Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Türkiye-Sırbistan maçının sonuna benzedi bu :)

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

sanırım bu herşeyi anlatıyor:happynew:

maçı seyredemedim inş. bizimkiler iyi oynadığı için kazanmışızdır fener kötü oynadığı için kaybettiyse 6. maçta kesin yenerler

yuh faul olmayan pozisyon faul ustune spiker '' bunları neden yaparlar anlamam dusunemıyorlar heralde'' diyor bu nasıl bir taraf tutmadır!

maciz izliyemedim yenmissiz bidaha izlemem mac falan :D

özeti olan varmi?

Ezikler hücumdan boş dönüyor. Yorumcu hemen akıl veriyor nasıl hata yaparlar.Böyle yapması lazım diyor.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

13918.png

Ağla ezik, ağla...

zaaaaaaaaaaaaaaa xD

Rancik oynayacak mı 6. maçta?

yuh faul olmayan pozisyon faul ustune spiker '' bunları neden yaparlar anlamam dusunemıyorlar heralde'' diyor bu nasıl bir taraf tutmadır!

O yorumcu zaten f5'in kendi kanalında basketbol maçlarını yorumlayan adam değil mi?.. Benzetiyor muyum yoksa..

maçı seyredemedim inş. bizimkiler iyi oynadığı için kazanmışızdır fener kötü oynadığı için kaybettiyse 6. maçta kesin yenerler

her iki tarafta berbat oynadi ama macin tekrarini izleyince hakemler yine kimin yanindaydi anlarsin ... ona ragmen :happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew:

İçim rahat etmiyoooor fenere koymayıncaaaaaaaaaa....

Gençler 2. defa soruyorum 3 e zorlamayın.

Maç biletleri ile ilgili bilgisi olan var mı

tum macı mı verıcek bunlar?

Geri
Üst Alt