Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Hakemler zırt pırt faul çalmassa fark nasıl meydana çıkıyor..recep ve engin olsa dengelerdi.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

O yorumcu zaten f5'in kendi kanalında basketbol maçlarını yorumlayan adam değil mi?.. Benzetiyor muyum yoksa..

hiç bilmiyorum ama ben böle karşı takıma acemi iş bilmez diyen spiker gormedim. bak hala tecrubesiz falan diyor canere.

Anlamıyorum arkadaş tv deki yorumları. Onlar yenince konsantrasyon eksikliği biz koyunca şans.

Kimse de demiyor Gs, gelin evinde feneri shipp ti diye.

Spormax ne ayak? Niye bizim basketçilerle röportaj yapmıyorlar? Hep Ülkerlilerle röportaj yapıyorlar.

ömer onan:: ııı hastanedeydim.ilk kez oynadım ıııııııı marko sakattı ııııı

arkadaş nowitzki 40 dereceyle şampiyon yaptı takımı

kinsey : abdi ipekçide inanılmaz bi atmosfer vardı basketbol için süper atmosfer, galatasaray taraftarı müthiş... hahaha duyun ezikler sizin basketçiniz bile gerçeği gördü :D

Beyler Melih son baskette ha bire '' Giriyor , giriyor giriyor'' diyor . Giren ne ?

Merve Toy konuşamıyor

Spormaxdeki kız Galatasaraylı futbolcularlada röportaj yapacaz dedi. :asd:

Son mac, son 3 dakıka cıkanlar, gelmeyın lan 6. maca.

@ArcaYildirim

Adam haklı.

hiç bilmiyorum ama ben böle karşı takıma acemi iş bilmez diyen spiker gormedim. bak hala tecrubesiz falan diyor canere.

Rezillik bir adam o! Bayan basketbol serisinde f5'in kanalında bizim kızlar falan diye yorum yapıyordu, sesinden tanıdım.. O da konuşamaz oldu zaten son toptan sonra:asd:

ömer onan:: ııı hastanedeydim.ilk kez oynadım ıııııııı marko sakattı ııııı

arkadaş nowitzki 40 dereceyle şampiyon yaptı takımı

Shumpert, Haluk, Ermal iğneyle oynuyor, Rancik sakat. Bahaneler bunlar mı?

Geri
Üst Alt