Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

helal olsun aslanlara...

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Ben basketten anlamam fazla ama anlamadığım kadarıyla maç çok güzeldi ya pis koyduk son snleri izleyemedim annem bağırdı içerden :)

Bizim tutku açık'ı ben ankarada canlı tt-galatasaray maçında izlemiştim öyle takıma destek olmak amaçlı gitmiştik futbol maçı olmayınca baskete sarmıştık :) anladığımdan değil çok iyi oyuncu bence ya güzel paslar fln veriyo anlamıyorum fazla ama iyi oyuncu dimi basketin mustafa sarp'ı değildir heralde :)

Bide o maçta cenk akyol bizdeydi onuda çok beğenmiştim nerde o şimdi ?

topu durduramamıs eziks.

fe7d2496.jpg

zuhahahahahaaaaaaaaaaaaa,arkadaki sanki azize bana öyle geldi,şu mundo yazısının hemen arkasındaki :D

Bu Andriç şu her maçta yaptığı basit hatalardan kurtulsa birde topu tutmayı becerse sanırım baya iyi bir oyuncu olacak. Ha birde bol bol ağırlık çalışıp vücudu geliştirmesi lazım.

Gerçi o zaman Dwight Howard olurdu di mi :)

Tebrikler Galatasaray,

Inanilmaz mucadele ettiler ve hakettiler.

Muthis 2 mac daha bizi bekliyor.

f26e0logo_buyuk.gif

0d413galatasaray-logo.png
b9d89iki.jpg
V.png
c96a1uc.jpg
47579fbulker446.png

057bdspormax.png

4 Haziran 2011 Cumartesi

19.00 Fenerbahçe Ülker 8159 Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

6 Haziran 2011 Pazartesi

20.00 Fenerbahçe Ülker 9574 Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

9 Haziran 2011 Perşembe

20.00 Galatasaray Cafe Crown 97-93 Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

11 Haziran 2011 Cumartesi

19.00 Galatasaray Cafe Crown 74 - 85 Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

14 Haziran 2011 Salı

20.00 Fenerbahçe Ülker 7172 Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

17 Haziran 2011 Cuma

20.00 Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

Serinin uzaması hâlinde oluşabilecek muhtemel maç programı şu şekilde:

19 Haziran 2011 Pazar

20.00 Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)​

..

abdi ipekçi'de yenildiğimiz maç sonrası kuş yorumu :)

Geçen maçı neden mi yenildik ? Şampiyonluğu Sinan Erdem'de kutlamak için.Taraftarın önünde kupayı kaldırabilmek için ve en önemlisi Galatasaray'ın bir kez daha sahamızda diz çöktüğünü görebilmek için.Sen bizi hiç yenemedin aslanım.

aslanlarımızı tekrar tebrik ederim ...

Ulan şu feneri Abdi İpekçide yenin(edit) Size seneye Dwayne Wade ile LeBron James'i transfer etmezsem iki olsun...

son saniyelerde ölüyorduum nerdeyse :D

O değil de ne koyduk be. :D

Bu Andriç şu her maçta yaptığı basit hatalardan kurtulsa birde topu tutmayı becerse sanırım baya iyi bir oyuncu olacak. Ha birde bol bol ağırlık çalışıp vücudu geliştirmesi lazım.

Gerçi o zaman Dwight Howard olurdu di mi :)

şu an en büyük sıkıntımız tutku ve jj nın yaptığı basit top kayıplar bir de shipp çok dengesiz atışları, gerçi o dengesiz atış sayesinde maçı kazandık :D

laaaan abdi ipekçide bunları nası yenemedik yoksa 3-2 öndeydik vay anasını.

koyduk muuuuuuuuuuuuuuuu.

abdi ipekçi'de yenildiğimiz maç sonrası kuş yorumu :)

Geçen maçı neden mi yenildik ? Şampiyonluğu Sinan Erdem'de kutlamak için.Taraftarın önünde kupayı kaldırabilmek için ve en önemlisi Galatasaray'ın bir kez daha sahamızda diz çöktüğünü görebilmek için.Sen bizi hiç yenemedin aslanım.

aslanlarımızı tekrar tebrik ederim ...

hay Allahım ya.. boşuna kuş beyinli diye bi deyim yokmuş bunu anladım :D

#Shipptikmifb

Geri
Üst Alt