Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

13918.png

Ağla ezik, ağla...

Bune laaaaannnn :D:D:D:D

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Show başladı..Melih gümüşbıcak ve yorumculara dikkat edin.

Bir zahmet derken. Keyfinden oynamamazlık yapmıyor. Bugün Tutku çok iyiydi JJ maça giremedi bir türlü..

3. maçtan beri döneceği konuşuluyor.

Tutku da gayet kötüydü bence, 4. periyotta 3 tane aptal saptal top kaybını hatırlıyorum. Andric'le ikili oyunları dışında pek bir etkisini göremedim.

Haluk ile Tutku gerçekten kötü oynuyorlar bu final serisinde, hem de çok kötü.

Bu mağlubiyet tribündeki laylaylomculara armağan olsun.

Şimdi Abdi İpkeçide görsünler tribün nasıl oluyormuş‚ sahaya nasıl etki edilip takım gaza getiriliyormuş...

2-0´dan 2-4 Efes serisi geliyor aklıma...

Umarım aklıma gelen başımıza gelmez....

Angutlar :asd:

[video=youtube;Po9PGqM8JDU]https://www.youtube.com/watch?v=Po9PGqM8JDU&feature=related[/video]

Forumun şekli değişti mi? Yoksa tek bendemi farklılık var?

Ayı Oğuz da ağlıyor

showtv de başladı geniş özett

sinan erdem dram merkezi ne hogeldiniz

Kapsat

ŞAMPİYONLUK MAÇI :Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown (14 Haziran 2011-Si..

Mesajı Gönderen: AlcatrazFB:cLink:0597260

Seri 3 - 3 olur renktaşlar ümitlenmeyin. Orda şampiyon olursak öldürürler futbolcuları ... Son maça kalır olay.. Onda da ne olur bilinmez. Bizimkiler tatil modunda...

Angut oğlu angut futbolcu diyor basketçilere:D

Zaten Angutlardan daha iyisini beklemeyin derim :D

Bu galibiyeti geçen maçta Galatasaray taraftarı imajına bürünerek konu açıp, Oktay Mahmuti'ye sallayan kuş'a armağan ediyorum !

MAL SPORMAX MAL NTVSPOR allah belanızı versin taraflı şeref..ler

ANGUTTAN ALINTI

snm1907 - 14.06.2011 22:03

Söylenebilecek hiçbir şey yok şu maçla ilgili aslında. Berbat hücum‚ berbat savunma. Oturduğu yerden kalkıp bir ıslık‚ bir tezahürat yoksunu tiplemeler. Berabere giderken‚ maçın başında yapacaksın o baskıyı ki maç kopsun. Neyi beklediler? Şampiyonluk kutlamaya gelmiş hepsi. Seneye salonumuzda da böyle olacaksa eğer yandık ki ne yandık! - Zaten Tomas‚ Ömer iyi olmamalarına rağmen oynadılar. Kinsey kaç maçtır oynamıyor ( kaç maçtır değil kaç aydır diyelim) Oğuz´da savunma diye bir şey yok‚ Kaya´daysa hücum diye bir şey yok. Kala kala Ukiç‚ Saras‚ Emir‚ Lavrinoviç kalıyor. Onlar da bir iki dengesiz şutla yıkılıyor. Hiiiç anlamadım ben bu işi. Yemin ederim kız halimle amigoluğa başlicam itiraz ediyorum böyle düzene‚ itirazım var be! Ööööf! Üçlüklerden falan hiç bahsetmiyorum. Bir dahaki maça kadar da televizyon ve internetten uzak duruyorum. Kendimi tamamen kitap okumaya adıyorum şu andan itibaren. Sinirlerim bozuldu.

KIZI HAYATTAN SOGUTUP ASOSYAL YAPTIK VALLA

Maçın tekrarını izleyenler Galatasarayın çalınmayan faullerine dikkatlice baksın özellikle son çeyrekte.

[video=youtube;f_cFEu0I7KU]https://www.youtube.com/watch?v=f_cFEu0I7KU&feature=player_embedded[/video]

buyrun beyleerrr

sese gel sesee

müthiss

ençok ama ençok yandaş medya g...t olduya ona seviniyorum.şerefesizler, adiler bukadarmı yanlı yayın yapılır bukadarmı belli edilir.fbtv bunlardan daha tarafsız degilse bende ne olayım. ayıptır yav ayıptır. illaki bizleri zıvanadan çıkaracaklar. tekme tokat yumruk sille gebertesim geliyor bu ŞEREFSİZLERİ.

Geri
Üst Alt