Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

f26e0logo_buyuk.gif

0d413galatasaray-logo.png
5055fbir.jpg
V.png
c96a1uc.jpg
47579fbulker446.png

057bdspormax.png

4 Haziran 2011 Cumartesi

19.00 Fenerbahçe Ülker 8159 Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

6 Haziran 2011 Pazartesi

20.00 Fenerbahçe Ülker 9574 Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

9 Haziran 2011 Perşembe

20.00 Galatasaray Cafe Crown 97-93 Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

11 Haziran 2011 Cumartesi

19.00 Galatasaray Cafe Crown 74 - 85 Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

14 Haziran 2011 Salı

20.00 Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

Serinin uzaması hâlinde oluşabilecek muhtemel maç programı şu şekilde:

17 Haziran 2011 Cuma

20.00 Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

19 Haziran 2011 Pazar

20.00 Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)​

.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Direk Ukic'i alabilsek keşke.

Ukic 1 milyon €'ya oynuyor bu arada, öyle uçuk paralar aaln bir isim de değil.

Onu takıma kazandıran oyuncu Bogdan Tanjevic dir.. Aynı şekilde Emiride öyle.. ve bu seride ikisinin ne kadar fark yarattığı görünür bir gerçek..

Luksa Andric kötüleyenler var bence çok iyi oyuncu olucak luksa kendini geliştirebilir o kalsın.Bu kadar serbest atış yüzdesi ile drive yapan oyuncu zor bulunur savunması biraz kötü agresif olsa savunmada bizde olmazdi zaten.

Ukic cok iyi oyuncu gününde oldugu zaman durdurulması cok zor...

Kisisel fikrimdir , kimseyi tahrik etmek istemem soz konusu degil. Bu klupte senelerce sutopu oynamis , klup kongre uyesi olmus , hemen her gun kluple ic ice bulunan birinin boyle bir amaci zaten olamaz (simdi gelip her mesajinda uyeligini vurgulama diyenler olabilir ama her karsit fikre fenerli misin , amacin milleti tahrik etmek mi diye sozler sarfedenler olacagi icin mecburen yazdim)

Basketbolculari dinliyorum ,soylediklerine aklim ermiyor. fb ulkeri 3 kere yenmek cok zor diye bir motto tutturmuslar, kardesim fb ulker seni bugune kadar turkiye kupasi dahil 5 kez yenmedi mi , 10 gun icerisinde 3 kez yenmedi mi ? Demek ki senin kendine guvenin yok. Bu bir.

Ikincisi sakatliklar ,igneyle oynamalar ,e peki dogru da , rakibin kac oyuncusu sakat insan bir dusunur oyle konusur. Vidmar yok , engin yok , kinsey yok , tomas sakatlandi cikti herkes shumpert diyor , shumpert muthis bir oyuncu ama rakibin hic mi sakati yok , sikayet ettiler mi bir kez . Boyle bir sey olabilir mi sakatlarin arkasina siginmak yakisiyor mu bu klube ? Bu da iki.

Ucuncusu , basketbolcularimiza finale dek gosterdikleri basari icin minnet duyuyorum ama finalde nerdeyse baska hedef kucultmus oyuncular grubu geldi .. Yahu hinca hinc dolu bir salon , cevresel faktorler lehinde ,kimse diyemez ki hakemler oyunu katletti bizi bitirdi , iki tarafa da 3-5 yanlis duduk oldu hepsi bu. Peki daha ne istiyorsun ? Millet parasini vermis maca gelmis , son topa kadar destekliyor , sen birak deplasmanda 20 ser fark yemeyi , o seyirciyi boynu bukuk gonderiyorsun ?

Son olarak haluk yildirim.. bugune dek yasina bakmadan herkes desteklemis , halen ciddi paralar kazaniyorsun ve yaptigi aciklama "bos sutlari sokamadik , soksak farkli olurdu , benim de cok bos sutum vardi"... Abicim neden sokamiyosun onu anlat bize , sokamadigini biz de goruyoruz. Boyle antrenorler de var bir kac tane futbolda aciklama yaparlar "savunmada adam kacirdik , gol pozisyonlarini degerlendiremedik ..." vs vs .. Arkadasim onu biz de biliyoruz bize neden sokamadigini anlat , ogrenmek istedigimiz o .. Boyle garip garip aciklamalar yapmasalar vallahi daha az uzulur millet. Muhabir de neden omer onan , roko ukic sokuyor da sen sokamiyosun demez mi , boyle roportaj mi olur ? Belki dicek sanssizlik , belki dicek baska bir sey , sakatim diyecek. Sen sor , o bir sey der illa ki.. Bu da 4

Kimseyi tahrik amacim yok ama bir final serisi daha boyle goz gore gore gidiyorken birileri de cikip farkli bir seyler soleyebilmeli. Bunun destekle kostekle alakasi yok , elestiri her zaman lazimdir.

