Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00
TBL 5.Maçı :Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown (14 Haziran 2011-Sinan Erdem S.S.)
Mesajı Gönderen: memento1907:cLink:0597533
Maçtan yeni geldim olmaz böyle birşey herşey icin hazırdık kutlamaya gittik yarısı sakat bizden 30 gömlek aşağıda bi takıma yenildik evimizde. of of
Aferin kutlamaya gitmeye devam et‚ çok vurursunuz daha başınızı taşlara
TBL 5.Maçı :Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Cafe Crown (14 Haziran 2011-Sinan Erdem S.S.)
Ya gerçekten nba´dekiler bu kadar üçlük denemiyor yahu.
Nereden geliyor bu kadar özgüven?
Sinan Erdemden en son bu seneki barcelona maçında soğumuştum..
ondan beridir gitmiyorum..
çünkü ben kalkıp bağırınca çoğu kişi otur yerine maç izleyemiyoruz diyorlar
şaka değil çok geldi başıma
Ben bu kadar rezil bir basketbol oynadığımızı hatırlamıyorum bu sezon. Takım resmen döküldü. Malesef İpekçi´de de kazanamayacağız. Umudumuz sadece gs´nin fizikman tükenmiş olması.
yusuf yusuf
Ben zaten hiç hatırlamıyorum ki
komaya girmeden şöyle rahat rahat şampiyonluk kutladığımı.Futbolda şampiyon oluruz son haftalara kalır burda yine öyle..Arkadaş ahı gitmiş vahı kalmış Gs´nin kadro kalitesi ortada yarısı sakat zaten taraftar olarak gelmişiz oraya‚salonu süslemişiz derdiniz ne çıkın oynayın kutlayalım doyasıya.Tek kızdığım işin bu yanı...
Bu mağlubiyette taraftarın rolünü gözardı edenler önümüzdeki maçı alıcı gözle bir seyretsinler...kendi takımın nasıl motive edilir‚ hakem nasıl baskı altına alınır bir görsünler...
Hakemi etki altına alıp 1 ters düdük çaldırdın mı karşıya geçiveren bir oyun bu meret...
Rancik oynayacakmış sanırım bi bu eksikti.
biraz gulelim