu?

haklısın kardeş vermez :)

show tv de özet bekliyorum ben vermeycek mi şimdi? izlediğim en güzel maçlarda ilk 3 e girerdik, preston ve haluk olmadan sürekli aynı beşle oynamak zorunda kaldık gene bırakmadılar helal olsun özellikle jerry ve ermal kritik yerlerde devreye girdi...

:D Geçme namık kemal köprüsünden korkutursun vak vak ları

Hakemlere rağmen tıkladık toplayın passatları...!

Arkadaslar beni aydinlatirmisiniz?

19 Haziran'da son mac olacak Sinan Erdem'de.

Arada 3 fark olmazsa, uzama ihtimali var mi? Yoksa o tarihte 1 farkla önde olan falan direk kazaniyor mu?

4 maç alan her türlü şampiyon 4-1 4-2 4-3 fark etmez, sayı averajı falan yok.

Allah'ın izniyle diğer maçıda kazanıp seriyi 2-2 yaparsak çok büyük moral olur hem taraftar, hem oyuncular için..

Geri
Üst Alt