güzelde kardeşim basketbolu futbol gibi yorumlamıssın biraz basketbolda şans faktörü azdır.Şansı sen yaratırsın.Onlar euroleague kadrosu kurulmus bir takım 14 tane tecrübeli adam +3 genç oyuncu sen 10 tane tecrübeli adam(haluk 40 yaşında 15 dakika geçmemesi lazım)+3tane genç oyuncu ile başlamıslar sezona +vidmar sakatlandı onun yerine sean may alındı +15 kisilik oyuncu grubuna karsı 10 tane kisi kaliyosun onlarda 3 4 5 sakatlansa koymuyor yerine adamları var ama sende 1 2 tane sakatlanınca yerine adam koyamıyorsun fark budur...

shumpert oynadımı arkadaşlar macta.

güzelde kardeşim basketbolu futbol gibi yorumlamıssın biraz basketbolda şans faktörü azdır.Şansı sen yaratırsın.Onlar euroleague kadrosu kurulmus bir takım 14 tane tecrübeli adam +3 genç oyuncu sen 10 tane tecrübeli adam(haluk 40 yaşında 15 dakika geçmemesi lazım)+3tane genç oyuncu ile başlamıslar sezona +vidmar sakatlandı onun yerine sean may alındı +15 kisilik oyuncu grubuna karsı 10 tane kisi kaliyosun onlarda 3 4 5 sakatlansa koymuyor yerine adamları var ama sende 1 2 tane sakatlanınca yerine adam koyamıyorsun fark budur...

Ben soylediklerini reddetmedim ki ? Haluk diyor ki sutlari sokamadik. Shumpert sokuyor , omer sokuyor da bu kadar onemli bir macta sen neden sokamiyorsun ? Hazir mi degilsin , ya da baska bir problemin mi var ? Attik girmedi napalim ile aciklanacak bir sey degil ki bu.

Ben soylediklerini reddetmedim ki ? Haluk diyor ki sutlari sokamadik. Shumpert sokuyor , omer sokuyor da bu kadar onemli bir macta sen neden sokamiyorsun ? Hazir mi degilsin , ya da baska bir problemin mi var ? Attik girmedi napalim ile aciklanacak bir sey degil ki bu.

Geçen maç soktu bu maç sokamadı olur böyle şeyler. İstediğin kadar iyi üçlükçü ol gününde olmadın mı bomboş oldun mu da sokamazsın ya da gününde oldun mu tam sahanın ortasından da sokarsın. Bu yetenek olduğu kadar şans işidir de.

kalite farkı kardeşim kalite farkı. bunun sansla ne ilgisi var. adamlar atanını tutanının kaliteli alıyorlar. biz hala ülker diye kendimizi avutmaya devam edelim. galatasaray efes olsa burdaki insanların tamamına yakını takla atar. sponsor bulmakta bir vizyon işidir. bknz.. regal barcelona power electronics valencia... bu yuzden ot bçk atacagımıza dogru yaptıkları işleri görmek ve nasıl biz daha iyisini yapabilirizi bulmamız lazım. bu kafayla devam edersek biz en fazla fineli görürüz kupayı değil.

Geçen maç soktu bu maç sokamadı olur böyle şeyler. İstediğin kadar iyi üçlükçü ol gününde olmadın mı bomboş oldun mu da sokamazsın ya da gününde oldun mu tam sahanın ortasından da sokarsın. Bu yetenek olduğu kadar şans işidir de.

şans yüzde 20 dir yüzde 80i yetenektir. haluk artık yaşlandı. tabi performansı eskisi gibi olamaz. bizim takım fenerden 2 gömlek düşük bir takım bu acık belli. birde senin shumpert zorla maca cıkmış. birşeyde yapamamış. 4 numaran yok. bu takım bence elinden geleni yapmıştır. bu takımın finale kadar cıkması yeter bence. seneye iyi transferlerle şans lafı hikaye olur.

şans yüzde 20 dir yüzde 80i yetenektir. haluk artık yaşlandı. tabi performansı eskisi gibi olamaz. bizim takım fenerden 2 gömlek düşük bir takım bu acık belli. birde senin shumpert zorla maca cıkmış. birşeyde yapamamış. 4 numaran yok. bu takım bence elinden geleni yapmıştır. bu takımın finale kadar cıkması yeter bence. seneye iyi transferlerle şans lafı hikaye olur.

Haluk iyi bir üçlükçüdür yani bu konuda yeteneği vardır. Dün şut kaçırmasının yetenekle alakası yok bazen top girmedi mi girmiyor işte.

Hocam kalite farkı bu işte. Onlar sokuyor biz sokamıyoruz şutları. Çok fazla kurcalamaya gerek yok.

