Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

#Yenilmezarmada RT ye koşuyor :)

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Ahahahahahaha 'guard rotasyonumuz yeterli digil yhaaa XX'

Shipp>Thomas/Kinsey

Tutku ve Jerry'de bu seride t-vuz ediyor Ukic'i.

Su takima ust duzey kalipli bir 4 numara olsa su anda seride 3-2 biz önde olurduk.

@Shipp haters'lerede kapak olsun bu gamewinner.

'nuff said

spormax teki bütün ezik yorumcular çatlıyor, çatlayın patlayın taraflı ezikler...

Hadi hocaya,oyunculara sallayın şimdi ! Fenerlilere de takımın bu büyük mücadelesini göremeyip sürekli kötüleyenlere de kapak olsun. Bu takım benim gözümde şampiyondur, çünkü yapabileceği her şeyi yapmıştır. Armayı böyle taşısınlar, Galatasaray'lı olmanın gururunu her seferinde hatırlatsınlar şampiyon olmasalar da farketmez.

4. macı vermeyecektık yaa....

topu durduramamıs eziks.

fe7d2496.jpg

Yahu kardeşim,

Ezeli rakibimiz tamam, kadrosu bizden güçlü eyvallah ona da tamam

Bileklerinin hakkı ile yenip şampiyon olsunlar, biz de adam gibi tebrik edelim

de

bu ahlaksız yorumculara, yayıncılara, gazete müsvettelerine ne oluyor ?

Ulan yurt çapında yayın yapıyorsunuz, tarafsız olmanız gerekirken

tribün amigolarından betersiniz be !!

Sizin gibilerin haysiyetsizler yüzünden içimiz kin, nefret doluyor.

Allah Belanızı versin.

Ben Fener'den ziyade, size koyduk sayıyorum.

andric smaç mükemmeldi ama ya :) serbest atışlarımız çok kötü idi bu maçta ona rağmen kazanmayı başardık :)

isilalben10 Isıl Alben

Ahahah cok ıyı ya :) "@MihribanOguz: Vay vaaay vaaaayyyy :):):) salon suslerinizi cantaniza geri koyun lutfen..."

isilalben10 Isıl Alben

@selcukgulec1905 yok onlar sımdı kutluyorlardır bence sampıyonlugu :) 2 dakika ;)

isilalben10 Isıl Alben

Fazla soze gore yok... Hepınızın terıne kurban be.. Gumbur gumbur gelıyoruz #yenilmezarmada

Son atışı zenci yapınca öylesine atsa da girmiş işte ne de olsa fenere giriyor.

allah belanı versin spormax bizim basketçilerle röportaj yapmadan programı bitirdiler... allah belanızı versin ezik spormax ntvspor

Kaya Peker : "Yenecekerlini biliyorduk ama bu kadar koyacaklarını tahmin edemedik."

cevap vermiyorsak bilmiyoruzdur zaten. zorla cevap istiyorsun sonra bilmiyorsan ukala cevap verme.. garip bi kişilik.

Arkadaşım bak bidaha söylüyorum. Zorla cevap istemiyoruz kimseden. Sadece takılıyorum dedim. Senden başka böyle cevap veren olmadı. Senden 7 yaş büyüğüm ve sana açıklama yapıyorum. Sende biraz saygılı ol bence

Geri
Üst Alt