Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

shipp sokunca ntv stüdyolarında anırma sesi geliyor,halil özer bir acayip oluyor:D

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Sampiyon Fener,

En büyük Fener,

Güldürmeyin ulan ****neler

Laylalalala, Laylalalala :D

JOOOOOOOOSH SHIPP.

Ezik tv maçı veriyor. 3 periyod bitmek üzere, bu zevki onların kanalındada yaşabilirsiniz:D

B_d66c97cf801dd3e3859dfcaa0304955d.jpg

Tutku reise bakın :D

yerdeki lavronovicmi la. bikinili kızlar gibi yatmış yere:D

İlk maçtan önce "Bize karşı mücadele edebileceklerini zannetmiyorum" diyen Mirsad'a gelsin bu galibiyet.:)

TBL 5.Maçı :Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown (14 Haziran 2011-Sinan Erdem S.S.)

Mesajı Gönderen: memento1907:cLink:0597533

Maçtan yeni geldim olmaz böyle birşey herşey icin hazırdık kutlamaya gittik yarısı sakat bizden 30 gömlek aşağıda bi takıma yenildik evimizde. of of

Aferin kutlamaya gitmeye devam et‚ çok vurursunuz daha başınızı taşlara

TBL 5.Maçı :Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown (14 Haziran 2011-Sinan Erdem S.S.)

Ya gerçekten nba´dekiler bu kadar üçlük denemiyor yahu.

Nereden geliyor bu kadar özgüven?

Sinan Erdemden en son bu seneki barcelona maçında soğumuştum..

ondan beridir gitmiyorum.. çünkü ben kalkıp bağırınca çoğu kişi otur yerine maç izleyemiyoruz diyorlar

şaka değil çok geldi başıma

Ben bu kadar rezil bir basketbol oynadığımızı hatırlamıyorum bu sezon. Takım resmen döküldü. Malesef İpekçi´de de kazanamayacağız. Umudumuz sadece gs´nin fizikman tükenmiş olması. yusuf yusuf

Ben zaten hiç hatırlamıyorum ki komaya girmeden şöyle rahat rahat şampiyonluk kutladığımı.Futbolda şampiyon oluruz son haftalara kalır burda yine öyle..Arkadaş ahı gitmiş vahı kalmış Gs´nin kadro kalitesi ortada yarısı sakat zaten taraftar olarak gelmişiz oraya‚salonu süslemişiz derdiniz ne çıkın oynayın kutlayalım doyasıya.Tek kızdığım işin bu yanı...

Bu mağlubiyette taraftarın rolünü gözardı edenler önümüzdeki maçı alıcı gözle bir seyretsinler...kendi takımın nasıl motive edilir‚ hakem nasıl baskı altına alınır bir görsünler...

Hakemi etki altına alıp 1 ters düdük çaldırdın mı karşıya geçiveren bir oyun bu meret...

Rancik oynayacakmış sanırım bi bu eksikti.

biraz gulelim :)

şu serbest atışları allahaşkına düzeltin 11 tane kacırdık:)

[video=youtube;dtWbTZbfkI8]https://www.youtube.com/watch?v=dtWbTZbfkI8&[/video]

cuma gunu boyle bir show bekliyorum

ama ben zaten bu takıma teşekkür edilmesini söylemiştim. yenilselerde yenselerde alkışı hakettiler bu adamlar. evreni bile tebrik ediyorum okadar yani.:)

6. ve 7. maçlar evimizde değil mi renkdaşlar?

geç giriyorum nete.emeğinize sağlık ,yüreğinizle siz bizim sampıyonumuzsunuz zaten bundan sonrası tefferuat

Yalniz ben hala ayni görüsteyim. Bizim oyuncular 3. Periyodun sonlarinda inanmaya basladi burdan maci alabilecegimize. Yoksa macin ilk yarisinda vücüt dilleri resmen, nede olsa yine kaybederiz gibisindendi. Fener cok sacma oynayinca bizide oyuna soktular ve ondan sonra bizimkiler uyanip mücadele etti.

Ve bu sansi Ülker cok aricak gibime geliyor. Seriyi evimizde 3-3e getirdikten sonra kendi sahalarinda avantajdan cok baski olacak üzerilerinde. Cünkü onlarin taraftari desteklemiyor ve onlar kaybettimmi onlar Sampiyonlugu kaybedecek, oysa biz kaybetsek bile Ülker karsisinda son maca kadar tasimis olcaz ve bu bile süper bir sonuc olur bu kadroyla. Bence son maca kalirsa sanslar esitlenir.

Mesajı Gönderen: ayaz1907:cLink:0597804

şimdi ben 15 dk´dır sağlam kafayla düşünüyorum ve şu sonuca vardım.

mahmudi > spahija

maalesef bu seriden öğrendiğim budur.

dikkatinizi çekeyim spahija´ya kötü demiyor. ama mahmudi bence gerçekten iyi bir koç.

Mesaj ayaz1907 tarafından düzenlenmiştir...

Bu maçtan veya şampiyonluktan bağımsız konuşuyorum.

Mahmudi harika bir koçtur ama itici bir adam.

Adamların dandik kadrosunu bu yıl finale çıkarabilecek düzeyde helal olsun denir.. Rehavetteyiz vs. de bir gerçekte var adamları ciddiyetle ve son ana kadar pes ettirmiyor ve bizim bu havaya girmemizden dolayı kaç branştır kötü yerlerde kaybediyoruz artık unutuluyor..

bencede kıl bir adam. ama hakikaten iyi bir koç. çok akıllı ve her zaman bir planı var. benjamin linus gibi mübarek. alternatifi sürekli var adamın. güzel kurgu yapıyor.

uyuz herifin teki ama iyi iş çıkardı maalesef mahmudi keşke onun yerine ergin olsaydı hiç yoktan abuk sabuk konuşur taraftarı motive ederdi

mahmut hoca icin yapilan bir kac yorum ne kadar sanli oldumuzu anliyalim kiymetini bilelim bu adamin en az 5 yilik kontrakt yapilmali.

Teşekkürler dev adamlar.

Yalnız bu maçı kazanırsak final maçını Sinan Erdem'de oynıyacağız. İşimiz zor.

Shipp MJ'e özenmiş. The fade away...Yees.

[video=youtube;B3et6qAsOxo]https://www.youtube.com/watch?v=B3et6qAsOxo[/video]

Geri
Üst Alt