J. Johnson ve Tutku vs. Ukic ve Saras

Shipp vs. Emir

Başka bir şey söylemeye gerek yok kanımca. Diğerlerini de kıyaslarsak fark iyice artar.

Bence fb cok abartiliyor , barcelona ve olimpiyakos u yendikleri dogrudur ,ancak karar verici maclarda yuksek farklarla ic sahada bile yendiklerini ve final hayali kurarken birakin finali , hatta final four u , final four un elemesina bile katilamadiklarini unutmayin

Cholet basket ya da Zalgiris gibi takimlara yenildiklerini de unutmayin. Bizden daha iyi olabilirler ama biraz daha iyiler , oyle aman aman daglar kadar fark yok , ustelik bizim takimi da bu kadar "cok kotuler ama mucadele ediyorlar" noktasina getirmeyin , bugun efes ,banvit , besiktas gibi takimlar elenmis ama biz finalde isek demek ki o kadar da yerin dibine sokulacak takim degiliz. Aradaki fark kapatilmayacak olcude degil.

Haluk iyi bir üçlükçüdür yani bu konuda yeteneği vardır. Dün şut kaçırmasının yetenekle alakası yok bazen top girmedi mi girmiyor işte.

Bu olmadi mi olmuyor nasil bir sey bana da bir anlatin. Top elinde , pota karsinda , sen duzgun atarsan girer , salon bu , ruzgar yok , topun potanin uzerinde bir kuvvet yok seni sasirtabilecek. Demek ki duzgun atmiyorsun ki girmiyor.

evet iyi 3 lükcüdür. ama yaşlanınca öyle eskisi gibi olamıyorsun. . daha iyi zıplayamıyor. iyi koordine olamıyor. bunların önemi büyük. zaten fizikmende düşüyorsun. bunu başarması zor. bunların hepsi etkili.

Bence fb cok abartiliyor , barcelona ve olimpiyakos u yendikleri dogrudur ,ancak karar verici maclarda yuksek farklarla ic sahada bile yendiklerini ve final hayali kurarken birakin finali , hatta final four u , final four un elemesina bile katilamadiklarini unutmayin

Cholet basket ya da Zalgiris gibi takimlara yenildiklerini de unutmayin. Bizden daha iyi olabilirler ama biraz daha iyiler , oyle aman aman daglar kadar fark yok , ustelik bizim takimi da bu kadar "cok kotuler ama mucadele ediyorlar" noktasina getirmeyin , bugun efes ,banvit , besiktas gibi takimlar elenmis ama biz finalde isek demek ki o kadar da yerin dibine sokulacak takim degiliz. Aradaki fark kapatilmayacak olcude degil.

zaten bana kalırsa fenerde okadar iyi takım degil ama kalbur üstü takım. belli başlı adamlarında istikrar var. bizim oyuncularda istikrarsızlık diz boyu. 15-2 seri yapıyorlar. ondan sonra 10-0 ve 12-0 seri yiyorlar.. kendi sahanda böyle seriler yersen yenilirsin.

Bu olmadi mi olmuyor nasil bir sey bana da bir anlatin. Top elinde , pota karsinda , sen duzgun atarsan girer , salon bu , ruzgar yok , topun potanin uzerinde bir kuvvet yok seni sasirtabilecek. Demek ki duzgun atmiyorsun ki girmiyor.

Yeri geldi mi Ray Allen(dünyanın açık ara en iyi üçlükçüsü) bomboş 2-3 tane üst üste üçlük kaçırabiliyor. Herkes kaçırır olmadı mı olmaz. Neden bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum.

evet iyi 3 lükcüdür. ama yaşlanınca öyle eskisi gibi olamıyorsun. . daha iyi zıplayamıyor. iyi koordine olamıyor. bunların önemi büyük. zaten fizikmende düşüyorsun. bunu başarması zor. bunların hepsi etkili.

Uzerinde baski olan atislar olsa asla agzimi acmam , ama oyle pozisyonlar yaratildi ki , ayni seyleri bir oyuncu yapinca orn. stancu bos kaleye ayak icini koyamayinca soylenenleri hatirliyorum , simdi ise haluk a en ufak bir tepki yok. Ben kendisine akil almaz bir umursamazlik gordum oyunda.

Yeri geldi mi Ray Allen(dünyanın açık ara en iyi üçlükçüsü) bomboş 2-3 tane üst üste üçlük kaçırabiliyor. Herkes kaçırır olmadı mı olmaz. Neden bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum.

Geçen seneki Lakers serisinde fazlasını bile kaçırdı mesela.

Abartmiyorum ama aciklamiyor neden sokamadigini. Her oyuncunun (futbol basket vs.) bahanesi klise laflar. "Denedik ama olmadi" ... Boyle aciklama mi olur

Geri
Üst Alt